אולי זה מוקדם מדי

Matereya

New member
ותמונה של ריטה בשבילך

קוספליירית שעשתה את זה די טוב לדעתי ^^

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאוי זה ממש לא רע!

תודה, אם מישהו יתקל אי פעם בתמונה שממחישה את הפרטים עליה בצורה נורמלית-חרשתי את הרשת בחודש האחרון בחיפושים ולא מצאתי. הבחור עם הקסדות-לזה אני קוראת סטייה!

Era nyo

New member
ממש משעשע אותי לחשוב על זה שאנשים ינסו לחבק

אותך ואז ישתפדו למוות על הציצים שלך o.o

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifXDDDDDD

*נופלת ומתפגרת*

Matereya

New member
ROFL

XDD האמת היא ששמתי לב לציצים-סטייל-מדונה שלה רק לאחרונה. כשראיתי את התוכנית לפני יותר מעשור משום מה לא שמתי לב לזה ^^; אחח..התמימות X3

chibi ritsuka

New member
בוגו.

בינתיים אני אמור להיות בקאסט קינגדום הארטס בתור רוקסאס אבל אני לא יודע מה קורה עם זה, למישהו יש עוד רעיונות במקרה שזה לא יצא לפועל? P:

WayToDawn

New member
רוצה לעשות לי סורה? P:

בכל זאת הסאמבאדי של רוקסס XD או כל דמות אחרת שהיא לא ריקו-נאמינה-רוקסס-אקסל ^^"

Sezuke

New member
הדמות הכי מגניבה בקינגדום הארטס היא

זמנס. ואני לא אומר את זה כי התחפשתי אליו ב-2 הצורות שלו. 4 פעמים. וכי יש לו שיער לבן. לולללללל

chibi ritsuka

New member
הדמות הכי מגניבה בקינגדום הארטס היא ג'וני.

כן ג'וני דרמה. אבל זה נתון לוויכוח XD.

WayToDawn

New member
הדמות הכי מגניבה בקינגדום הארטס היא ריקו

ויהיה לכם קשה לשכנע אותי אחרת '-'

Sezuke

New member
אגב דמויות בואלור פורם

זה יותר מתאים לשרשור אוף, אבל זה רלוונטי לנושא המדובר. Dead Fantasy I + II לראות אחד אחרי השני, קרוסאובר של דד אור אלייב ופיינל פנטזי אולי המקום היחידי שקאירי מגניבה בו P: , אני חושב שרמזתי מספיק. http://www.gametrailers.com/player/26451.html - 1 http://www.gametrailers.com/player/usermovies/193489.html - 2 שלחתי את זה גם לעדי לפני שבועיים בערך, והיא הכחישה את זה שזאת קאירי ואמרה שזה סורה בפיאה XD אני מחכה להמשך.

WayToDawn

New member
בהחלט המקום היחיד שקאירי מגניבה בו '-'

Dead fantasy שליטה! [מכירה את זה] זה אחד המדהימים.. עדי הרגת אותי XD סורה עם פאה XDD

Goggle Girl

New member
נו כי רק סורה מאגניב ככה D:

ריקו מאגניב עם hair flips אבל הוא לא כזה ברייקדאנסר XD

Lightning9

New member
די אבל קאירי חמודה!

נכון שהיא זונה קטנה אבל היא חומד כזאת.. ואני אומרת רק מבחינת המראה, אבל זה מספיק!!~ ועדי- זה גם לא היה יכול להיות סורה עם פיאה, הוא נמוך ממנה בחצי ראש ככה...

Goggle Girl

New member
לא הוא לא ם,ם

ואני לא מחשיבה את הקוצים! ואת יודעת שאני מעדיפה אותה ויזואלית ב1, נו XD שמה היא לא רק קוקי היא ממש יפה לדעתי. ב2 היא ניראת זנזונת מוזנחת '_'

למעלה