אוף

000יובל000

New member
אני זוכרת אותך

אנה, נכון? (אני לא טובה בשמות, אני פשוט זוכרת את כינויים) אבל את לא מכירה אותי, אז לא משנה.

אנבלייי

New member
אההה קיבינימט

אני כל החיים שלי קרעת תתחת על עבודה באמנות. נמאס כבר!!!!! ויש היום מסיבה אבל אני לא יודעת אם יש לי כוח ללכת. בעצם אין לי. וגם אכלתי היום לארוחת ערב שישה שניצלים 0o ואני לא מדברת על שניצלונים. אני מרגישה כמו שניצל אחד גדול!!!!111 ואני רוצה לעשות משו הערב אבל לא מסיבה. אהה.

black lady XP

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

עשיתי ביום רביעי פסים ורודים!!אבל,רואים את הורוד רק באור שמש ובאור רגיל זה נראה אדום^^ וכמה פצ'פקסים קטנים...: קשתות: אחת עם פפיון אחת סקוטית ואחת עם לבבות כאלו^^ וצמיד עבהעבה של גולגולות...

dinora12

New member
../images/Emo210.gifכולם בפורום

עושים גוונים לורוד/צובעים לורוד? יאלה בואו כולם
אה ותתחדשי

shmeksit

New member
אחד.. שתיים....... שילוש!

היי ^^ קפצית לביקור, ת'אמת, אני עדיין קוראת פה אבל לא מגיבה.. אז, שלום =] זוכרים אותי בכלל? P: אממ, ואניח רוצה עצה קטנה אם אפשר, יש לי עוד מעט יום הולדת ואני לא יודעת איך לחגוג, תתחשבו בזה שאני גרה בערד ומזמינה בערך 20 בנות [אגב, אני אהיה בת 14] הומ, תודה מראש ^^

TheWingedPig

New member
נמאס לי כבר!../images/Emo46.gif../images/Emo59.gif

באתר של ROOM4SQUARES יש את הזוכים של תחרות הקעקועים, ושוב, אני לא מקבלת כלום!!!!! אני כ" נזעמת, כ"כ נמאס לי כבר לשלוח לאתר המפגר הזה את הדוליז שלי, מה הטעם, אם היא בכל מקרה תתן את כל המקומות לחברות שלה?????? מילא, אם מישהו באמת מדהים היה זוכה, הייתי סותמת יפה את פי (כי אני, בניגוד לה, יכולה לראות מתי אני רואה מולי דולרית מוכשרת)...אבל כ"כ מעצבן אותי שאנשים פחות מוכשרים ממני מקבלים את המקומות הראשונים! באמת, מישהו מצליל בצורה ממש לא נכונה, והרעיון מאוד לא מושקע, וסתם מקושקש כזה, ואני משקיעה כ"כ בציורים שלי, אני פשוט חושבת שזה לא מגיע לי, היריקה הזאת לפנים...זה פשוט חוסר הערכה ענקי! ואני תמיד חשבתי שלוקח אומן טוב כדי להכיר אומן טוב...מסתבר, העובדה שבחורה מציירת מדהים, בכלל לא אומר שהיא יכולה לזהות כישרון באחרים... זהו...אני קצת מוציאה קיטור... ואני גם חושבת לכתוב לנוסקה מייל על השיפוט הלא הוגן שלה...אבל אני לא בטוחה שכדאי... כדאי?

Shusho

New member
אל תשלחי לאתרים שהתחרות בהם מכורה

מראש אבל תכלס מה אכפת לך לשלוח?
חוצמזה אפשרלינק לדולי שלך ולאתר?

TheWingedPig

New member
לקח לי זמן להבין שהשיפוט מכור

טוב זה היה יותר כמו "נו, אני אנסה עוד פעם, הפעם אני בטוח אזכה במשהו"... ו....זה קצת עבר את גבול הסיבולת שלי...באמת, אני ממש נעלבתי... ולא אכפת לי לשלוח, אבל נמאס שאיזה ציור מקושקש של 2 דקות זוכה, והציור שלי לא...ואני משקיעה המון...באמת...(אני פאילו מתכננת את רוב הציורים שאני שולחת לתחרויות על נייר). עם כל הכבוד, גם נמאס לי שאומרים "אומנות זה אומנות, זה תחום סובייקטיבי"... יש גבול לסובייקטיביות הזאת, ואם להתעלם מהעובדה, שגם בתחום כמו אומנות יש את החוקים שלו (יש דברים שהם פשוט לא נכונים-הצללה לא נכונה, חוסר פרופורציות, פרספקטיבה שלא בנויה טוב וכו'), יש את אלה שמציירים נקודה על הקנבאס, וקוראים לזה אומנות...זו הסחפות לקרא לכל דבר אומנות. יש לך את הלינק לאתר בתגובה של איילת, ואין שם כבר את ה"משתתפים"...אז אני מצרפת את מה ששלחתי להודעה הזאת...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifאני לא חושבת שכדאי...

אומנות זה דבר סובייקטיבי. והאמת לא יודעת..מקום שני והכי מקורי נראים ממש טוב! אני לא יודעת איך נראתה הדולי שלך..
לא שאני מזלזלת חס וחלילה. חוץ מזה, לרוב האתרים יש כמה שופטים..אצלה היא שופטת יחידה? כי על זה את כן יכולה לכתוב לה... שמומלץ יותר משופט אחד שלא תיתן ליחסים להפריע לה בשיפוט וזה... וזהו, תנסי להשתתף באתרים אחרים..לי לקח זמן עד שהתחלתי לזכות בפרסים..אבל כשזכיתי זה פשוט היה שווה את זה!
אל תאבדי תקווה!
אה, מיכל קישור לאתר http://www.room4squares.tk/

TheWingedPig

New member
טוב, זה עניין של דיעה, אבל

מה שקיבל מקום ראשון נראה ממש על הפנים, ההצללה שם ממש גסה, והרעיון לא מקורי. אם כבר, מה שזכה מקום שני נראה טוב, אבל מה שזכה מקום שלישי? נו באמת, בקושי יש שם הצללה, וזה כמה נקודות שחורות פה ושם, וכבר זה נחשב לקעקוע? (אותו הדבר לגבי "הכי מקורי"...ממש חוכמה גדולה, לצייר מלבנים על כל הבייס...אני ציירתי את כל הקעקועים ידנית, עיצבתי אותם, וצבעתי אותם אחד אחד, פיקסל פיקסל) אני לא יודעת אם היא השופטת היחידה..סתם מעצבן אותי...זה גם משהו שנגרר מתחרויות קודמות, איזה קשקוש חובבני מקבל מקום ראשון...מרגיז... אני בדרך כלל לא תמיד יודעת על תחרויות באתרים אחרים (איכשהו אני מפספסת). אגב, שלחתי משהו לתחרות באתר של דנה, אני תוהה אם היא קבלה את זה, כי היא לא ענתה לי... עד עכשיו זכיתי בפרס אחד, כשהשתתפתי בתחרות של "אופס איי ארטד"... בכל התחרויות האלה, אני פשוט מגיעה למסקנה, שאנשים שמציירים בעצמם, לא באמת מבינים איך לשפוט...נותנים קרדיט לאנשים שעוד צריכים ללמוד, ולא מעריכים את המוכשרים באמת וזה פשוט מייאש...(ואני כל פעם אומרת לעצמי " אחח..אילו רק היה לי אתר משלי, הייתי אחלה שופטת, מאוד הוגנת וכו'"..אבל אני לא יודעת איך לבנות אתרים...ממממ)

Shusho

New member
אני מצטערת אבל אני לא חושבת שהם לא

היו צריכים לזכות.. כלומר הציורים האלה לא גרועים. אני לא אומרת ששלך גרוע, אבל אני לא אומרת ששלך מעולה והיה צריך לזכות במקום הראשון. הדולי שלך אחלה לגמרי, גם בה יש טעויות (אין כזה דבר מושלם
), ואני חושבת שבמקרה הזה את צריכה לקבל את זה כמו שזה... להשתדל עוד (כי נראה שזה הולך לך! הדולי לא רעה בכלל!) ובתחרות הבאה לזכות
אגב לגבי חוקי התחרות שלה, באמת לא כתוב על דרך השיפוט. כדאי שתבקשי שתפרט בפעם הבאה, או שלא תשתתפי בתחרויות שיכול להיות שלא לגמרי הוגנות בדרך השיפוט :) והקטע הזה בלי אפקטים בפוטושופ ממש מטומטם לדעתי. גם אני משתמשת בהם, אבל לא תוקעת גוש בהיר וגוש כהה וקוראת לזה בגד אלא משלבת את זה נכון ועובדת עם זה. אני עושה את זה בעיקר כדי להגיע לגוונים שונים של צבע שאותם אני מפזרת על שטח הבגד לפי ההצללה...

TheWingedPig

New member
טוב, להגיד" שלך לא היה מעולה"

זה דעתך, וכמובן, תחשבי מה שבא לך...כמו שאני חושבת שדוליז אחרות היו פחות טובות משלי (או חלקן)... אני אף פעם לא שאפתי, אגב, לשלמות, כל עוד אני מרוצה מהציור, אני בסדר (וזה יחסית נדיר, אני מאוד ביקורתית כלפי היצירות שלי...מה שמוזר, הוא שככול שאני מסתכלת עליהן יותר, ככה אני יותר שונאת אותן..חח נראה לך הגיוני?) ממ, אני לא רואה מה לא בסדר בה, אבל אם את חושבת שיש לי טעיות, תגידי לי מה מצאת...(העלתי אותה לשדח"ם, אבל לא זכור לי שהיו לי הערות בתגובות)... ואגב שיפוט, באחד האתרים, בו השתתפתי בתחרות, מסבתר שהמשפחה של בעלת האתר עוזרת לה בשיפוט.. כן, נורא חכם, לתת לאנשים שבחיים שלהם לא ציירו, להחליט מי זוכה....(בטח בחרו בהכי נוצץ..אז מה אם הציור לא נכון, אבל הוא כזה צבעוני!) הקטע עם ה"ללא אפקטים", כן, זה מעט מוזר...אבל אני רואה בזה הגיון...מי שתותחית באפקטים, משקיעה פחות זמן בעשייה... אז שימוש בהצללת פיקסל נחשב ליותר מושקע, כי זה הכול ידני... נו, לכי תדעי, עכשיו כל אתר עם השטויות והחוקים שלו... אויש, כל התחרויות הנכזבות האלה ממש דורסות את המורל שלי :(

o0Invisible0o

New member
תקשיבי...!

נראה לך שאת השקעת הכי הרבה, אבל את באמת לא יכולה לדעת את זה...
נכנסתי עכשיו לאתרים של הזוכים..ומקום שלישי..היא עשתה דולי ממש מגניבה! האמת שמזכיר משהו שפעם עשיתי- אני ישר שמתחילה עם קעקועים או דוגמא אני עושה סלסולים כאלה.
אבל היא שילבה את זה עם ירוק מרקר מגניב..חצאית ירוקה עם שובל שחור, שיער שחור חלקחלק אסוף בקוקו גבוה.. ולבסוף פיקסל של ירח מהמם.. הדולי המלאה נמצאת כאן:http://www.dark-souls.net/dolls/fantasy.html לא יודעת אם הייתי נותנת לה מקום שלישי, תלוי במתחרים. אבל זאת לא דולי מכוערת או לא מושקעת... הדולי הכי מקורית- אני מצטערת, אבל זה באמת מקורי!
אני ממש אוהבת אותה..ובטוח הייתי נותנת לה הכי מקורי. אולי גם אחד מהמקומות הראשונים! דולי שחורה? לגמרי? שהיא לא רק בצבע העור של אפריקאים, אלא לגמרי שחורה-כמו פחם? וקעקועים של זהב? זה ממש מגניב!
הדולי כאן:http://ic3.deviantart.com/fs8/f/2005/317/8/4/shadow.gif את הדולי שזכתה מקום ראשון..לא הצלחתי למצוא באתר שלה הדולרית..אבל לפי מה שהיא כתבה שם נוצר רושם שהיא פשוט עוד לא העלתה את כל העבודה שלה..אז אני לא יכולה לראות אותה! אבל אמממ..אם לשפוט לפי עבודות אחרות לא נראה לי שהיא מצלילה באופן גס, חסרת מקוריות ושהיא הגישה דולי שנראית על הפנים...הנה דולי אחרת לדוגמא מהאתר שלה..http://dawnsierra.eclectic-blue.com/mydolls/dawnsierra-jamiaca-bluec3i.gif והדול שזכה מקום שני, אני גם לא מצליחה למצוא..
אבל רואים עליו שהוא נראה טוב..
ומספיק להסתכל באתר של אלקטריק בלו בשביל לדעת שהבחורה יודעת להצליל..
והנה האתר:http://www.eclectic-blue.com/ עכשיו אני יודעת בוודאות שאת זועמת עלי, אבל זאת באמת לא הייתה מטרתי! רק רציתי להראות לך שלא ישר לחשוד בשופטים, בתחרות מכורה. אני בטוחה שהשקעת ואת מרוצה מהתוצאה שלך..ולדעתך זה הדבר הכי יפה שהיה בתחרות, אבל לפעמים מפסידים. ואם לך זה נראה ששאר המתחרים לא חשבו ולא השקיעו..זה לא אומר שזה נכון! אז נכון, כל הזוכים הגישו דול/יז על בייסים קטנים יותר ועם קעקועים יותר קונבציונלים בצורתם- אבל זה עדיין לא אומר שזה נכון! ותהיי בטוחה שלא מי שהכי משקיע הוא זה שזוכה. אני בטוחה שמתישהו תזכי..אז אל תוותרי. ואני יודעת שקשה להפסיד..אבל בבקשה אל תלכלכי על חברייך תחביב, כי גם הם השקיעו ועבדו והגיעו לתוצאות יפות. ואני בטוחה שתזכי בעוד הרבה פרסים. לא הולך לך באתר הזה- תגישי לאתרים אחרים.
את מוכשרת ויצירתית..ועוד תזכי!

TheWingedPig

New member
חח, ת'אמת כבר עבר לי הזעם:)

אני לא זועמת, וזכות כל אחת להביע את הדיעה שלה (כמו שלי יש את הזכות להגיד שיש ציורים שנראים מאוד חובבניים, זה לא נחשב "ללכלך", זו דיעה...או ביקורת...) אני ממש נדהמת שהיה לך כוח לכתוב את כל התגובה הענקית והמושקעת הזאת בשעה כזאת מאוחרת, ומצטערת אם בגללי את נשארת ערה :) זה לא שאני ישר חושדת בשיפוט מכור, אני אף פעם זכיתי בשום תחרות באתר הזה...(היי, אולי היא שונאת אותי, וזה בכלל לא קשור לדוליז? D:) אני עדיין לא מסכימה בקשר לזוכה של המקום הראשון והשלישי (במיוחד השלישי - לא מבינה מה ההתלהבות? יש בפורום הזה המון דוליז שנראות הרבה יותר מושקעות ויותר מוצלחות ממה שיש בתחרות הזאת). גם לגבי הקטגוריה של "מקוריות", אני לא מסכימה...באמת לא מבינה מה כל הסיפור... תראי, בסך הכול, אני מרגישה שיש לי מספיק רקע אומנותי כדי לראות את הדברים בדרך שאני רואה אותם... וזה לא העניין של ההפסד (שכמובן, אף פעם לא כייפי), זה יותר כמו 4 תחרויות שלא קיבלתי שום התייחסות בהן, ואני פשוט מוותרת על האתר הזה..באמת, עד כמה שנוסקה היא דולרית מדהימה (אין עוררין), היא לא יודעת להעריך בשיט אנשים אחרים...(וזה מה שהורג אותי). והבחורה מ"אקלקטיק בלו" מציירת מהמם...אם כבר, היא הייתה צריכה לקבל את המקום הראשון... וטוב..אני עדיין חושבת שהייתי צריכה לקבל משהו...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gifאל תדאגי לא נשארתי ערה

בגללך..הלכתי לישון ב2!!
והתחרטתי על זה כל היום..כי כל היום למדתי..
וזה היה קשה.
אבל ממש כיף ובאווירה טובה!!
אבל כן, הייתי עייפה וקצת מסוחררת.
[וכן, זה מזה לא קשור!!
] אמממ..אני לפעמים מקלידה ופשוט לא שמה לב כמה שזה נהיה ארוך, וסתם הסתקרנתי ורציתי לראות את הדוליז השלמות שזכו..אז בדקתי..ואם כבר, אז לחלוק.
אני שמחה שאת כבר לא זועמת..
וכמו שכבר סיכמתי אז, כנראה באמת פשוט תנסי אתרים אחרים ותזכי.^^ אני פעם ראשונה שזכיתי הייתה בhttp://mc.buttertoast.org ושם זה בטוח שיפוט הוגן- היא גם נותנת הרבה פרסים- שזה כיף ומעודד ממש! וגם היא לא הכירה אותי בכלל והיא נתנה לי מקום שני..
וגם יש לה רעיונות מגניבים כאלה..אז תנסי שם, אני ממליצה.
וזהו..זה כבר יבוא..!

מ א י ו

New member
זה רק אני או ש.....

הפורום השתפר קצת לא? או שעדיף לא לפתוח פה לשטן:X נקווה שהשדחם יחזור למה שהוא היה פעם]: אבל גם ככה זה דיי טוב.. שרק ימשיך להשתפר! וזוהי סופה של הודעה חסרת תועלת. (נקודה)

למעלה