אוף

black lady XP

New member
../images/Emo80.gif

גמלי זה קרה!!! כולם פתאום קראו לי לסבית וכל מיני כאלו..בלי שום קשר!!! אבל שימי זין^^....שיחשבו מה שהם רוצים העיקר שאת יודעת מה את באמת,או משו כזה>< במקרה שלי,קראו לי ככה בתחילת שנה פשוט התעלמתי ועכשיו בקושי קוראים לי ככה!!!1 שםוט שימי זין כמו שלודהגירל אמרה^^

../images/Emo80.gifחכו, חכו לחצות!!!!

אני אתבע את השכנים האלה -.- הם לא מפסיקים עם המוזיקה. המסיבה נמשכת כבר משש! זה 4 שעות ~.~ איזו הודעה חסרת טעם. טוב למען האמת, רציתי לשאול שאלה: (או שתיים :0) מזה של"ך ומה זה גיחה? XD

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifשכנים זה השטן

או שהם שורפים משו, או שהם צורחים "רועי לך לישון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", או שהם מנסים להרוויח כסף על חשבוננו.. של"ח-שיעור לא חשוב. גיחה-טיול של"ח למקום קרוב ללינה בתוך אוהלים ולרוב מלווה בקור מקפיא

TheWingedPig

New member
אויש, היה לי פעם

קטע כזה, השכנים ממול יצאו לאנשהו, ומשום מה המערכת שלהם פתאום התחילה לעבוד באמצע הלילה, וזה היה ממש על פול ווליום, וגם מוזיקה מזוויעה ביותר (נו, אני שונאת את בק), ונאלצנו להזמין משטרה...אוך, איך שאני שונאת שכנים רעשניים...יש לי שכנה חדשה שגרה בקומה העליונה, והיא שמה לפעמים מוזיקה ממש ממש חזק, שעד הדירה שלנו, בהפרש שתי קומות, אני שומעת אותה (גם כן שירים מעצבנים..כאילו, מילא אם היה משהו יפה, אבל הבחורה הזאת ממש חסרת טעם מוזיקלי, שומעת רק זבל), והבעיה היא שזה שעות בוקר וצהריים, אזז אין למי לפנות..אוףאוףאוףאוף... ולשאלה שלך...של"ח זה בראשי תיבות שדה- (ל..משהו, לא זוכרת) חברה...(עבר הרבה זמן מאז שהייתי בבית ספר) זה מקצוע שאת לומדת בו קצת על הגיאוגרפיה הארצישראלית (נקודות ציון, סוגי צמחיה), והמקצוע מלווה בטיולים למניהם...גיחה הוא סוג של טיול קצר, בדרך כלל ליום וחצי...(ויש ימי שדה, שהם טיולים קצרצרים ליום אחד, או פחות) נ.ב אחלה ניק...(פעם הייתי אובססיבית לפרות, כמו שאני עכשיו לחזירים)

הם עברו על כל הסגנונות מזרחי-רוק

-קלאסי- פופ - קאקי - ועכשיו הם שומעים את השיר "בני בני ילד רע" -.- הם אפילו לא שכנים, אני חושבת שהם משכונה אחרת OO ותודה רבה על התגובות

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifחחח בדיוק

תמיד אם מזה מוזיקה מחרידה [משו מזרחי בדר"כ] זה תמיד בא מהבתים מאחורה!!!! א יותר רחוק -.- ופעם היה פה משו שנשמע כמו הופעה חייה של מאיה בוסקילה
ושוב בשכנים מבתים מרוחקים...דמאיט

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif שכנים זה דבר מעצבן

אבל עד שעה 11 בערב את לא יכולה לעשות שום דבר.. ובימי שישי עד 12 וחצי >< וגם אם יותר מאוחר ניסיתי פעם להתקשר למשטרה והם סתם התעלמו

בשביל מה?

למה אני נותנת להן למרר לי את החיים? רוצות להוציא אותי מהקבוצה? וואי, שיהיה להן בכייף
בעצם, שיעזבו, אני לא אתן להן את התענוג. אני אצא לבד. להת'. [אווחח. אני שונאת אותן. שונאת|:]

גמלי יש הומור דפוק-_-"../images/Emo211.gif

אבל הוא משעשע
לבתדודה שלי יש חולצה מאגניבה. כתוב CHOOCLATE
I , ובלב יש ביסD:

ארג../images/Emo211.gif

ידיד טוב שלי, שבדר"כ הוא ה-בעל מצברוח טוב של הכיתה, נכנס לדיכאון. הוא לא מוכן לספר לי למה. ואני לא אוהבת לראות אותו עצוב. זה נורא לא מתאים לו, וזה גם הופך אותו לחם מזג (וזה לא נחמד שהוא מרביץ). יש לכן רעיון מה לעשות?

דייינה

New member
תדברי איתו.

אם משהו מציק לו, הוא ירצה לשפוך. הכי חשוב זה שלא תתעלמי, זה יכול להיות משהו רציני.

למעלה