אוף

יש לנו אחלה מסיבות..

חבל שלאחרונה הן קופצות מעל הפופיק במחירי כניסה ואלכוהול.

sharoms

New member

קטניפ

New member
מכירה כמה כאלו

אבל זו לא הנקודה.
הנקודה היא שנשים מרשות לעצמן להגיד דברים שלו גבר היה אומר כולן פה היו נעמדות על הרגליים האחוריות שלהן....

sharoms

New member
צודקת אבל לא מדוייק. כי במקרה הזה הוא ידע

מי אני לפני שנפגשנו. נשאר לו רק לבחור או לפסול על מראה חיצוני.

Sharoman

New member
נעים מאוד, שרון

והבעיה היא לא התלונות של פותחת השרשור אלא שהיא בטוחה במאת האחוזים שהיא קודם כל נשללה ע"י אותו בחור ושנית שהיא נשללה בגלל המראה שלה שהיה כ"כ הרבה יותר מרשים משלו.
מההתנסחות שלה בהודעות עד כה עושה רושם שהיא לא התרשמה לטובה מהבחור שיכול היה בקלות לעלות על התחושה ולחשוב שהיא שללה אותו ולא להפך ולכן לא מבזבז את זמנו בנסיונו שוא.
שנית ייתכן שלא הבחין בזילזול שלה כלפיו אבל לא מצא אותה מעיינת כפי שהיא מצאה אותו בדיוק כפי שהיא לא מצא אותו מושך כפי שהוא (לטענתה) מצא אותה.
עשויות להיות מספיק סיבות לדחיה שלא מבוססות על מראה חיצוני, ולכן, עם כל הכבוד לבר'וש בחרתי בכותרת הנ"ל בהודעה שלי.

Anigodin75

Member
אני מראה לך בכלל, לא צריך להיות ליאונרדו די קפריו כדי לשאוף לבר רפאלי. אפשר להיות גם ציון ברוך.
אף פעם לא הבנתי מה תופסים ממנה כזאת מי ישמע. היא אשכרה כמו מותג שמפמפמים לאנשים וכנראה שזה עובד.

Surrealistical

New member
אני לא מבינה

זה לא יעלה על הדעת שבר רפאלי לא תתאים למישהו? יופי זה עניין של טעם. ואם אתה חושב שהיא כזאת יפייפיה זה לא בהכרח אומר שהיא כזאת בעיני כולם.

בואי רגע נוציא אותי מהמשוואה

הבחורה נבחרה בכל מיני מגזינים בארץ ובחו״ל כאחת הבחורות היפות והסקסיות בעולם.
אז למרות הדעה הרווחת פה בפורום, לא אני יוצא הדופן אלא אתם.
ואני לא מאמין שנגררתי ברצינות לוויכוח הבאמת דבילי הזה, כי באמת עד עכשיו באמת סתם צחקתי... אז עכשיו אני הולך לי נבוך לפינה ומנסה להבין היכן טעיתי.

למעלה