אופטימיות

קניתי אחלה מגפיים

הדיגיטלית טבעה והאינטרנט סתם מתה ומצלמת בירוק, אבל אוי הן ככ יפות יאי לי ועוד שטויות שאנלא אכתוב אבל.. לאדעת יהיה טוב

אני הולכת לדפוק הופעה היום בערב P:

וכמו שכבר אמרתי - יש לי הרגשה שהולך להיות מצחיק בטירוף. חוץ מזה שאני בבית עכשיו והכי כיף לי בעולם להתבטל.

JuSt A GiRl 94

New member
אני מרגישה שאני הולכת לריב איתה,

אבל זה עדיין כל-כך כיף לפחות לדבר איתה.

Tin Doll

New member
מצאתי משהו.

בלי עין הרע, טפו טפו, כבר 3 ימים שהצלחתי לשלוט על עצמי. לא חשוב מה מי ומו, אני פשוט מאושרת.

tamarosh

New member
וויפי! שרק3 ממש ממש ממש מצחיק

אבל ממש
אני חולה על הcookie man הקטן הזה הוא פשוט עושה את כל הסרט. ובכלל, היה מגניב. בכלל שזו הייתה הקרנה של מיטב סלבריטאי ארצנו פגשתי בלא מעט חתיכים וחתיכות [שאת רובם לא זיהיתי כי אני לא רואה "האלופה". מזל שאחותי הייתה לצידי ודאגה למשוך לי בחצאית כל פעם שעבר לידנו סלב'], עופר שכטר, עידו תדמור ועוד כמה חמדמדים ישבו בשורה שלנו ושיא הערב היה כמובן משה דץ. אה לא, דודו זר. הוא אכן קינג
. אבל עזבו שטויות. היה פופקורן חינם [וסוכר מתוק. שאני לא אוהבת אבל הוא היה ירוק (נו, שרק) אז לקחתי (נו, חינם)]. ועוד מעט אני הולכת לפיצק ואז המסיבהההה. ווהו. אמור להיות ענק

use your guns

New member
:)))

הלכתי היום עם אמא לקניות לבית וחזרתי עם 2 גופיות יפות ממדנס ועוד שני ספרים "זה ג'ונגל שם בחוץ" ו"נרדף". אחר"כ אמא הורידה אותי אצל סבתא לארוחת צהריים והיה ממש מצחיק עם המשפחה ואחר"כ הלכתי לקנות לדודה שלי חלב והבאתי לה ולקחתי את אחותי לבריכה שלהם [יש פאנצ'] לא תכננתי להיכנס ולא הגבאתי בגד ים אבל בת דודה שלי עשתה חשק להכינס והביאה לי בגד ים שהיה יפה עליי והשתזפתיייי :))) ועשנו מלא ספורט ושחינו מלא ואני מתחילה לחזור לכושר. וסתם היה יום כייפי כזה, והכנו עכשיו סושי טעייייייייים

OverSharing

New member
אני פשוט אוהבת את החניכים שלי.../images/Emo103.gif

אחרי הפעולה כזה נשארו שתי חניכות ואז אמרתי להן שיבואו כי אני רוצה לדבר איתן וישבתי עם דמעות בעיניים ואמרתי לא שאני לא מוכנה שאחרי שתסתיים השנה אז זהו. שממש חשוב לי שגם שנה הבאה אם יקרה משהו הן ישר יתקשרו לדבר איתי וזה.. והן היו הכייייי חמודות בעולם. ואז גם שחר באה ובסוך ישבנו איתן שעה ואני פשוט אוהבת את הילדים האלה. [זה גם קצת לא אופטימי כי היום הייתה הפעולה האחרונה שלנו:(:(:(] טוב וקניתי חאקי קצר והוא כיפי:)

אני מסתכלת על השרשור הזה

ומחפשת מה לעזאזל היה אופטימי לאחרונה אצלי ואז מצאתי!!! הו ייאייי בוטל האבט"ש [בלי עין הרע חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו שום בצל!!] ולכןןןןןןןןן אני יוצאת לתגלית כמתוכנן 10 ימים עם אמריקאים בכל הארץ.
ובגלל שהתבטל האבט"ש [בלי עין הרע חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו שום בצל!!] אז אפשר לעשות יציאת בנות בחמישי!! ואז נביא לאמא את המתנה והיא הולכת לצאת כל כך טוב. בלי עין הרע וזה.. קיצר חפרתי. וראיתי עכשיו פרל הארבור ובכיתי אוף.

little shorty

New member
המסיבת סיום הייתה הכי מדהימה בעולם.

היה מדהים וכל כך מרגש. וכולי התרגשת והריקודים היו פצצה ובכלל קיבלנו תגובות ממש טובות ובקושי היה פאדיחות ואין היה מדהים! והיו זיקוקים כאלה על הבמה, ובשיר סיום כולם עלו והתפרענו על הבמה עם מלא בקבוקי שמפניה!!!!! והרימו אותי על הכתפיים ואין היה מעלף. מדהים. מהמם. אבל כל כך עצוב שזה נגמר. אחרי זה היה האפטר והיה כזה סבבה. רק חבל שהפסדתי את רובו כי שתיתי מלא והייתי מסטולה בסגנון סמרטוט מגעיל והקאתי פעמיים ובאמצע נזרקתי על איזה ספה וישנתי עד שהטבח בא לקחת אותי כי לא יכלתי לזוז. כולם התנשקו עם כולם חחחח מצאנו זוגות חדשים. כולם היו גמורים מסטלה ואין היה הכי מדהים שיש. כל כך נהנתי. אני רוצה שוב. אני מתגעגעת לשכבה שלי! מחזור מ"ו{שלם} אני חולה עליכם ואני בחיים בחיים לא אשכח אתכם. וקיבלנו ספר מחזור וחולצות למרות ששלי הלכה לאיבוד ותיק לצבא ושק כביסה ומגנט למקרר מהמורה והקראתי משהו שרשמתי לפני התלמידים של הכיתה וההורים וכולם התרגשו וצחקו ומחאו לי כפיים. היה כזה מדהים. אוף אני רוצה שוב.

e l u l a

New member
נחמד../images/Emo153.gif

אתמול היה כייף במסיבה, ועוד לפניי זה במונית וזה. בזמן האחרון פשוט התחברנו ממש כמה קבוצות קטנות של חברות שאנחנו יוצאות תמיד למסיבות ביחד ודברים כאלה.. ממש כייף ככה
. עוד שעה בערך אני נוסעת למסיבה של מישהי במכבים, ומחר ארוחת צהריים אצל דודים שלי, ואחרי זה אולי ים עם המשפחה. וגם אם לא ים עם המשפחה יש בכל מקרה ים עם החברות ביום ראשון! [החברות זה לא רק החברות הכי טובות שלי, אלא כל הקבוצה של הבנות של המסיבות
] ו..זהו! תיכף מורי באה אליי ונצא.. אני עם בגדים קצרים והכי כייף קיץ שאפשר לצאת ככה ועדיין נעים בחוץ. ונגמר המחזור!! הצלחתי לשרוד את הזוועה הזאת עם כדור אדוויל אחד בלבד:).

דלתות נפתחות מעצמן.

ויש לי קראש של טינאייג'רית על מישהו וזה כל כך פתטי שזה מקסים. אני חושבת שאני יותר בסדר, באופן כללי. זה החוץ שמשתנה לי, שהיה אמור להשתנות והכיוון אליו הכל מסתחרר נראה חיובי, בסך הכל.

היה לי שבוע כל-כך מדהים

אם זה מקס ברנר, אם זה פתיחת הוריד שהלכה אחלה(למרות שהמדריכה התפוצצה לי בפנים ותהתה אם אני משחקת 5 אבנים כשניסיתי להשטיח את הכנפונים), אם זה הבו"ם הראשון שהיה שהוכיח לי שזה לא כל-כך נוראי, אם אלו המבחנים שהולכים בסדר בינתיים(אחרי קצת עצבים מצידי ודפיקות ראש בשולחן), אם זה לישי המדהים, המדריך ברהצ של הכיתה השנייה, שמראה כל-כך הרבה אכפתיות וטרח לבוא ולשבת לידי במבחן ולעבור איתי על כל השאלות רק ע"מ להוכיח לי שאני כן יודעת ושאני סתם נלחצת, אם זה רן, המדריך שלי, שדאג במבחן הראשון ומשום מה טרח להביא לי כתבה על קלוסטרידיום בוטוליניום, סתם כך, אם זה אלון, אחד מהקורס שמרגיש נוח איתי ואנחנו מדברים חופשי, אם זה שניר, שמצחיק אותי כל פעם מחדש, אם זה ההנפצות המטורפות שרצות בקורס שלנו("מה? פתחו לעידו וריד ברגל?") ואם זה ע', שלמרות שאני יודעת שלא ממש אדבר איתו יותר, עשה לי כל כך טוב... הלוואי ואתקבל להדרכה הזו ויהיה לי בסדר. כל כך טוב לי במקום(הג'ובניקי, אבל בכל זאת) הזה.

למעלה