אוף והודעה

poohandme

New member
../images/Emo11.gifמחר.

הוא באמת יוצא מחר
(בעוד שלוש שנים בערך-.-;;)

ינקיפנק

New member
נדפקתי.

ובגדול...התחיל לי דיוק בטיול ללונה גל. מושלם. פשוט מושלם..|שיט!!!!!!!!!!!!!!|.

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifיש למישהי רעיונות ל..

מה לעשות בברמצווה[D:]? אני חוגגת עם חברה טובה שלי[יש לה 5 ימים לפני
].

חמצמצה

New member
בת מצווה הכוונה? ../images/Emo13.gif

שמעי, לא עשיתי עם חברה אבל תכלס עשיתי מה שכולם עשו בכיתה ו' ז' אולם - אוכל - מסיבה כזו
ומזמינים את כל השכבה וזה היה ממש טקס לחלק הזמנות. כאילו גם למי שלא מכירים. והיינו איזה 100 ילדים בשכבה. אז נהנתי, היום אני לא מבינה למה

חמצמצה

New member
קחו בחשבון

שזה היה עסק יקר להשכיר אולם ועשינו הסעות כאילו, הזמנו שני אוטובוסים להלוך וחזור שאספו מאיזה מקום אחד ששם הילדים נאספו
דוד שלי צלם, אז הוא צילם הכל
ואהמממ אירוע משפחתי לא עשיתי, זה באמת סתם מבחינתי לעשות למשפחה. ובכלל, כולם אומרים בת מצווה יש רק פעם בחיים וזה ולחץ אבל שוב, זה עוד גיל -לא יותר ולא פחות יומולדת 16 יותר חשוב מבחינתי. יומולדת 18 חשוב ואפ'חד לא עושה מזה סיפור.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifארר><;

המקלדת מטומטמת>< כדי להחליף מעברית לאנגלית אני צריכה ללחוץ מלא פעמים ברצף על SHIFT-ALTפעם ימין פעם שמאל>< ואז אני תמיד פספסת וזה חוזר. זה משגע אותי;[ היום בשיעור מתמטיקה נאבד לי המחק. אז חתכתי מחברה שלי חצי מחק ממש טוב שהיא מצאה על הרצפהD: שנייה אחרי זה מצאתי את המחק שלי. שהיה בקלמר. אני לא מבינה איך לא ראיתי אותו שם

ש ר ו נ ע

New member
../images/Emo99.gif

ילדה נסגדת שכמותך(שאלו אותה,במסנג'ר אפילו החלפתי לאותו סוג כתב כמו שלה,כי היא נסגדת
)

M o o M o o

New member
|לאקשורה| לדעתי זה לא כיף שעושים

אותו כתב כמו שלך. (ארג. חברות מעתיקניות P:). אבל, שיהיה בסבבה |לאקשרה|.

M o o M o o

New member
0-0

איפה אמרתי שאת מעתיקנית? לא ממש הבנתי את העוינות בהודעה שלך :|.

מועדון?

מישהי מכירה את המועדון SO בת"א? הייתה שם פעם? אולי אני אלך מחר (הבנות בכיתה מנסות לשכנע מישהו ללכת>< אנחנו רק 6 בנות ומקס' 3 הולכות). ואם הולכים, מה לובשים?
שמלה, חצאית (מיני), שדרוג של חצאית (חרפון שלי), ג'ינס - אני אמות מחום, לא לבשתי ג'ינס ארוך כבר חצי שנה, אני חושבת) הצילוווווווו הלכתי רק פעם אחת למועדון שלא במסגרת בצפר. מה עושים? עזרה?

למעלה