אולי זה מוקדם מדי

Winged Serpent

New member
אה כתבת קיץ 2008

סורי, לא קראתי נכון. יש לי רעיון האמת אבל כשהוא יהיה יותר ממשי אני אפרסם אותו.

Keitarou

New member
עזוב אותך סרבנטס~ D=

אייבי יושב עליך בול! ^^ גם אני רוצה להיות בקאסט סולקליבר.. ;; למה אין שם מישו עם רסטות?!?!

Mana Sama

New member
עוד לא סגורה על איזו תלבושת..

ואת החרב..אין לי מושג,אבל אבא יכין אותה XD ככל הנראה קאפה ממש עבה שאני אחורר באמצע ואעביר חבל

XannieChan

New member
אין - לי - מושג

אני בררנית ואני לא רוצה קוספלי שסתם יראה גרוע עליי כי אני בחורה גדולה :( ובקיץ חם וזו משימה X_X ואולי אני בכלל אהיה בהולנד שוב כמה חודשים אז יש מצב שאני לא אגיע אבל נראה ;-;

D N ANGEL GRIL

New member
געעעעעעעע;;;;;;;;;

אני ממש לא יודעת......פתאום כל הרעיונות שיש לי ברשימה לא משהו....הכל מתוכנן לזמן רחוק יותר XD; [שיהיה לי שיער,אפרת, כישרון לתפור שמלות מטורפות...] וגעעעע~ טוב נו...זה יבוא...;;;;;;;;;............כן......אני מקווה

innocence

New member
תה כל כך לא משהו...

העיקר אתה מציק לאייל ולי על קאסט FF4 XD לא רק שתהיה בחו"ל - גם מסתבר שלחלוטין שכחת מזה!

Sezuke

New member
למען השם יש לכם בעיות ראיה

גם לך וגם לבוריס XD פפ4 = פורים, לא תכננתי את פפ4 לקיץ, אין מצב, זה קוספליי שאני רוצה לפורים וגם אמרתי מלחתחילה שזה לפורים XD השרשור הזה הוא על קוספליי לקיץ, קיץ

innocence

New member
אמרת לאייל קיץ!

לי לא אמרת כלום,אני עדיין מסרבת להיות כל כך ערומה. ובלונדינית.

Sezuke

New member
מה :O?

אף פעם לא אמרתי שזה לקיץ O,O מלחתחילה זה היה מתוכנן לפורים ^_^ יש 2 אפשרויות, או שלא אמרתי לאיקיס בכלל למתי נעשה את זה (למרות שהתכוונתי לפורים), שזה יכול מאוד להיות, או שכן שאמרתי שזה לפורים, אבל לקיץ הקרוב מההתחלה לא היה מצב שזה יהיה, לא הייתי מההתחלה בונה על התחפושות האלה עם סבירות מסויימת שאני בכלל לא אהיה בארץ. הטיול בקיץ הקרוב היה מתוכנן עוד הרבה לפני (אם בכלל יהיה לי כסף לממש אותו). ומה גם שאלה לא תחפושות הכי פשוטות, ייקח קצת זמן לעשות אותן, אף פעם לא תכננתי את זה לקיץ x.x זה בעייתי מבחינתכם שזה לפורים?? עדיף לדעת כמה שיותר מהר שנדע למתי לתכנן את זה

innocence

New member
אני לא יודעת.. פורים עוד רחוק...

ואייל בטח ירצה שיער, לא?

Sezuke

New member
well

אני מראש בניתי על זה שעם תחפושות בסדר גודל כזה לפורים. לא היה מצב שאני אספיק מבחינת זמן ומבחינה כלכלית לעשות את זה עד הקיץ הקרוב. אני מלחתחילה התכוונתי לפורים. ואיך השיער אמור להפריע?

innocence

New member
לדמות שלו יש שיער ארוך, לא?

אז מבחינתי אני מניחה שזה דווקא יהיה טוב שזה בפורים. אני, מצד שני, צריכה להתחיל להאריך שיער *בלונדיני* איכשהו.

Sezuke

New member
לדמות שלו יש שיער ארוך, כן

דיי ארוך מאוד אפילו. אבל שיער ארוך ולבן XD

Serf SaN

New member
חחחח

אבי דופק את עצמו מכל הכיוונים עם כל הקאסטים שהוא מתכנן :}}}} מגיע לך! סתםXD

למעלה