אוף

black lady XP

New member
ותחכי גם לחטיבה!!../images/Emo80.gifP:

80 זה נכששל אז שקט את!!!!! זה ציון ממש טוב^^

YuviR

New member
וואי, 85

זה טוב@!!! חכי לתיכון, ואז תראי מה זה 85 במתמטיקה!

../images/Emo80.gifאז למה אפחד לא נראה מרוצה? ;;

המורה אפילו לא טרחה להגיד "יפה" אבל אמרה לכולם ואמא גם לא בדיוק התלהבה -.-

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאת לא נורמאלית נכון?

בואי אני אאודד אותך- שנה שעברה- 0 בחשבון. 14 בחשבון. ^^ נכון עכשיו את מרגישה הרבהההה יותר טוב? 85 זה מעולה, שוש.

Radio Joe

New member
אמ.

אני קיבלתי 80 במבחן במתמטיקה. ואני חושבת שזה מצויין. ובי, אישית זה פוגע שאת אומרת ש85 זה אומר שאת טיפשה וחסרת טעם.

מה יא

New member
אם אפשר להגיד משהו..../images/Emo96.gif

בלי שום כוונה לפגוע בך, יש אנשים שהציונים שלהם טובים ויש אנשים שקצת פחות. האנשים שבדרך כלל יש להם ציונים "טובים" (בעיני גם 80 זה טוב) לא רגילים ל-80 אז בשבילם זה לא כזה טוב. אם בשבילך זה טוב שיהיה לך בכיף אבל את לא יכולה להאשים מישהי בגלל שהיא לא רגילה לכאלה ציונים. היא לא דיברה אישית אלייך ואמרה שהציון שקיבלת גרוע, היא אמרה שהיא והמורה שלה ואמא שלה ציפו ליותר. בכלל לא צריך לעשות כזה סיפור מציונים. אני גם חושבת ש-80 זה ציון טוב ומספיק לגמרי ואם כולם היו מצטיינים אף אחד לא היה מצטיין.

dinora12

New member
../images/Emo210.gifמסכימה

אבל זה באמת פוגע אני יכולה לקבל 75 וליהיות עדיין מרוצה:)

70 בבוחן ראשון. [לא שזה כזה גרוע,

אבל היי, זה יותר נמוך מ-85
] במואצת, פאקינג מואצת. [חחח. אנחנו לגמרי דפוקים במואצת] תכל'ס, אני ממש מבינה אותך. אני הכי כזאת בעולם. כדאי שתתרגלי ש80+ זה אחלה ציון! אחרת תתבאסי הרבה, אפילו אם יש לך בדר"כ מאיות. הו, מואצת - מין טובים במת' כאלה><" מעל א'1
P:

o0Invisible0o

New member
אממ..רוצה להגיד שני דברים../images/Emo13.gif

האחד, לקחת דברים בפרופורציה. לא משנה כמה את מצטיינת, 85 זה לא טרגדיה, כה? אז באמת, פרופורציה. מותר להתעצבן, מי כמוני, הפרפקציוניסטית, מבין? אבל אין צורך להגיד דברים כמו "כמה טיפשה וחסרת טעם אני" השני, לתגובות שקיבלת. בנות, אל תכנסו לראש שלה ותתחילו עם הציונים שאתן קיבלתן..וכמה שזה יותר גרוע. וגם אין מה להעלב עם לה קשה עם הציון הזה. לי יש חברה שמבחן מתחת ל90, כל מקצוע, כל שנה..היה טרגדיה, התאבדות..וחייבים מבחן הבא 100..ולהתחנן למורה למועד ב', ולשפר..ולהשתתף..והכל כדי לשמור על הציון. וגם אל תשכחו שאתן לומדות בכיתות שונות, בתי ספר שונים, רמות שונות ושאיפות שונות לחלוטין. וגם המבחנים והבחנים הם בעלי חשיבות שונה.. תנו לה להתבכיין על 85, גם אם קיבלתן פחות. אם היא תלמידה של מאה והיא ביסודי, אני לגמרי מבינה אותה. והאמת, גם בתיכון ש85 היה הישג בשבילי נניח, ובא אחרי מבחן של 45..הייתי מתבאסת. יודעות למה? כי ידעתי שעם כל הכבוד לכך שזה מצויין, זה לא מספיק בשביל ה100 בסוף. אז באמת, שכל אחת תעשה את החשבון שלה ולא תדחוף את האף לתעודה של מישהי אחרת.
נסו להבין אותה.^^ סיימתי לחפור.

../images/Emo80.gifולסיכום ../images/Emo3.gif

תודה למי שהגיבה לי וזה... אני יודעת שזה.. ציון מאד נחמד. והרבה קיבלו נכשל בגלל הבעיה שהיא הורידה מלא על תרגיל אחד. וידוע ש80+ זה מעולה! אבל... זה כן יוריד בממוצע בתעודה. כי אני לא מקבלת מאה (רקק בלשון ואנגלית
), ואני צריכה להסתמח(וואי איך כותבים את המילה הזאת) על המבחנים של 95+ ועל ההתחשבות וההתיחסות של המורות. כמו שאמרה אילת, אני רגילה לציונים גבוהים. היו 3 פעמים בכל ה6 שנים האלו שירדתי מ-90 (פעמיים 72 בחשבון, 86 בג"ג, ואוי גם עכשיו). אני מניחה שכמו שאמרתי בהתחלה, יהיה קשה להשיג את המאה הזה בחשבון. יש לי בעיה קשה. אני שולטת כ"כ טוב בחומר הנלמד! אני מסיימת ראשונה, לעתים רחוקות יש לי טעויות... הבעיה היא שכשמגיע המבחן אני פשוט... לויודעת מה הבעיה למען האמת. וואי אני כ"כ חופרת OO

../images/Emo80.gif../images/Emo122.gifאני יודעת שאיילת!

פשוט הקלדתי מהר XD נונו, רק להצדיק שאני לא טיפשה ואכן יודעת שמות

אנבלייי

New member
עעהה

איכשהו בטיול השנתי הופצה בשכבה שמועה שאני לסבית
בהתחלה זה הצחיק אותי בעיקר, ולא ממש מפריע לי שיחשבו שאני לסבית, אבל אחרכך זה סתם התחיל לעצבן אותי- לא דווקא בגלל שהשמועה היא שאני לסבית, אלא כמו שכל שמועה יכולה לעצבן. ואני יודעת איך זה התחיל
בשיעור אמנות דיברנו על מצעד הגאווה, ואז רציתי להגיד שאני תומכת בו מאוד אבל אני לא סגורה על זה שצריך לערוך אותו בירושלים. אז אמרתי משהו כמו- "אני לגמריי בעד מצעד הגאווה, גם הלכתי לשם פעם שעברה שזה התקיים בירושלים, אבל בלהבלהלבה..." וכנראה שהיו כמה אנשים שהסיקו מזה דברים. הממ. זהו. [וזאת הייתה חפירה ארוכה מאוד. בלי פואנטה.]

LudaGirl

New member
שימי זין

שיחשבו, זה דווקא לא שלילי. יעיף ממך את כל החראות הלא נחוצים

TheWingedPig

New member
אני דיי מסכימה עם

התגובות פה, אני אף פעם לא הבנתי למה אנשים תמיד עושים עניין מנטיות מיניות של אחרים... אז נכון שזה אף פעם לא חביב במיוחד (בלשון המעטה) שיש שמועות עליך, אבל אני חושבת שאת צריכה פשוט להתעלם מהעניין... אני לא יודעת בת כמה את, אבל נשמע כאילו השכבה שלך מתה משיעמום וסתם מחפשת רכילויות עסיסיות... ואיכשהו, בכל חברה, יש תמיד אלה שיספקו שמועות מגוחכות, יש אנשים עלובי נפש שמשגשגים מזה...(נו, מה, מסכנים, אין להם תחביב אחר, אני דיי מרחמת על כאלה)... ובכל אופן, בין אם את לסבית, ובין אם לאו, לאף אחד אין את הזכות לחטט ב"חדר המיטות" שלך, תעשה מה שבא לך... ותתעלמי משמועות, לכי תדעי, שבוע הבא יהיה מישהו אחר הקורבן...

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifXDD

כמו שכבר אמרו- שימי זין P: זה לא עניינם האם יש לך סטייה מינית. חוצמזה, שמועות כאלה חולפות מהר :)

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifככה גם קרה ליXD

דיברתי עם ילדים על מצעד הגאווהף וזה שזה בעד ושאני רוצה ללכת ובלהבלהבלה. ואז, החליטו להגיד שאני לסבית, ושאפילו ראו אותי מתנשקת עם בת[O: ._.] סובי עליהם^^ אין כל קללה בלסבית, מה 'כפת לי, לא חבירם שלי. שישבו מהשבאלהם.

למעלה