אוף והודעה

broken winges

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

חרא של יום!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוךףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני מרגישה חזירה עצלנית ומכוערת ושמנה ואין לי חשק לכלום! ואני גם סתם מרגישה רע ותום לא מתחבר ! ואני עכשיו מתלוננת כמו קרצייה שרק רוצה צומי דאממ אוף
אזהרה משהו מגעיל ואני חושבת שראיתי את הגופה של האוגר שלי(ז"ל) אכולה! קברנו אותו ליד הבית שלנו וכנראה חתולים חפרו או משהו! פיכס אני מתה אוף! *סיום משהו מגעיל* והחברות שלי לא שמות עליי ואבא שלי לא יבוא והלימודים והכל פשוט חרא! צומי אני פשוט צומי

שטופ

New member
|זיגידביל|היה לי כיף../images/Emo9.gif!!!!!!!!!!!!

ישנתי אצל חברה חדשה והיה ממש כיף... אני שמחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

y o g a y o g a

New member
שלום ><

לא כתבתי כאן כמעט בכלל בזמן האחרון
לא נראה לי שאתם מזהים אותי, סתם פרסמתי כמה דוליז בשדח"ם והגבתי קצת
בכל מקרה התחלתי דולי חדשה אחרי מלאאאאן זמן ואין לי רעיון לבגדים
אז לא ידעתי לאיפה לשרשר את זה
אז זה פה בכל אופן, אם אתן רוצות תציעו
ואני אחזור להגיב בפורום, מבטיחה! כשיהיו עוד שלוש שעות ביממה
לאלא סתם, אבל בקרוב ^^ הבייס מספרד יור ווינגס

חמצמצה

New member
../images/Emo99.gif|סוגדת| אוף :/

זה כזה יפה השיער!! וכמובן הנעליים. אהמ אהמ אהמ תעשי לה כזו חצאית עד קצת לפני הברך כמו ילדה טובה כזאת
בורוד בהיר, אפור בהיר או ירוק. וחולצה לבנה מכופתרת וארוכה
זה נשמע לי נחמד P:

y o g a y o g a

New member
תודה לשתיכן ../images/Emo13.gif

ובקשר למה שהצעת (פנייה לאמממממ.. חמצמצה?) קודם כל תודה
דבר שני, לא הצלחתי לעשות משו נורמלי
בכל מקרה אולי אני אעשה שתי גרסאות ואני אנסה לעשות טוב את ההצעה שלך

DOLLS GIRL

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאי

יש לי כלבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והיא כוסית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והיא קוקרית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והיא שחורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני חולה עליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שהיא רק מהיום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סליחה על הסימני קריאה אני מתלהבת

o0Invisible0o

New member
so, in case u haven't noticed

my computer has been dead for a couple of days.. and it's doing really bad- well i can't even write in hebrew.. so i have to disappear for awhile..we're going to format[?] it.. and hopefuly[?] i'll be back in no time. i miss you girls!
|hug|

למעלה