אוף

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאיכשהו,

נראה לי שיש ילדים כאלה [בשלוש שורות האחרונות] בכל מקום. גם אצלינו \:

o0Invisible0o

New member
למה? אני דווקא חושבת שזה מאוד כיף..

משחרר והכל.
אבל במידה ובגיל המתאים. אני לא רואה טעם בלהשתכר בגיל 14.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifלדעתי,

התהליך מגעיל.[טעמתי וודקה. היה מגעיל, החלטתי פשוט לא להמשיך.] ואני רואה את החברות שלי מתנהגות כמו מטומטמות, ואת האמת, זה משחרר וממש רציתי, אמרו לי "מתרגלים לטעם" אבל, למה לי להתרגל למשהו שאני לא אוהבת? אני יכולה להיות מחורפנת גם בלי אלכוהול.^^ חוץ מזה, אחרי זה יש האנג אובר רציני, זוה לא כיף בכלל. מקסימום, להשתכר פעם אחד-פעמיים בגיל הזה, להתנסות, אבל אני לא רואה טעם להמשיך עם זה-ולהתלהב מזה.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifלהתחרפן טבעי ../images/Emo99.gif

XD או תחת שוקו של ארומה *___* מזיכר לך משו?

dinora12

New member
../images/Emo210.gifגמאני

לפי שעתי זה לא במקום ההודעות האלה בפורום-גם אם זה אוף יש אנשים שזה ממש מגעלי אותם רק מלחשוב על זה היית צריכה לחשוב לפני שאת כותבת את ההודעה ינקיפנק בלי להעליב

YuviR

New member
חחחח

כרגע זה בטח כיף לך, אבל כאחת שהסתכלה על הדברים האלה מבחוץ, זה נראה כזהה מפגררר. תעשי מה שבראש שלך, רק אל תחיי באשליות של "אני לא לוקחת לריאות" ושיט כזה, לפחות תדעי מה את עושה...

../images/Emo80.gifהמ...

אישית, לא הייתי מרשה לעצמי שזה יקרה לעולם. כמו שביקשת אני לא אטיף. המ... בכל אופן, זהרי עם מה שאת עושה שם
תחשבי פעמיים.

ינקיפנק

New member
בנות, סוף פסוק.

אני יודעת מה אני עושה, אני בחיים בחיים לא אאשן סיגריות, או אשתה, כי אמא שלי מעשנת, ואני מתעבת את זה, והיא נפרדה מאבא שלי בגלל שהוא שתה. אני יודעת בדיוק מה זה עושה לגוף, אני יודעת שזה מזיק, אבל תקשיבו, אני עושה מה בראש שלי. אני לא משתכרת על ימין ועל שמאל.. פעם אחת עשיתי חיים, ובאמת היה לי כיף. התפרגנה?

InvisibleTouch

New member
בסיכומו של דבר.

הפורום הוא לא מקום להתרברבויות כגון: שתיתי, עישנתי, התמזמזתי, ווהו. ונצא מתוך נקודת הנחה שלא זאת הייתה מטרת הכתיבה שלך, אני חושבת שהבנות פה העבירו מידע מאוד נכון. אז אוקיי, אני לא רול מודל בנושא הזה, ואני גם לא מתיימרת להיות, ואכן, אני בעד להנות מהגיל הזה [ולהתנסות באלכוהול, סיגריות ונשיקות זה חלק מהעניין], הכל בתנאי שאת יודעת מה הגבולות שלך ועומדת בהם. ולא, להיות ישנה, שיכורה ומוקפת בבנים- זה לא חכם במיוחד. איילת, אם עדיין תרצי שאמחק את ההודעה שלך תגידי לי. לדעתי היא הייתה ממש במקום:) תשמרי על עצמך.:)

Anddy

New member
אממ.. ../images/Emo183.gif

אני לא מבינה, באמת שלא.. פאק, ילדה בת 14? וודקה, נרגילה.. לאן התדרדנו.. חחח, זה כ"כ פתטי הקטע עם הנרגילה, להראות מאגניב כזה כשזה מה זה פתטי.. ונראה לך שנרגילה לא מזיקה כמו סיגריה? [אמג, כמעט כתבתי סינרגיה
] תאמיני לי שכן, אל תשלו את עצמכם יותר מידי, אבל סך הכל..תעשי מה שבא לך, החיים שלך, רק אני עדיין לא מבינה בשביל מה צריך את כל זה, באמת שלא.. המ, וד"א, אני מעדיפה שהנשיקה הראשונה שלי תהיה קצת אחרת, אבל.. וואטאבר:)

Anddy

New member
ו.. ../images/Emo183.gif

אני לא מנסה להטיף או משו.. את לא הילדה היחידה שעושה את זה וגם לא האחרונה, זה כבר נהיה די שגרתי אני חושבת.. כאילו, זה לא כזה נורא, אבל..לא חשוב

XD../images/Emo211.gif

לי (הוא זכר, לא נקבה): "ביום חמישי יש ערב גיבוש אצלי. תביאו עשרה שקלים" גיא: "זה עם שינה?" לי: "לא" גלי: "למה לא? (לבנים) תבואו בפיג'מות, תתאפרו אצל לי, ותרכלו על בני... בנות. יהיה כיף" רואה שונ? גלי מתוחכמת. היא לא *רק* פאקצה שלובשת חצאיות קצרות מדי.

85 בחשבון ../images/Emo4.gif

אני רק ממשיכה להוכיח למורה שלי כמה טיפשה וחסרת טעם אני. בעע טוב נו אבל זה רק שתי טעיות!!! שתי טעויות = 85
כ"כ לא הוגן

למעלה