אוף

sharoms

New member
אוף

יצאתי אתמול בבוקר עם מישהו אחרי שהתכתבתי איתו משהו כמו חודש וחצי.
חפשתי משהו קליל ותמיד דמיינתי שאני אפגוש מאהב רופא או איש עסקים, משהו טוב כזה. מסתבר שהוא עושה IT, אחראי על רשת באיזה חברת היטק בסביבה. הוא גם די שמן, אבל בסדר, חמוד, חכם. לא פסלתי על מראה חיצוני.
אני הגעתי עם שמלה צמודה סקסית רצח והוא הגיע עם טריקו שחור בצורת אוהל ומכנסיים קצרים. אבל בכל זאת השיחה הלכה טוב והחלטתי לתת לזה צ'אנס כי נדיר שאני מגיעה למצב של פגישה. בדרך כלל אני משתעממת אחרי שני אימיילים ומנתקת אבל איתו התכתבנו והוא כתב ממש לעניין. נראה שכייף לדבר איתו על כל נושא שבעולם.
חייכתי אליו הרבה ובסוף גם התחבקנו חיבוק ארוך כזה ואני חושבת שהרגשתי משהו זז למטה. לי היה דיי ברור שהוא מעוניין אבל הוא לא יצר איתי קשר עד עכשיו.
אני מבינה שהגברים של היום גם המכוערים, פחות מבר רפאלי לא מתאים להם

Anigodin75

Member
מה לא היית שם כשקבעתם? את יודעת, אנשים עובדים וזה. לתקוע פגישה לפני יום עבודה נראה לי קצת לחוץ.

sharoms

New member
אני כרגע לא עובדת כך שלי זה מתאים

והוא היה מוכן לנסוע לקצה השני של העולם בשביל להפגש.

Anigodin75

Member
מ.ש.ל היתה לי הרגשה כזאת אבל רציתי לוודא.
בתור אחת שלא עובדת אין לך בעיה לשאוף לרופא איש עסקים (דבר שמעיד עלייך אגב במה באמת חשוב לך כשזה הדבר הראשון שאת מזכירה).
ככה שאם לך מותר לשאוף לבנאדם שיהיה כמה דרגות מעלייך בסולם התעסוקתי, זכותו לשאוף לכמה דרגות מעלייך בסולם היופי.
או אם להגיד במילים שלך, אני מבין שהבחורות של היום, גם המובטלות - פחות מרופא או איש עסקים לא מתאים להן.
בשביל הצדק הפואטי, אני באמת מקווה שזאת הסיבה שהוא לא התקשר.
ובכלל, כמו שהיית בטוחה שהוא מעוניין ואיזה פלא - כנראה שלא, יש מצב שאת לא כזאת יפה כמו שאת תופסת מעצמך גם לא בהשוואה לבר רפאלי. עם כל השמלה הצמודה והסקסית רצח שלך.
ויש מצב שמה שעבד במיילים לא עבד בפגישה מבחינתו.

Surrealistical

New member
לא בטוחה שהבנתי

הכוונה שלך שהוא לא יצר איתך קשר כי את לא יפה מספיק?
אם כן, למה את חושבת ככה?

sharoms

New member
אני מתכוונת שאני הרבה יותר יפה ממנו.

מוזר לי שהוא לא עושה את הצעד הבא כי היה דייט נחמד.
אולי הוא לא אהב. לא יודעת, אני כמו ילדה בת 16 מחפשת פגמים. אני מנומשת, בעיקר על הכתפיים והאף. אולי הוא מעדיף שחומות יותר,

Surrealistical

New member
את יודעת,

יש מצב שזה בכלל לא קשור למראה החיצוני...
אפילו אם לפעמים נראה שהשיחה זורמת, לא בהכרח לצד השני היא גם עד כידי כך כיפית.

G מאסטר

New member
קודם כל תעלי תמונה שלך שנוכל לשפוט

חוצמיזה...אם באת עם שימלה צמודה וסקסית ....פפפפ. אז הבעיה אצלו.
כשמדברים חודש וחצי ויש קליק ומחליפים תמונות ומגיעים לדייט...אז יש שמונים
אחוז התאמה לפחות..וכמו שציינת , באת סקסית ומדוגמת והוא מתעלם ולא
יוצר קשר...כניראה ש וא קיבל רגליים קרות או שאין כיסוי לצ'קים שהוא נתן

sharoms

New member
אני לא שולחת תמונות אונליין. הוא לא ידע

איך אני נראית. אבל לא דאגתי. ידעתי שהוא יאהב את מה שהוא יראה.... כניראה שטעיתי

קטניפ

New member
זה קצת מגמד

המחשבה שמה שקובע זה רק המראה.
גם גבר מכוער יכול להחליט שבר רפאלי לא מתאימה לו (ולא בגלל המראה שלה)
אם גבר היה כותב את הפוסט הזה - הוא היה נמשך בזפת ומגולגל בנוצות

הפולניה הצדקת

תראי לי גבר אחד

מכוער או לא שבר רפאלי לא תתאים לו.
מה את רוצה מהמנומשת היא מאוכזבת, מותר לה להתלונן.
אני לא בטוח שאת פולניה צדקנית, נראה לי שאלה ההורמונים המשתוללים הבוקעים ממקלדתך

אני...

אני אולי לא גבר, אבל אני דיי קרוב לזה (אוהבת ונמשכת רק לנשים נשיות מממממש)
ובר רפאלי פשוט לא מרגשת, היא סתם..פנים יפות.. כאילו אין בה שום דבר מעבר..גם לסתם סקס.

אגב, הרבה בנים סביבי מרגישים חופשי לדבר איתי ונהנים לספר לי מי כן הטעם שלהם ומי לא.. תתפלא, היו בניהם שחשבו כמוני..

אז שלום , נעים מאוד כאן הגבר האמיתי .. לא סובל אותה .. חוץ מציצים יפים אני לא מוצא בא שומדבר אחר שיפה אצלה ..
בשבילי היא כו8נפה עם ייחוס מוגזם ..
ולפעמים אני מתעצבן מהעובדה שהכונפה הזאת לא הייתה מוכנה לעשות שירות צבאי כי זה לא בא לה טוב עם הקריירה שלה כי לתרום למדינה זה לא בשבילה אבל לרוץ בכל חור בחו"ל ולספר שישראל הכי טובה ושהיא חולה על המדינה הזאת היא כן יודעת ..
מצטער לאכזב אותך אבל גם אם היא באמת תעמוד ערומה לידי ותתחנן שאני אשכב איתה אני לא אגע בה עם מקל .

למעלה