אופטימיות

©big smile©

New member
היה לי יום כיפי ../images/Emo13.gif

קודם כל, סיימתי היום עם הבגרות במוזיקה, וזה אומר ש5 יח"ל מחול הושלמו לגמרי. מזל טוב לי. זה נשמע לי ממש טוב חח :] אחרי הבגרות נשארתי קצת בביתספר, הייתי עם יונית ועם חברות, וחיבקתי את יונית מלא וזה היה כיף. ישנתי קצת, אכלתי כמו פרה אבל היה לי טעים, הייתי עם גיל, עם ספיר, אח"כ גם עם אתי, נהגתי הרבה... ב12 בערך נפגשנו עם עוד חברות וסתם חנינו את האוטו ושמנו מוזיקה ורקדנו [ריקודי עם ><], שתיתי כוס אחת ולא התחשק לי יותר, אבל נהנתי גם בלי. פתאום התחלנו לדבר על היוםהולדת של אתי ומה נעשה והכל, והצעתי שנישן לילה במלון בתל אביב, בלילה נעשה הכי כיף בעולם בחדר במלון [עם חשפן וכאלה חח
], רק החברות הקרובות. אתי ממש אהבה את הרעיון ואני הכי מקווה בעולם שזה יקרה, כי אני ממש ממש רוצה את זה, זה יהיה כ"כ טוב. ואולי גם נעשה לה את זה בהפתעה, רק צריך לברר מחירים וכאלה. ואתי שלחה לי סמס יפה - "אוהבת אותך המון וגמלי ממש כיף. מקווה שזה ימשיך להיות ככה". וסתם, כיף לקרא את זה. יש לי חופש שבוע, ואני הולכת להתפרע!

Lost Lullaby

New member
הלך טוב בבחינה בע"פ בסוציולוגיה

המורה אמר שיש לי 90+ אבל ציון סופי הוא יוכל לתת רק שבוע הבא [אני רוצה 95+, מה זה;<] ולא יודעת, נחמד לי כרגע

Lost Lullaby

New member
גמני ראיתי אותך!

לפני שנכנסת, אני בדיוק ניסיתי להחליט מה אני רוצה לשתות
רק אותי הסרט ביאס?

The Bitter End

New member
אמור להיות טוב ממש.

אבל אמור זה רק שם של סוס בנצר סירני. סעמק. אוף אוף. שאני אגיע בזמן, שיהיה לנו כיף, שלא יגלו. אוף אוף אוף. הלוואי.

KarenTheGoddess

New member
היה שבוע מדהים

המתכונת בספרות (שלא הלכה משהו, אבל זה עוד פריט שאפשר למחוק מהרשימה) ת"א אחרי השיחות עם האנשים האקראים אצל אריאל מסיבת הסיום המצחיקה החיבוקים, התמונות ת"א שוב עם שירן ויותם שוב אצל אריאל סקס שהתחיל מעצלות(לא תאמינו עד כמה) ונגמר במאמץ מרתון מסיבת הסיום שלו לקום בבוקר מהספה, קופאת מקור, לעבור לספה שלו ולהרגיש את גוף ה"כרגע קמתי" שלו הפיינטבול האוכל שעמרי ושירה הכינו ושוב תמונות רחמים עם המגן היום יומלדת לנעה מחר נשף חרישה מסיבית לספרות ואז זה יגמר הטיול הלילי שהולך להיות אחד הדברים היותר מהנים. הולכים לאכול במסעדת הפעמון http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=8778&txtSR=0&txtNavID=3&txtItemID=180434 מסלול הליכה בחושך ובסוף קומזיץ עד 6 בלילה. וזהו, זו תהיה הפעילות הרשמית האחרונה של כולנו ביחד אחרי 6 שנים, 8 שנים שאני מכירה את חלקם, כמעט כל החיים שאני מכירה אחדים בנתיים כל החגיגות מרגישות כולכך הזויות. כולם בידיעה שזה הולך להיגמר אבל זה לא נראה ככה. הכי טבעי לרכל על כולם באוטובוס, לשנוא את ההם, לצחוק על ועם קיריל, לזרוק הערות על התספורת של מיכאל ולשיר 'מולכו יווני'. אתה לא נותן לעצמך להרגיש עצוב בזמן שלך איתם, אבל עכשיו אתה מבין וכשהתבכיינתי לאריאל הוא אמר שהוא מכיר אותי ואני אשמור על קשר עם אלו שחשובים לי, וגם בזה לא הייתי בטוחה כי תמיד אני מוצאת את עצמי הורסת עם חוסר ההשקעה והאדישות הזו או אולי הרצון הזה תמיד להישאר בבית.. אולי אני פשוט רגילה אולי משהו במחשבה שלי ישתנה עד אז וכן אשמור על קשר זה התחיל באופטימיות ונגמר בהסתייגות נסיים באופטימיות, כי גם המציאות כזו נגמר, ועכשיו תקופה חדשה לגמרי 24 שעות של חופש לעשות מה שבראש.. לבלות ולהרוויח כסף בכלא הזמני, אבל מבחירה- סוג של חופש אני כולכך מחכה לתקופה שבין לבין וגם להתגייס למקום שלי עוד מדרגה בחיים, תעלי למרות כאבי הברכיים

התחדשתי!:)

חצאית חמדמדה [לאחרונה התחלתי ללבוש הרבה חצאיות, מה נסגר
] טופ כזה כדי ללבוש מתחת לחולצה עם גב פתוח שיש לי נעליים חמודות<: תיק מפול&בר הצבעוני הזה עם העיגולים<:

Mrs big

New member
סתם חשבתי להזמין אותך למשהו נחמד.

אבל מי כמונו יודעות... פמילי קאמס פירסט.

s h a r o n 7

New member
סבתא הכפרה הזאת ../images/Emo126.gif

אמרה שאני הנכדה הכי טובה בעלם (אני הנכדה היחידה חחחחח) ופינקה אותי ב 100 ש"ח חחחח

למעלה