אוף

ינקיפנק

New member
וואי, יש לי סיפור ארוך לספר לכן..

הקיצר,לידי שלי טל, היה יומולדת ועשינו מסיבה. בהתחלה חיכינו אני קטיה מירי יאן ומילר ליהודה, חבר של מילר, שעה בערך, עד 9, ואז מילר ויאן תפסו טרמפ על אבא של מילר עם כל השקיות, ואנחנו עם יהודה הלכנו לבית הזה, איפה שהמסיבה תיהיה. אז פרשנו הכול, וארגנו וזה, ואז הם התחילו לעשות צחוקים אחושרמוטה, והיה לי קר. ואז הביאו את כל הבירה והוודקה והנרגילה, ולבירה היה טעם ומראה של פיפי מוגז (מתוך דבריו של יהודה). ואז יחד עם הבירה הגיעו כל החבר'ה, שכוללים את לילע ואורן שהכרתי, ועוד מלא אנשים מאגניבים ונחמדים. ואז התנחלנו על הנרגילה, ושתיתי כבר 2 בקבוקי בירה וכוס וחצי וודקה, והייתי די מסטולה.. נו, הקיצר, מירי הלכה כבר ב12, וקטיה נשארה של ולא רצתה להכיר אפח'ד. וגם ז'ניה ככה. ואז היה לי קר ועשינו חיבוק קבוצתי עם יהודה ואורן, והיה חמים, עד שאורן הלך. אבל אז עדיין היה חמים כי ליהודה היה מעיל שמנשמן וחמימי. ואז התחלנו להתמזמז. אין לי מושג איך הגענו לשם. הלכנו לישון כזה, בערך מ3 עד 5 ישנתי. התעוררנו, והערנו את יהודה, מה שהיה קשה, וזה היה משעשע. אחרי זה הלכנו לנדנדות ואנשים צרחו לנו לסתום, כי זה 7 בבוקר. וצרחנו עליהם חזרהD: אני עדיין לא מאמינה על עצמי. אני כזאת ז-ו-נ-ע. כאילו, הנשיקה הראשונה שלי, עם בנאדם שאני בקושי מכירה! ויש לי רק דבר אחד להגיד. להתנשק זה ממש כיף, אתן צריכות לנסות את זהP: |מרגישהזנותיתבטירוף|

polbblop

New member
../images/Emo79.gifאל תרגישי זנותית...

העיקר שנהנית.
אצלינו הרבה מהבנות התנשקו ככה פעם ראשונה...

ינקיפנק

New member
אני בת 14..

בבקשה אל טטיפו לי על אלכוהול ונרגילה. אלכוהול מזיק ואני יודעת את זה, אבל יש לי מסיבות כאלו פעמיים בשנה בערך, זה לא שכל יום אני שותה. וגם נרגילה לא מזיק כל עוד לא לוקחים לראות, ואנחנו לא לוקחים לראות. וסיגריות זה מזיק אחושרמוטה, וגם דוחה.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifחחח "נרגילה לא מזיק אם לא לוקחי

ם לריאות" הצחקת אותי.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifועכשיו תגובה קצת יותר מפורטת.

וודקה, סמים, נרגילות, סגריות, כל אלה, ההשפעה שלהם היא לא רק בהווה, באותו הרגע, אלה גם בעתיד. אז נכון זה ממש ממש מגניב לשתות עם כל החברה, ולהראות מטומטמת, אבל אני בטוחה שזה גם מאוד מאוד כיף שיהיו לך בעיות בכבד. כנ"ל לסמים רק שזה גורם להראות ממש מטומטמת. שני אלה גורמים לך [ולא לאפחד אחר] לאבד את היכולת שלו לשלוט על עצמו, ועל מעשיו, באותם הרגעים, את חסרת כל יכולת לשלוט במעשייך כלפי אחרים. ע"פ דעתי, זה פטתי. נרגילות לסגריות אני לא נכנסת לזה אפילו. זה ברור לגמרי, זה אותו דבר-אל תשלי את עצמך. לא חבל על הריאות שלך? ואני יודעת שאמרת לא להגיב על הדברים האלה. אבל כשאת רושמת בפורום, לכל אחד הזכות להביע דעתו, אז אם זה כ"כ מפריע לך, קחי את התגובה שלי כתגובה לכולן-לא אלייך אישית.

o0Invisible0o

New member
את בת 14!../images/Emo2.gif

את לא צריכה לשתות מעבר לקידוש בשישי בערב! 2 בירות וכוס וחצי וודקה? שיהיה לך בכיף.

polbblop

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo4.gif

המ. גם אני בת 14, וכם אני שותה ככה מדיי פעם.
זה לא כזה גרוע כמו מה שאתן עושות מזה. והיא ביקשה לא להטיף לה.

אנבלייי

New member
~.~

[ההודעה שלי הולכת להיות כל כך דוחה.] אוקי. לכולנו הייתה התקופה הזו. בסופו של דבר- זה יעבור לך, ואת תראי שזה נראה מפגר מבחוץ, וההתלהבות מכל העניין הזה עוד יותר מפגרת. [ואין לי כוח להתחיל לפרט עכשיו] בכלמקרה.. יופי שנהנית..

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifלפחות נהנית?P-:

תראי, זאת בחירה שלך מה לעשות. וכן, את בת 14 ומה נראה יותר כיף, מלעשות משהו שאסור לך? אני לא חושבת שזה כל כך נורא, אלא אם כן תתמכרי לזה וממש תדרדרי. אבל[!!] בקשר לחברים, אוקי. אני אומרת לך את זה, כדי שלא תפגעי בסוף. תראי מי החברים האמיתיים שלך, שלא מנצלים אותך, מי שתמיד יהיה שם בשבילך, מי שיאהב אותך גם אם לא תשתי ותעשני ותתמזמזי עם כל אחד, מי יאהב אותך בזכות עצמך. אני מכירה אנשים כאלה, ופשוט חבל אם תפגעי מהם בסוף. זה שזה הנשיקה הראשונה שלך, טוב, נשיקה ראשונה כזאת זה די מאכזב. אבל זה לא שנשיקה ראשונה זה כזה וואו. אבל את בטח לא זוכרת כלום בגלל האלכוהול
. בסה"כ, מה הקטע בנשיקה. זה באמת כיף כשמרגישים משהו כלפיי מי שמתנשקים איתו, אבל איך שכיף לך. אל תדרדרי לזה, באמת. חבל.

LudaGirl

New member
אוי נו

חחח מה אתם חיים? הבחורה שתתה קצת, למה אתן מדברות על התמכרות ושיט? זה חלק מהכיף בגיל הזה. האמת שגם לי היה קטע כזה בגיל 14, כלומר, שהתמזמזתי עם ידיד שלי. אבל לא הייתי שיכורה, חחח. מסיבות כאלה זה הכי כיף. זה מה שזוכרים בסופו של דבר. אני לא אומרת תשתכרי עד כלות ותשכבי עם אנשים שאת לא מכירה. פשוט שלעשן קצת נרגילה ולשתות קצת בירה פעם בשנה זה לא נורא בכלל. אני בגילך עישנתי הרבה יותר נרגילה מפעם בשנה. זה סתם משהו שבא עם הגיל ועובר עם הגיל. העיקר נהנת

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifנמנמ

גם לי היה כזה קטע, שסתם התמזמזתי עם ידיד שלי. אבללללל![פופ] זה מתחיל מלשתות פעם בשנה, לכי תדעי, זה נראה לה כיף אולי היא תעשה את זה כל יום שישי? אני מכירה אנשיםכ אלה שאמרו "לא, זה סתם פעם ב..] ועכשיו כל יום הם מעשנים, וכל סו] שבוע משתכרים. ולפעמים זה לא עובר עם הגיל, גאד נואו. אבל, אני סומכת עליה. העיקר שהיא נהנית מזהף ושזה לא יהרוס אותה. להלהללהלה.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאבל לא, זה לא ככה.

זה מתחיל מלהשתכר פעם ב.. את מדבר בשם עצמך, יש אנשים שזה משפיע עליהם יותר. זה נראה לה כיף, והיא טינייג'ר, למה לה להשתכר פעם בשנה? היא דיועת שזה פוגע בה, אבל היא משלה את עצמה. נו, לא נעים לי לדבר בשמה, אני מקווה שהבנת מה שניסיתי להגיד. יש כאלה, שלא יכולים לשלוט על עצמם וכן הופכים לאלכוהליסטים, או סתם שותים כל שישי וכל הציונים שלהם יורידם, והםפ לא משיקעים בשומדבר ואין להם עתיד.:) ואני מכירה כאלה.

למעלה