אוף

בהנהגה שלנו יצאו גם חמשושים:]

בהנהגה שלנו זה היה טיול חמישיות שישיות שביעיות..חח בכל מקרה.. בטח לא עשיתם את המסלולים שלנו..הם היו ממש קשים. איזה מסולילים עשיתם?

GalGul000

New member
פאק.... איזה החלטה מטומטמת...

כאילו רציני. כל המטרה בטיולי חנוכה זה לגבש את השכב"ג. חמשושים לא בשכבג עד סוף השנה.. זה מוריד לגמרי את הדיסטאנס ומשנה את כל המטרות של הטיול. איזה טעות.. חמשושים יכנסו לשכב"ג ויתגבשו עם השכב"ג בטיולי חנוכה כשהם יהיו שישיסטים. אני לא מבינה למה צריך לערב אותם בטיול הזה... טיולי חנוכה זה היכ קטע של שכב"ג... לחמשושים יש אתגר וקורס חמישיות ומיליון דברים כאלה. גם המסלולים שלנו היו קשים.... ככה זה. ומפחידים בעיקר. חשבתי שאני עומדת ליפול מצוקים כל כך הרבה פעמים...

כן.

חצי מהשבטים שלנו מסתבר צירפו כבר את החמשושים לשכב"ג. אצלי בשבט לא. אבל הם לא יוציאו חצי חמשושים וחצי לא. לא יודעת למה החליטו ככה וגם לא אכת לי. אני הייתי שם נהנתי וזהו..חח

../images/Emo80.gifסטפ אפ ../images/Emo99.gif

סרט מדהים! מציעה לראות בחום אם לא ראית
שמחה שנהנת. איך כמו צחוק לאושר XD

LudaGirl

New member
ירד אתמול גשם!

לפחות אצלנו בכרמיאל. וזה היה כיף. למרות שהייתי שיכורה מדי לשים לב לזה בכלל. כשיצאתי למרפסת בגרביים, קלטתי. חחח גשם זה כיף!

LudaGirl

New member
איזה כיף זה!

למה את לא עושה בובות? לא ראיתי אותך פה מלא זמן

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאני../images/Emo3.gif

יצא לי במקרה לראות. (לא רואה ארתור
)

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifחהחה גם אני ראיתי ^^

באמת חמוד DD: הגיליון פוסטרים באמת שווה!! [יש לי מנוי] והספקתי עוד לקחת אותו ולהוריד את כל הפוסטרים הטובים לפני אחותי PP: ויוו התמונה של צ'אדמייקלמארי שם מדהימהה

Shusho

New member
עוד לא התחיל הערב../images/Emo12.gif

ממ את בת 16.. זה אומר שבגיל שלך כבר לא יוצאים ב-8-9, כשהציפורים רק הלכו לישון
זה אומר שיש לך שלוש שעות לארגן לך יציאה!

yaeloolik

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סורי זה היה מההלם
חבל לך... גם אותי בקושי זוכרים ואני עוד יחסית פה

Juliet Anna

New member
לול ../images/Emo6.gif

איך אני אוהבת לעשות הפתעות לעולם. היות ואני לא תופסת אותך, אספר לה מה קורה בחיי כרגע. אני רווקה, שוב O:. זהו, סוף סיכום. רות. סוף.

למעלה