אוף

Mrs Johnny depp

New member
היי!../images/Emo182.gif

אני חיה
אין לי זמן להיכנס ולהגיב כמעט אז אני מצטערת אבל לא עזבתי את הפורום! אני מתגעגעת לתקופה שלא היו לי 4 מבחנים בשבוע וערימות של שיעורי בית כל יום

../images/Emo80.gifמה עושים עם הורים שחושבים רק

על עצמם? :| XD נו נו, יש משחק. שאני מאד מאד מאד מאד אוהבת, ומבלה את רוב זמני שם. אני משלמת 5$ כל 3 חודשיים. אז נכון, זה עולה כסף. אבל אני אוהבת את זה, וזה מתחיל להיות תחביב. חוץ מזה שהמשחק הזה זאתי הדרך היחידה שלי ללמוד אנגלית. אבל לאלאלא קניתי את זה כבר פעמיים (למרות שאני משחקת במשחק הרבה יותר מחצי שנה :|) ו... טוב אמא לא מסכימה ליותר. היא אמרה "תחשבי על זה כעל ג'ינס נוסף" ואני כזה WTF?! היא לא מסכימה לקנות לי ג'ינסים. אז אני לא מאמינה למה שעשיתי, והתחצפתי. אבל זאתי האמת
אמרתי לה "זה לא שאת קונה לי ג'ינסים" ותבינו, זה לא שאין לה
יש לנו מספיק. היא מבזבזת הכל על שטויות! שטויותת אני לא ילדה שמבקשת הרבה, ממש לא. אז 5$ כל 3 חודשים זה קשה? טוב, זה חסר טעם. אני... טוב יהיה קשה להיגמל. שיעור ספורט: מבחנים בסוף החודש: גלגול, גלגלון, עמידת ידיים, עמידת ראש. מבחנים סוך חודש הבא: סלטה, גלגול לאחור, תרגיל עם שם מוזר, ועוד כמה. אנחנו בקרקרס OO הנה הסתיימה עוד חפירת יום, חסרת טעם. פשוט כיך כ"כ לפרוק
אעע ו100 בלשון D: סוף סוף משהו להתגאות

../images/Emo80.gifאעע.. הציעו לי יהום חברות OO

הציעו לי בטלפון חברות היום :| כזה ילד ביישון מהכיתה אמר באייסי "אנחנו הולכים ל___ (לא טרחתי להבין) בלה בלה בלה בלה בלה רוצה לבוא? אני: "שיהיה" *אדישות רגילה* "טוב, עז תתני את משפר התלפון שלח" (לא סתם הגיאות האלו P: ) *נותנת *לאחר כמה דקות צלצול "הלו?" "שלום, אני בת דודה של ____" " הוא מתבייש, ושואל אם את רוצה להיות חברה שלו" *הלם. "לא תודה :|" בלה בלה בלה בלה "לא תודה :|| בלהההההה בלה בלה לבה "לללא... תודה :|" אז רק ידידה?! "לא OO" "טוב, אז רק תדעי שהוא לא באמת מאוהב בך חתיכת קופה שרמוטה..."וכו' וכו' סיכום: XD

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהשיער שלי;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

חברה שלי טענה שהפוני[לצד] שלי עקום, זא היא אמרה" בואי אלי אני אתקן לך אותו, אני מבינה בזה!" אז, בטיפשותי הרבה, סמכתי עליהץ כמטובן כי היא כזאת יפה עם שיער מושלם. אבלW$%^& [היא פשוט התחילה לגזור, ולגזור ולגזור;; ועכשיו זה םוני על כל המצח, מעל הגבות עקום נוראא ואני נראית כמו אליקופטר..כמו חללית..כמו צלחת!!!!!!!!!1
השיער היפה שלי הלך לעולמו, ז"ל. אני לא יוצאת מהבית יותר, בחיים. בכל מקרה יש לי תירוץ טוב-אני חולה. איזה כיייייףףף!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111111111111111111111111111 יש.

../images/Emo80.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

יהיה בסדר D: תבקשי מאמא שלך לתקן לך את הפוני. חות מזה לא לדאוג!
ברוך השם השיער גודל! XD *לא קשורה* את יודעת שאני אוהבת ומתגעגעת אלייך כוסיט?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifפעם אחת בחיים

עשיתי את הטעות הזו- לתת למישהו שהוא לא ספר שאני סומכת עליו לגעת לי בשיער
דבר ראשון תבקשי באמת מאמא או משהו לתקן את זה שיהיה ישר לכל הפחות. אח"כ לכי לספר אמין ותבקשי שיסדר לך פוני חמוד ושיר כזה מעל הגבות, יתאים לך דווקא- יש לך שיער חלק ואני בטוחה שהוא יסתדר בכל צורה

לא נורא, זה יגדל ../images/Emo24.gif.

אם זה ממש מפריע לך את יכולה לקחת סיכה ולאסוף את כל הפוני לאחור
.

black lady XP

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

אמרתי לך כבר בפורום אופנה אלטרנטיבית אבל מצד שני....,השיער גודל^^......[פעם הייתה לי תספורת מדורג שהכי ארוך היה קצת ממש קצת אחרי הכתפיים ולא יכלתי לעשות קוקו^^*בחופשהגדול*ואחרי שבוע השיער התארך לי לארוך שהוא היה קצת הרבהההה אחרי הכתפייים וכן יכלתי לעשות קוקו^^,זה יכל להיות שהשיער שלך התארך כמו שלי או משו><

Miss Naama

New member
*מנופפת בידיים* אכזבת מתמטיקה ../images/Emo10.gif

>: כולם מופתעים כאלה איך קיבלתי ציון כזה ]: 58 ולעזאזל, יצאתי מהמבחן בהרגשה של 90 >: אני אלך לעבור עכשיו על המבחן ברצינות, לראות אם זה באמת הרוב טעויות לחץ/חוסריכוזתשומתלב או טיפשות במתמטיקה ._., פיכ over&out

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifגמני קיבלתי את המבחן במתמטיקה

היום \\: קיבלתי 62. בלאחס. למרות שאני ממש לא יצאתי בהרגשה של 90, עדיין מאכזב. רוב הסיכויים שאלה באמת טעויות לחץ וכאלה, כי אני הסתכלתי על המבחן, והרגשתי ממש מטומטמת- היו לי טעויות כלכך טיפשיותת שזה משו. בכל מקרה, אל תדאגי, אפילו המורה שלי אמר לי שזה לא נורא >< [ויש לי מורה קשוח כזה, זקן רוסי עם קצף בפה XD, אבל הוא חמוד, בדרכו המוזרה.. והמעוותת, אם כבר, בחיים לא ראיתי דבר כזה, השיערות בגבות שלו מגיעות לאורך של איזה 5 ס"מ זה מטורף :00 ] אוהבת

Miss Naama

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

מותק
תודה על העידוד, לאב3> אוהבת בחזרה.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif

ואני יצאתי ממבחן במטמטיקה בהרגשה של 60 וקיבלתי 55
הייתי קרובה

דייינה

New member
ואני 44!

אבל זה כי החומר שהיא אמרה שיהיה לא היה, והתכוננתי אליו. [התכוננתי!] אבל מועד ב' הלך נחמד. 67. ^^" נו אבל זה קשהO< חומר של י'. o_O [כיתת מופ"ת, לכו תבינו.]

o0Invisible0o

New member
אני ממש עייפה!../images/Emo2.gif

ולבנות מהקורס שלי טוב בצבא.
יואו היום היה אצלנו הקורס הראשון שהבנות מהקורס שלי מפקדות עליו..וזה כזה מוזר.
זה הוסיף קצת עיניין ליום, יחד עם הרבה עצבים ועבודה. וזהו. אני עייפה..ולא ברור למה אני כ"כ עייפה!!
ומחר בערב אמור להיות כיף..
אבל זה רק אמור להיות. אה, וגם ביום..כי יש שתי שתיות!
אחת משעממת בלאי והשנייה עצובה למדי [שחרור של מישהי ממש מקסימה!
] וזהו.
אני ממצה את התפקיד שלי..ועדיין איכשהו כל יום לומדת/מבינה משהו חדש! ואני חייבת מחשבים, ואין לי. תקציבים שמחולקים בטיפשות יתרה= צה"ל.
טוב, די לצבא. שלום לאזרחות.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif בלאכס ><

מחר מבחן בתנ''ך.. הראשון שלי מאז כיתה ח'.. למדתי לפני זה בבצפר שלא לומדים בו תנ''ך (כי זה מקצוע לא נחוץ אז למהלמוד אותו בכלל?
[טענת בצפר, שאני די מצתרפת לדעתם]) אבל.. מכיוון שעברתי לבצפר אחר, יותר קרוב לבית, ועם יותר חברות - אז יש לי עכשיו תנ'ךך
ו.. ו.. אני זוכרת טוב רק פרק אחד וחצי XDDD ויש לי גם עבודה להגיד בגשר לשיעורי זהירות בדרכים >< מאיפה לי לדעת מה עושה מכונית כשהיא רוצה לעצור/במצוקה או וואטאבר.. מישהי שעברה את זה כבר יכולה בבקהש לעזור לי? זה מאד חשוב לי
אההההה עוד שבועיים מבחן בג''ג על 3 פרקים! למה הגברתי ג''ג >.> ומשהו לא קשור, עוד יומיים תור לCT תהחלו לי בהצלחה
שבוע טוב לכולן

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifחינוך תעבורתי XDDDDDDDDDDDDDD

בהצלחה אומשו, אני למדתי את זה בט' O.O

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif נו נו

הספר הזה טוב ללימודי תיאוריה.. שיהיה לי לפחות איזשהו מושג בזה

למעלה