אוף והודעה

חמצמצה

New member
כנ"ל

מפחידאותי נורא
אבל אהמ אני תמיד בעד חצאיות, מהלעשות אני אוהבת חצאיות! תבכו!! אין לי הרבה דווקא
ורודה [כזה בהיר] ורודה בזוקה כזה
תכלת ירוקה שחורה ג'ינס ג'ינס ג'ינס ולבצפר אני רוצה ללבוש חצאיות! אבל אין לי כוח בבוקר ואני שוב שמה ג'ינס!

../images/Emo6.gif

חצאיות? בשנה שעברה הייתי כמעט היחידה בכיתה שהלכה עם, והשנה כולן התחילו ללבוש כל הזמן. נו, מילא, עברתי לשדרג את החצאיות.
תמיד חייבת להתלבש קצת שונה?
ויש לי "רק" 7 חצאיות>< תלבשי את החצאית הירוקה! אני חולה על ירוק
ותכיני בגדים בערב
ככה יהיה לך כוח בבוקר
זה עוד אחד מה"ערכים" וה"הרגלים" הטובים
שאמא שלי מנסה להקנות לי כל הזמן. חבל רק שיותר מידי לא הולכים לי>< למועדון נראה>< זה מגיל 17 והכל, אני לא יודעת אם זה מתאים לי. האחרון שהייתי היה לילדים והיה די מגעיל
אפילו לא היו סופגניות יבשות חינם>< אבל אם כבר ג'ינס, אני לא רוצה ארוך (חם!), ואת השלושה רבעים חרשתי בבצפר. נמצא משהו, אני מקווה
אני חייבת לישון או משהו, מחר בתשע אני בבצפר. יש הכנה לפולין, ודווקא כל יום שישי? ובבוקר? דאמט איתם. אבל לא צריך תלבושת
רקיע, שוש! כמה פעמים אמרתי לעצמי את זה היום
אני קשקשנית. ליייילה טוב|פיהוק-מדומה-שמרגיע-הורים|

חמצמצה

New member
חחחחחחח

אהמ, אין לי מה להכין אותם, הם מחכים לי בארון. אבל אני יודעת מראש מה אני הולכת ללבוש למחרת.
יום ראשון אני אבוא עם חצאית! גם אם אני לא רוצה!! זהו זה, איפשר ככה, כשאני רוצה אני לא באה וזה מבאס אח"כ כי החורף בא וזה
הומ, לגיל 17? איך תכנסו? הו אני מרגישה טיפשה. או שכבר היית שם ?

לא הייתי..

זה לגיל 17 (ואין לי, אני בכלל 15 וחצי>< בינואר 16
), אבל מישהו שלמד איתנו בט' מייחצן או משהו. ולא, לא הייתי שם. חורף - טייטס ארוכים מתחת? לא להאמין כמה שחצאית נהיית נוחה כשיש מתחת מכנסיים. ואפשר לעשות שזה יהיה יפה
שהחורף יבוא כבר! סוודרים וסווצ'רים
אני אחפש אותך בראשום
כנראה
הומ.. אני רעבה
ויש עוד הרבה זמן לארוחת ערב. אבל יש סיכוי לפיצה
יש איזה מבצע בפיצה האט שמורידים את המחיר של התוספות מהפיצה וזה נחמד. כי אולי זה יביא לי פיצה
פיצה!

חמצמצה

New member
יש לי כבר בחילה מפיצות ../images/Emo122.gif

רק המחשבה- להקיא
כי בחו"ל אני לא אוהבת לאכול שומדבר, אז תמיד זה פיצה

פיצה../images/Emo99.gif

מתי ואיפה היית בחו"ל? אני דווקא אוהבת גלידות ואוכל סיני בחו"ל. וגם המבורגרים בארה"ב
יש שם רשתות אחרות. אבל אין על פיצה! אבל הכי הכי זה פיצה האט עם גבינה בקצה ופפרוני
(תתעלמו מהפפרוני, זה לא כדי לפגוע.) או פיצה בפיצריות קטנות איטלקיות, זה כל כך טעים
יש אפילו אייקון!
נסגד. אבל הכי גרוע זה הפיצה מיהלמה שמתחת לבית
זה יאק
"מיהלמה", מה עבר להם בראש?

חמצמצה

New member
../images/Emo6.gif

אם כבר פיצה אז רק פיצה האט
באיטליה לא נהנתי מהן בכלל, אכלתי בכוח כי אין שם פיצה האט, אני לא ראיתי
כי הם חושבים שזה פיצה לא טובה

פיצה איטלקית זה לא משהו

זה היה מצחיק, זו אמורה להיות ה-ארץ של הפיצות
אבל הגלידה שלהם חלומית! וגם הפסטה וגם הכל
הפיצה האיטלקית זה פיצה לבנה בד"כ, עם ריקוטה במקום מוצרלה, לא? היא יותר עדינה
או משהו
ככה הידע הזה בא, כשיש לך אבא מכור לאוכל בבית
אבל הפיצריות האיטלקיות בארה"ב הן אמקיראיות, רק טעימות במיוחד

חמצמצה

New member
חחחחח

אני זוכרת שפעם שהייתי קטנה והיינו בארה"ב, רציתי פיצה האט, אבל לא אהבתי ת'רוטב עגבניות. אז ביקשנו שיעשו לנו אחת בלי העגבניות
היום כשאני חושבת עלזה , זה נשמע מגעיל

hadasusha

New member
אבא שלי נפל (שוב)../images/Emo7.gif

ושבר את הרגל(שוב)
ויצטרכו לעשות לו את אותו ניתוח(שוב)
למה זה קורה(שוב)?

../images/Emo41.gif../images/Emo65.gifאהההההה../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

אני לא יכולה להתאפק:X. מחר, ה23 לספפאקינגטמבר אני שלוש שנים בפורום במדויק:0 איזו זקנה אני!!!XD. אני עוד הייתי לפני שהיה שד"חם

yaeloolik

New member
מההה?! ../images/Emo2.gif../images/Emo122.gif../images/Emo25.gif

אני בקושי שנתיים
.

נההה, אני כבר 3 ו-3 חודשים.../images/Emo3.gif

טוב זה לא באמת נחשב כי אני לא באמת בפורום באמת ><

tamaguchi girl

New member
אווצ'

עיקמתי היום את הגב בשיעור ספורט. לא נחמד. וכואב
זה היה ממש מפחיד. השתנקתי על הרצפה והייתי בטוחה שני בולעת את הלשון מתעלפת ומתה תוך כדי
מפחיד. בכיתי איזה שעה שלמה ולא יכולתי לקום. אח"כ אמא שלי יצאה מהעבודה במיוחד בשבילי, ורצו לקחת אותי באנבולנס לבי"ח אבל לא רציתי, אז הלכתי הביתה לישון. קמתי קודם וכואב לי הגב. אני הולכת כמו איזו אחת בת 500. ואפילו כואב לי לשבת ]; מחר אני הולכת בבוקר לאורטופד. אני מקווה שלא קרה לי משהו חמור מדי, ושיעבור לי כמה שיותר מהר. זה כואב >< ועכשיו אני הולכת לישון. ליל"ט

Stinki Winki

New member
../images/Emo24.gif

ספורט זה השטן! איך נותנים ללמד את זה, ארגג>< או שמעקמים משהו, או שנתפס שריר, אפשר לשבור עצם בטעות או לחטוף מכה מכדור... ממש מוות השיעור הזה!!><

tamaguchi girl

New member
../images/Emo25.gif

בהחלט ספורט זה שיעור קקה, ומשום מה כדורעים תמיד פוגעים בי, או שאני מצליחה בחוכמתי ליפול ולעקם דברים בגוף. זה אפילו לא טיפה מהנה. והמורים אצלנו ממש מעצבנים-חסרי-רחמים. רק נכנסים לאולם וישר "צאו לשישה סיבובים סביב בית הספר. עכשיו". איזה כיף -_-' אני אומרת שצריך לבטל את כל שיעורי הספורט בבי"ס. זה יהיה נהדר

למעלה