אוף

אתה מדבר על סטרייטים כאילו שאתה מבין בנושא
אבל ברצינות .. עם כל הצורך שלי לסקס (והצורך שלי כ"כ עצום שיש לי כבר חור בכרית , יש לי יבלות על הידיים מרוב שפשופים והאיבר שלי איבד ס"מ שלם מהקוטר שלו בגלל זה
) ואני עדיין לא מסוגל לחשוב עליה באופן מיני .. 'צטערת!
מבחינתי יש בעולם בחורות יפות וטובות יותר ממנה .

sharoms

New member
ונניח שהיתה עושה שרות צבאי. שנתיים היתה

יושבת ועושה קפה למפקד לעומת התרומה שלה למדינת ישראל ויחסי הצבור שהיא עושה לנו (ואחרי זה חוטפת על הראש מערבים מכל העולם כשהיא שמה איזשהו פוסט על ישראל).

בגדול מה שצורם לי זה לא שלא עשתה שירות .. זה האופן של ההתחמקות שלה מהשירות הצבאי .. זה הגישה שלה והלכלוך שיצא לה מהפה והתרגילים המלוכלכים שהיא עשתה בשביל לא לשרת בצה"ל ..
הייתה יכולה לדוגמא להתגייס לשל דובר צה"ל ולעשות לנו את היחצנות הנ"ל על מדים וזה היה נראה טוב יותר מבחינתי ...

sharoms

New member
אם היא היתה שורפת שנתיים בצבא היא היתה

מפספסת שנתיים של דוגמנות בשנים קרטיות שהפכו אותה למה שהיא היום. מה זה שרות בדובר צה"ל? כשהיא היתה בת 18 היא לא היתה מה שהיא היום. זה לא היה עושה לנו כלום לעומת הכח הבינלאומי שלה היום.
היא לרגע לא שכחה שהיא ישראלית והיא גאה בזה ותורמת כל כך הרבה לדמוי הישראלי בעולם והיא עומדת איתן בפני יחצנות נגדה מכוון העולם הערבי.
זה כבר ברמה עולמית. היא לא מתמודדת עם מיעוט ערבי בישראל שמוציא לה לשון אלא עם כל העולם הערבי שמחובר לרשת. והיא גדולה מהחיים.
עשה לי טובה. התקשורת הישראלית עשתה לך שטיפת מח בקשר לשרות הצבאי שלה. הילדה הזאת - מגיעה לה חנינה. עשתה פשלה עם הצבא אבל מחזירה לנו בגדול בחזית צבאית אחרת.

מירי בוהדנה וגם אסתי גינצבורג שירתו .. ולא נהרסה להן הקריירה של הדוגמנות ..
ונכון שמירי לא מצליחה כמו בר אבל אסתי כן הייתה ונשארה מצליחה כמו בר ורק בגלל זה לא מעניין אותי כמה היא מנסה לכפר כרגע על הפאדיחה הזאת כי זה מה נחשב בעיני לישראלי , לאכול חרא ולהוכיח לכולם שלא רק שזה לא מסריח לי בפה זה אפילו טעים

sharoms

New member
כל אחת והשיקול שלה. אבל אתה יודע מה,

אני שוחררתי משרות צבאי בגלל פרופיל 24 זמני והתנדבתי ושרתתי שרות צבאי מלא, וגם הייתי בתפקיד עם ראש גדול. אז אני מעניקה את השרות שאני עשיתי לבר רפאלי.
השרות שלי היה במקום השרות שלה.
עכשיו טוב?

דוזורם

New member
קצת עירבבת לא?

אתה מדבר על זה שהיא לא יפה או לא מספיק פטריוטית?

חוץ מזה מה הקשר אלייה?
שחקני כדורגל עם תעודת שחקן שבפועל "משרתים" ובאים לבסיס שעה בשבוע זה בסדר והיא לא?
לדעתי אין לאנשים כאלה מקום בצבא, ואני שירתתי ביחידה מובחרת ומספיק פטריוטי
אפילו חבל על הכסף שהצבא מבזבז על אנשים כאלה
תאשים את המערכת לא את האנשים.

דוזורם

New member
למה לא?

נישואים פקטיביים?
שיהיה.. זאת המערכת, זה או זה או להצהיר שהיא דתייה ואז יהיה לה בעיה להצטלם עם בגד ים, לא?

זה סוג עבודה כזאת שצריך לטוס הרבה מאוד פעמים לחו"ל היא לא הייתה יכולה לעשות אם היא הייתה חיילת
גם מבחינת אישורי יציאה מהארץ וזה ישפיע על כל דבר, לא סתם היא הגיעה לאיפה שהיא היום לעומת אחרות
אגם רודנברג, אסתי גינזוברג וכו'

זה פשוט נהיה טרנדי

לטעון שהיא לא יפה, אנשים חושבים שזה מבדיל אותם מהעדר והופך אותם למיוחדים שכאלה.
יש לה עיניים יפות וחיוך מסנוור ושדיים שעושים אפילו לי חשק להכניס את הפרצוף ביניהם...ואני בכלל אוהבת זין (נימול).

wild orchid

New member
זה גם נהיה ממש טרנדי אצל נשים לטעון שהיא הכי

כוסית על ומרוב שהיא כזו, אותן הנשים היו בשמחה עושות לה טובה למרות שהן בכלל אוהבות זין. הן חושבות שכך הן מראות שלהבדיל מכולם, הן מה מפרגנות וזה מה שהופך אותן למה זה קוליות ומה זה מאאאאאגניבות ומה זה מיוחדות.

sharoms

New member
אני אוהבת לסביות

מסיבות של לסביות הן הכי שוות. חבל שאני לא לסבית בעצמי.

למעלה