וואי, יש לי סיפור ארוך לספר לכן..
הקיצר,לידי שלי טל, היה יומולדת ועשינו מסיבה. בהתחלה חיכינו אני קטיה מירי יאן ומילר ליהודה, חבר של מילר, שעה בערך, עד 9, ואז מילר ויאן תפסו טרמפ על אבא של מילר עם כל השקיות, ואנחנו עם יהודה הלכנו לבית הזה, איפה שהמסיבה תיהיה. אז פרשנו הכול, וארגנו וזה, ואז הם התחילו לעשות צחוקים אחושרמוטה, והיה לי קר. ואז הביאו את כל הבירה והוודקה והנרגילה, ולבירה היה טעם ומראה של פיפי מוגז (מתוך דבריו של יהודה). ואז יחד עם הבירה הגיעו כל החבר'ה, שכוללים את לילע ואורן שהכרתי, ועוד מלא אנשים מאגניבים ונחמדים. ואז התנחלנו על הנרגילה, ושתיתי כבר 2 בקבוקי בירה וכוס וחצי וודקה, והייתי די מסטולה.. נו, הקיצר, מירי הלכה כבר ב12, וקטיה נשארה של ולא רצתה להכיר אפח'ד. וגם ז'ניה ככה. ואז היה לי קר ועשינו חיבוק קבוצתי עם יהודה ואורן, והיה חמים, עד שאורן הלך. אבל אז עדיין היה חמים כי ליהודה היה מעיל שמנשמן וחמימי. ואז התחלנו להתמזמז. אין לי מושג איך הגענו לשם. הלכנו לישון כזה, בערך מ3 עד 5 ישנתי. התעוררנו, והערנו את יהודה, מה שהיה קשה, וזה היה משעשע. אחרי זה הלכנו לנדנדות ואנשים צרחו לנו לסתום, כי זה 7 בבוקר. וצרחנו עליהם חזרהD: אני עדיין לא מאמינה על עצמי. אני כזאת ז-ו-נ-ע. כאילו, הנשיקה הראשונה שלי, עם בנאדם שאני בקושי מכירה! ויש לי רק דבר אחד להגיד. להתנשק זה ממש כיף, אתן צריכות לנסות את זהP: |מרגישהזנותיתבטירוף|