אוף והודעה

broken winges

New member
גמלי היה יום חרטה..

אבל התקלחתי והתרעננתי ועכשיו אני מרגישה יותר טוב ואפילו סידרתי-אני,סידרתי,אני את החדר שלי!! זה פשוט נס!!!!!!!!!!!!!!111 אה כן.. בכל מקרה מחר יום חדש אני שולחת לך את ברכתי(לא שזה אומר משהו) ליום טוב ותעלי חיוכן בשבילנו

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifצומי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

*שונת צומי* יש לנו בוחן מחר באנגלית. על רשימת מילים ומשהו דיקדוקי שהמורה לא טרחה ללמד [לא שציפיתי אחרת] מזל שיש לי מורה פרטית אחרת הייתי נכלת >< והתלוננתי יחד עם חברה על המורה לאנגלית.כי היא לא מלמדת,לא עושה כלום,הכתה רועשת והיא לא מוכנה לעשות שקט. והסימס 2 חזר אלי D: בא לקנות חיי-לילה,אני אקנה באילת או משו כי מע"מ זו גנבה

broken winges

New member
../images/Emo45.gif מע"מ זה לא נחמד ><

לי יש מבחן! עו שבוע..
ולא פחות אלא במתמטיקה

../images/Emo140.gif

-מקווה שיעשו משו בקשר למורה. -גמני אוהבת סימס2. יוניברסיטי קצת משעמם, אבל אני חושבת שחיי-לילה יהיה ממש טוב, ועוד יותר טוב בלי מע"מ. יא? D;

שטופ

New member
|זיגידביל|../images/Emo9.gif

היום אני וחברה שלי נכנבנו ראשונות לצרכנייה[מכולת, בשבילכן], לקחנו את שלושת הקרמבואים הראשונים משלושת החבילות הראשונות מהנגלה הראשונה.
מה, זה ממש מאגניב...

broken winges

New member
יאאאאאאאא קרמבו!!!!!!!! אני מתתהה

על קרמבו!!! עכשיו רק אם יהיה קצת,אמ קצת הרבה יותר קר זה יהיה סימן שהקיץ המזוויע הזה באמת מאחורינו

חמצמצה

New member
לכל הלא מתעניינות ../images/Emo13.gif

היום החליפו לנו מנעול, יש לי מפתח חדש ומגניב. מחר יבואו להתקין כזה מנעול למעלה, כדי שיהיה יותר קשה לפרוץ לבית שלנו
היום אח שלי עשה סיור, הוציא ת.ז. חדשה, רשיון וכו'. אבא הזמין לו כרטיס אשראי חדש
מה נשאר? אה כל השאר
בכלמקרה, מחר שופטים אותו- פעמיים
1. הוא איבד מדים של הצבא. מה שיכול ליצור מצב בו ערבי יתחפש לחייל
2. הוא איבד מסמכים חשובים. יאפ, הוא היה אמור לשמור עליהם, היה אסור לו להשאיר אותם באוטו. השלמתי עם הגנבה, אין מה לעשות כל כך
ואמא אומרת שהעונש יהיה לשלם כסף לצבא. ויודעיםמה, זה לא כזה טרגי- כסף בא והולך.. יש דברים קצת יותר מפחידים כמו המחשבה עכשיו שלמישו יש כרטיסים להכנס ליחידה של אחי, למישו יש מדים של אחי, למישו יש כרטיס חוגר של אח וכו'
די לחשוב על זה! זה לא כזה נורא! יעל סתמי כבר!

broken winges

New member
../images/Emo24.gif יהיה בסדר אל תדאגי ../images/Emo25.gif

אני אגיד לך משהו שאבא שלי אמר לי ואולי זה יעזור תחשבי על זה ככה,יש אנשים שחולים סופניים,שאין להם יד או רגל או שיש להם נכויות שונות אם לא הגעת לזה כל השאר כבר פחות חשוב! כמו שאמרת כסף בא והולך וגם פרקים בחיינו הולכים ונגמרים ואני בטוחה שהכל יסתדר! העיקר שאף אחד מכם לא נפגע ושכולכם בסדר

tamaguchi girl

New member
את רואה- הכל הסתדר :)

ובדיוק כמו שאמרת- כסף בא והולך. זה לא כזה נורא. והמנעול למעלה- גם אנחנו עשינו אחרי 3 פריצות לבית, כאשר השלישית הייתה כשאני ישנתי בבית
וכמובן- שכל עוד כולכם לא נפגעתם ואתם חיים בריאים ושלמים הכל טוב

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifפתאום ../images/Emo12.gif

הכל משמאל לימין. המחשב הזה מתנהג כאילו הוא לא שלי
רק התמונות הותוכנות ומהועדפים
בלעכס.

Stinki Winki

New member
הוווווווווווו../images/Emo99.gif

הרגע הייתי אצל חברה שלי והיא דיברה באייסיקיו עם ילד מהשכבה והוא כזה חמודדדדדדדדדדד
והיא אומרת שהוא נראה טוב
אני על סף הידלקות רצינית
.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifפףף.. עזרה[?]../images/Emo122.gif.

מממ.. לאח שלי יש יומולדת, והוא גם עוד מעט משתחרר מהצבא, ואני רוצה לשים לו שיר בברכה. יש לכן רעיונות?

למעלה