אופטימיות

FELIX inc

New member
נכון

אם את שותה משהו נקי זה קצת שורף לך בפה ואולי בתחילת הושט. אז אבסינט (לא ב-ת', רבאק!) יורד לי בפה, שורף לך את הושט, ואז חורך לך את הקיבה. אין לזה טעם, כי פשוט כולך עולה בלהבות!!!!!
וזה לא משקר בשקל. הקפצתי 2, 3 שוטים של זה ו..כלום.

GoOni

New member
איזה כייף לי:]

אני כל כך אוהבת את הבחור שלי:], יצאנו אתמול בערב להופעה והיה ממש כייף, והיום הלכנו למסעדה עם המשפחה שלו והם ממש אהבו אותי, והיינו בבריכה כמה שעות טובות, ויש לי תוכניות נחמדות ממש למחר ולשבוע הבא ועוד מעט בן דוד שלי בא מאוסטרליה ואני ממש מתגעגעת אליו, וזין על זה שאני עדיין לא יודעת לנהוג או שיש לי עבודה ממש קשה. איזה כייף:]

חזרתי מהמפגש הראשון אצל הדיאטנית.

היה ממש נחמד. היא צעירה כזאת, ממש ממש צעירה. בת 22-23 ככה. קוראים לה סנדרה והיא ממש חמודה. והיום זו הפגישה היחידה שאמא שלי נכנסה איתי, מעכשיו אני באה לבד כל הזמן. היא רצתה שהיום נניח בצד את המשקל ונדבר על הברזל והיא הציעה לי מאכלים להעלות אותו כדי שנוכל בכלל להתחיל לדבר על המשקל. וביקשה ממני לכתוב מה שאני אוכלת, ולהיפגש עוד שלושה שבועות. וזהו, אני מרגישה שפתחתי דף חדש בחיים שלי. בהצלחה לי

KarenTheGoddess

New member
אחרי שבוע מדהים, עוד יום מדהים

הרבה צחוקים, תמונות הזויות (שעוד לא קיבלתי) וחיבוקים :) כפרה על יואב D= מקווה לעוד שבוע מדהים ומציאת עוד הטייה עם השורש ההוא.

K a y a 1989

New member
כי נחמד לי

חופש וזה כבר טוב. אחותי התחתנה והיה כיף ויפה,ובכלל הסופ"ש שם היה נחמד מאוד אפילו זכיתי לטיול בירדן עם קרוב משפחה לא מוגדר בעליל. יש מסיבה ביום שלישי[שיר תבואי]. ובכלל נחמד ושמח שכזה.

OverSharing

New member
מה זה אחותי התחתנה?!../images/Emo103.gif

[הם לא נפרדו? או שאני ממציאה?] תמונות!!!!!!!

למעלה