אוף

דוזורם

New member
למה תמיד מצפים

שהגבר הוא זה שיחזר או יעשה את הצעד?
היה לך כיף
את רוצה את הקשר
שלחי לו הודעה

ולא הבנתי למה בהתחלה הוא שמן וחמוד ואז מכוער כשהוא לא מתקשר?
או שאת הרבה יותר יפה ממנו, אולי הוא קיבל ממך הרגשה שהתאכזבת מהמראה

דרך אגב זה היה רק אתמול, לא סוף העולם

את לוקחת אישית משהו שלא בדיוק קשור אליך

את לא יודעת מה הוא סוחב איתו. את לא יודעת מי היתה אהבת חייו האחרונה ואיך היא משפיע על המשיכה שלו לנשים כרגע, את לא יודעת על איזה תסביך את ישבת לו וכמה הוא דפוק.
ככל שאנחנו מתבגרים הכל ניהיה מסובך הרבה יותר.

הוא לא יצר קשר, מסיבה זו או אחרת הוא לא מעוניין. תעברי הלאה.

דוזורם

New member
אבל..

אם היא מעוניינת למה שהיא לא תיזום את ההודעה? או השיחה?
יפגע לה באגו?

שתזום, לא אמרתי שלא

אמרתי ככלל שלא תמיד חוסר עניין/שיתוף פעולה של הצד השני מגיע ממושכ/ת לא משוכ/ת. זה מורכב הרבה יותר.

Anigodin75

Member
למה לא קשור אליה? אולי היא זו ש[שיעול]דפוקה[שיעול] עם תסביכים? וואלה עם כל הצער, לפי מה שהיא כתבה פה - זה לא נראה כזה מופרך.
בגלל שהוא לא חזר אליה אז משהו לא בסדר אצלו או שהיא יושבת לו על תסביך ואי אפשר לדעת כמה הוא דפוק?
ראית את משפט הפתיחה שלה? זה נשמע לי כמו גירסה עדכנית לשיר הפרחה. רוצה לאהוב כמו בסרטים. חיה בסרט של 'אישה יפה'.
בעיני זה מעניין שהמדהימה הזאת עם השמלה הצמודה רצח שבטוחה שכולם יעופו עליה רודפת אחרי שמן ומכוער שבא עם חולצה בצורת אוהל (מילים שלה. לחן שלי).
לא יודע מי היה רוצה לצאת עם בנאדם שמדבר עליו ככה.
מעניין מה היה קורה אם הוא היה כותב פה על הדייט 'אל תשאלו עם איזה אהבלה נפגשתי. ועוד היא באה לי לבושה כאילו אנחנו הולכים לחתונה'.

אתה נמד אתה

Anigodin75

Member
לא, את אני בסה"כ השתמשתי במילים שלך ושלה.
אבל אני לא נחמד.
מה שלא נחמד זאת המראה. קשה לפעמים להסתכל בה.

כולם דפוקים, כל אחד בצורה אחרת

החוכמה היא למצא את זה שהדפיקות שלו מתאימה לדפיקות שלך. אף אחד לא הגיע לגילנו בלי איזה צלקת או שתים, אפילו לא אתה.

Anigodin75

Member
נגיד שאני מסכים איתך ואני לא.
מה שיצאתי נגדו בהודעה שלך, זה שגם אם כולם דפוקים, את הצגת את זה כאילו היא 100%, נטולת דפיקויות כי הרי זה לא קשור אליה. מבחינתך מה שקרה בעצם זה שהיא כנראה עוררה אצלו איזה תסביך או דפיקות. את אומרת שלכולם יש דפיקות, אבל במקרה דנן - רק הדפיקות הערטילאית שלו עומדת על המוקד בזמן שחלק מהדפיקות שלה מוצגת קבל עם ופורום. אבל לא. זה לא קשור אליה.

זה פרוש שלך

אני אמרתי שזה לאו דוקא שייך אליה והיא לא צריכה לקחת את זה אישית, כי זה לא.

אתה מוציא את התסכולים שלך עלי ועליה ועל כל העולם. אני לא לוקחת את זה איישת - תוצר של התסביכים והתסכולים שאתה יצרת וצברת בחיים.

Anigodin75

Member
שאני אבין אני מוציא את התסכולים שלי עלייך עליה ועל כל העולם, או שלאו דווקא זה מה שאמרת?
מת על אנשים כמוך שהדרך שלהם להתמודד עם ביקורת או טיעון נגדי היא בעלבונות. מי מוציא תסכולים? את זו שמיד רצה לענין הדפיקויות והתסביכים ועוד בכזאת נחרצות.
תעשי לי טובה.
בעצם אל תעשי.

כל השרשור הזה יצא בזוי ומלא בג'יפה

לפתחת השרשור:
אם את מעוניינת בו ורוצה לראות אם זה יכול ללכת לאנשהו - תתקשרי. אין צורך במשחקים או השערות פרועות. תתקשרי. ילך - ילך. לא ילך - לא ילך ותמשיכי הלאה בחייך. המשפט האחרון, על אף ההלצתיות שבו, מיותר בעליל.

שאר ההתכתשויות בשרשור פשוט לא הולכות לשום מקום

בסך הכל עבר מעט זמן מפגישתכם,

יכול להיות שהוא מנסה להעביר לך מסר שהפגישה ,גם אם היתה מוצלחת, לא אמורה לשנות את הדינמיקה של הקשר ולא חייבים לדבר כבר יום אחרי. . ככה אנו הגברים, קשה לנו עם אירועים מחייבים. . בכל מקרה תעדכני אותנו מה יוליד יום. .

looking 4the

New member
אם

הוא לא יצר קשר
הוא כנראה לא מעוניין
אין קשר למראה חיצוני. התאמה היא הרבה מעבר ...
נקסט

למעלה