טוב, זה עניין של דיעה, אבל
מה שקיבל מקום ראשון נראה ממש על הפנים, ההצללה שם ממש גסה, והרעיון לא מקורי. אם כבר, מה שזכה מקום שני נראה טוב, אבל מה שזכה מקום שלישי? נו באמת, בקושי יש שם הצללה, וזה כמה נקודות שחורות פה ושם, וכבר זה נחשב לקעקוע? (אותו הדבר לגבי "הכי מקורי"...ממש חוכמה גדולה, לצייר מלבנים על כל הבייס...אני ציירתי את כל הקעקועים ידנית, עיצבתי אותם, וצבעתי אותם אחד אחד, פיקסל פיקסל) אני לא יודעת אם היא השופטת היחידה..סתם מעצבן אותי...זה גם משהו שנגרר מתחרויות קודמות, איזה קשקוש חובבני מקבל מקום ראשון...מרגיז... אני בדרך כלל לא תמיד יודעת על תחרויות באתרים אחרים (איכשהו אני מפספסת). אגב, שלחתי משהו לתחרות באתר של דנה, אני תוהה אם היא קבלה את זה, כי היא לא ענתה לי... עד עכשיו זכיתי בפרס אחד, כשהשתתפתי בתחרות של "אופס איי ארטד"... בכל התחרויות האלה, אני פשוט מגיעה למסקנה, שאנשים שמציירים בעצמם, לא באמת מבינים איך לשפוט...נותנים קרדיט לאנשים שעוד צריכים ללמוד, ולא מעריכים את המוכשרים באמת וזה פשוט מייאש...(ואני כל פעם אומרת לעצמי " אחח..אילו רק היה לי אתר משלי, הייתי אחלה שופטת, מאוד הוגנת וכו'"..אבל אני לא יודעת איך לבנות אתרים...ממממ)