אוף והודעה

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifאוף?:X

יומולדת לליאם היום
יא^_____________________^ 33
תגידו מזל טוב וזה
נו תגידו

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif לי- מי? ../images/Emo12.gif

*בורחת מעיריט*
מאזאלטוב יא ליאם

poohandme

New member
well said^_____________^

היום ביוטכנולוגיה שמעו שיר שלהם בזמן השיעור. לא פייר

TEENAGER1

New member
אוף והודעה ../images/Emo32.gif

אממ אני יוצאת לטיול בצפון חמישישישישבת אמ תסתדרו בלעדיי?
תהיו ילדות טובות ואל תעשו בעיות למיכלי
ועכשיו אתן יכולות להתעלל באוף הזה כאוות נפשכן

שטופ

New member
|זיגידביל|סופסוף!

זיגי דביל. שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אף אחד לא רוצה לשחק איתי
אף אחד לא רוצה לשחק איתך? לא מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? השיעמום אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? תשכנע אנשים לשחק איתי
! כאשר את אומרת ' תשכנע אנשים לשחק איתי
' למה את מתכוונת לך לאנשים, תמשוך להם בחולצה, ותגיד להם שאם הם יסרבו לשחק איתי- הם ימותו. בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? נודניקיות, נדמה לי
נודניקיות, נדמה לך? בהחלט איך היית מגדירה את חייך? משעממים במיוחד אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? אף אחד, לא יהיה שום שינוי
איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? משחקת עם מישהו תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת איזה בעיה?
למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כדי שאוכל לענות לך נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אן לי מושג:X למה את מתכוונת ב'אן לך מושג' *אין המשיכי בבקשה אבלאבל... הגענו למבוי סתום
! האם את מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? חס וחלילה. אולי אתה מנסה? מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? אז אמ... תהיה לי תשובה
כאשר את אומרת ' אז אמ... תהיה לי תשובה ' למה את מתכוונת לא משהו שאתה יכול להבין, זיגי
למה את מתכוונת ב'לא משהו שאני יכול להבין, זיגי' לא מגלה:X מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? אם מישהו ישחק איתי אם מישהו ישחק איתך? כן, זה מה שאמרתי בהתחלה האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? תפסיק לנסות להתחמק!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאל תתקינו אנטי-ויר

הוירוסים חיסלו אותו. עכשיו הנורטון חזר בשלום

shronet

New member
ייישש ללייי אוללסססטטטטאאאררר!!!!!!

חעחע! סוף סוף!! ג'ינס פשוט ויפה כי לא רציתי מקושקש
מהדיוטי פרייי!!! עכשיו כולן להגיד לי מזל טוב

broken winges

New member
תתחדשי! מזל טוב אולסטאר זה כיף!

עד שהן מתלכלכות וקצת נקרעות והחלק שכתוב בו אולסטאר נמחק ו... >< סתם...
זה לא קורה... לפחות לא למי שיודע לשמור עליהן
תתחדשי מותק

shronet

New member
אבל... אני אשמור עליהן טוב טוב../images/Emo2.gif

באמת!! תודה לשתיכן

בלע.

אין לי את הסיכומים מהיום כי הייתי חולה ואף אחת לא גרה קרוב אלי, מחר יש לנו הרצאה על השיעור האהוב עלי ולומדים עד שעה שביעית, והחתולה שלי הקיאה היום שלוש פעמים ואני הייתי צריכה לנקות ולשטוף לה את הכלים וכל זה. ואם זה לא מספיק, אז משעמם לי. זה אולי לא נורא, אבל זה לא נחמד.. :(

8ar8ie

New member
:]../images/Emo24.gif

-את יכולה לבקש שיביאו לך תסיכומים למחר:0 -אולי ההרצאה תהיה מעניינת:] -לונורא... עכשיו היא בסדר?^__^ -מקווה שמחר יהיה יום יותר טוף!

למעלה