אופטימיות

שהלהלהל../images/Emo71.gif

אחרי שחשבתי שאני אשאר בבית אתמול בערב הלכנו לישון אצל הילוש השמנה
והלכנו ברגל!!חח קצת הליכות בהשראה מבריצ... והיה ממש כיף והחדר שלה היה מבולגן ואני וטלצ' סידרנו שם וטובבב שלא הוצאנו 5 שקיות זבל!חחחחחחח ענק וראינו האלופה במזגן וארטיקים ואחרי זה ישנו כולן ביחד קיצר מה לא הלך שם ... D: היוםםםם יומולדת לכפיתתת
והולכים אליה בערב ויהיה כיף
ומחרתיים קורסססססססססססססססס!!!!1 ואני רכזת כללית של הקבוצה שלי
ובראסמי בהתחלה לא אהבתי אותם אבל עכשיו אני מתה עליהם!!הם כאלה אחלה,אחד אחד! ויום שישי ישר אחרי הקורס מסיבת בריכהההה...איך נתפרק :) ועכשיו אני אלך לעשות לי קצת כפיפות בטן עם טראנסים ברקע ואלך להתקלח.חהחה. יומטוב לכולן

svety

New member
אתמול היה מעולה.../images/Emo190.gif

היה פשוט גאוני. כמה צחקתי...

ThE uVa

New member
שבוע וחצי!../images/Emo60.gif

:]]]] [עד שהוא יוכל לא להיות איתי.. בארץ!] וויהיייי. P: ^_^ חח מה.

Summer moved on

New member
נכנס לי מצברוח של יוזמה:]

שזה אומר שסידרתי את החדר את הקלסרים של כל השנה ואכסנתי בארון קיפלתי בגדים תליתי תמונות של אנשים שאני אוהבת על הלוח שעם והוא ממש יפיפה עכשיו:] ובהמשך להיום: להכין את ההפתעות למסיבת הסיום של הילדים היפיופים שלי מהצהרון. לסדר את מגירת התחתונים/גרביים/צעיפים כי היא נראית כמו אחריי פצצת אטום:<

Summer moved on

New member
הכנתי ת'הפתעות לילדים!:]

יצא ממש חמוד! הכנתי להם ברכות צבעוניות עם ציור של דורה:} ואני אצרף לכל ילד ממתק, הם יאהבו את זה:))

SuGaRBabe1

New member
היה ממש כיף אתמול :)

הייתי בנען אחרי שנים שלא... באתי רק עם חברה אחת וקצת שתינו בבית לפני שיצאנו [אבסולוט אפרסק זה ממש לא משהו].. הגענו מוקדם אז גם יצא לנו לשבת קצת בחוץ ולהסתכל על אנשים לפני שמתחילים לשתות ולהתחרפן :) פגשתי ידיד שלא ראיתי מלאמלאמלא זמן וממש שמחתי לראות אותו :) הלכנו לשתות איתו והוא הזמין אותנו לייגר... אחר כך שתיתי גם ייגר דבש... ואז פגשתי מישהו מהבסיס שלי והלכתי לשתות גם איתו, חחח אנחנו באים לבר - "טוב, מה בא לך?" - "לא יודעת..." "בירה או איזה שוט?" - "נראה לי שוט..." "טוב אבל מה בא לך?" - "מה זה?" [מצביעה על כוס שמונחת על הבר עם איזה משהו ירוק בפנים] "כזה אני רוצה" "יאללה סבבה..." - [קולטת שהדבר הירוק שהצבעתי עליו זה אבסינט] "אההה בעצם לא.. לא רוצה אני מפחדת מאבסינט" "אל תדאגי..." ואז שתינו אבסינט... ומאז אני זוכרת את עצמי בעיקר צוחקת מכל דבר והולכת עקום... והיה ממש מצחיק וכיף ועשיתי שיחת נפש עם ידיד שלי באמצע המסיבה כששנינו שיכורים... אבל זה הכי כיף.. ומלא זמן לא הייתי במסיבה ושתיתי כמו שצריך אז בא בטוב :))

tamarosh

New member
אני שתיתי אתמול אבסנט מבקבוק :[

מישהו השקה אותי. ככה זה כשמפגרים

svety

New member
יואו אבסינט זה כזה חזק../images/Emo122.gif../images/Emo190.gif

SNoopY 26

New member
וואי ששתיתי אבסנט חשבתי שאני

דולפין או משהו! חח סתם אבל רציני הייתי משוגעת לא ראיתי בעיניים ולפני שלושה ימים ששתיתי במסיבה הייתי מחוקה לגמרי. קיצ אני צריכה להירגע ;) אני שמחה שנהנת! כייף לשתות כמו שצריך לפעמים

InfeCtedShesek

New member
חח לא, לא סוג של וודקה..

משקה שוויצרי עם אחוז אלכוהול גבוה (60, 70, 80 או 90 אחוז) שמתובל בכל מיני תמציות צמחים

Shusho

New member
ראית יורו טריפ?

נכון האח והאחות שתו משקה ירוק ואח"כ עוש אחד את השני, והיה איזה יצור שדיבר אליהם שם? אז הם שתו אבסינת'

MC SammY

New member
יש כמה סוגים של אבסינט

מה שיש בארץ, זה חוקי. האבסינט שעושה הזיות משווק רק בצ'כיה.

למעלה