אוף והודעה

Stinki Winki

New member
גאדדד איזה שיחה הזויה....

הצלחתי להחזיק שיחה של איזה 10 דקות עם הילד הכי לא קשור בכיתה, שאפילו לא חושב שאני נחמדה, ואנחנו בכלל לא מדבריםOo מוזרררררררר

Shusho

New member
טוב שאני לא הכי חולה בעולם../images/Emo7.gif

מה חטפתי שפעת עכשיו שמישהו ישעשע אותי במסנג'ר

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo7.gif

אני לא מדברת עם אמא, היא הזמינה פיצה. נמאס לי ל=א=כ=ו=ל פ=י=צ=ה. וגם מישהו בא לתקן ת'ברז ושבר ת'שיש ועולה לנו 1,800 החצוף. ואוף, קיבלתי מחזור. ל=א =רק=ו=צ=ה =פ=י=צ=ה כשמזמינים פעמיים בשבוע פיצה נמאס, אני רוצה ספגטי. אני רוצה פשטידה. אני ל=א ר=ו=צ=ה =ל=א=כ=ו=ל פ=י=צ=ה

8ar8ie

New member
../images/Emo24.gif

אני רוצה פיצה:] נמאס לי מספגטי ופשטידה:-*

BiDriL

New member
WTH

יש לי תחושה מאד לא טובה שנעלמה העברת מהמשב [אני מהמקדת הוירטואלית]

Radio Joe

New member
"ניסים תשמע..."

"...ניסים, תשמע, תהיה מלחמה בקרוב נגיע רחוק ניסים, תשמע, תהיה מלחמה גם הבכי מושפע מהצחוק לא לדחוק לפינה הרגשה משונה תתרכז בקשה, מתקרבת לשאול שאלה תנסה לא לצחוק כמו משוגע שנתקע לו חיוך בוא תביא נשיקה תתמכר, תנסה להגיד שחסר שמגיע לך קצת יותר מהיופי שאין לך אופי לזה תתמכר למילים של מיכל שאומרת שכל כך חבל שהמים לא דומים לשמים בכלל וניסים, תראה, זה הכל במקרה יחכו לך שני אנשים וניסים, תשמע, תהיה לחימה אבל אנחנו נצא מנצחים לא לדחוק לפינה הרגשה משונה תתרכז בקשה, מתגנבת לראש שאלה שאולי האויב הוא בעצם חבר שנתקע לו אגרוף, נבקש נשיקה..." אויייי היה כלכךךךךךךךךךך טוב אתמול :] בקושי עמדתי הבוקר אבל איןןןן היה ענק~!11
חוץ מדנידין היה פשוט פצצות [טחחח] עברי היה כלכךךךך טובב :] וצילמתי כל דבר שנע וזע וקניתי לי חצאית יפה בטירוף שאני אשפצר קצת. וואו היה ממש כיף נראיתי זוועות אבל נתגבר. [אביב יא מלךךך!!1 איזה קול XD]

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאני והחברות שלי מטורפות.

אני,לימור,מושיקו וקים נשארנו אחרי הלימודים. הרמנו זה את זה,מושיקו עשה לי שק קמח וחיקינו מורות.

Science Fiction

New member
נמנמ ^^ ../images/Emo119.gif

היום היה נורא משעשע בבצפר ^^;; היו לי שעתיים חופשיות ושמענו ביטלס בפול ווליום והשתגענו לחלוטין
"בואו נרקוד כמו גייז!" כשחברה שלי חזרה מהשיעור שלה היא לא הבינה מה לעזאזל קרה לי:X ["את כל כך עליזה!" "באיזה מובן?" "בכל המובנים!"] המ וההופעה אתמול היתה ממש משעממת Oo מישהי ראתה את השריפה ליד רעננה? O: [טלי לאקשורה בע"מ]

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

העונה החדשה של "אחי! אחותי!" חוזרת ובגדול, וערוץ ניקולודיאון מזמין אתכם לקחת חלק באודישנים. אם אתם בני 14-15 ויש לכם דיעה על כל מה שחשוב, היכנסו לפורום אחי אחותי ואולי נראה גם אתכם בתכנית.
ביום ראשון, ה- 25.9.05, ב-21:45 (מיד עם סיום הפרק) יתארח ב- BlogTV חגי לוי, יוצר הסדרה בטיפול. אתם מוזמנים לשרשר לו שאלות בפורום בטיפול כבר מעכשיו. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

broken winges

New member
אוףףףףףףףףףףף

המחשב שלי תקוע שוב הוא תקוע כל חודש בערך אוווווווווווףף!!! הוא לא פותח לי דפי אינטרנט ואני צריכה לכתוב בסתר מהמחשב של אמא שלי.. נו מה? משעמם לי והמחשב ההוא כל כך מעצבן אותי!!! ולעומת זאת לאמא שלי וחבר שלה יש מחשב נייד חדיש עם מיקרופון ומצלמה והכול אצלו עובד כל הגיראסאות החדשות והמסנג'ר מה שלא עובד אצלי במחשב! אבל אסור לנו בכלל לגעת במחשב הזה(מה שאני בעצם עושה) אוףףף והיה לי סתם יום חרטה!!! דאמ....... הלווי ואבא שלי יבוא היום! אוף
אבא שלי הוא הבנאדם הכי טוב,ישר,חכן ומדהים שאנני מכירה! הוא תמיד מעודד אותי עם השטיות שלו ועם הצד המאוד הגיוני והגון שלו! הלוואי והוא יבוא

למעלה