איכסה לס פול עם פלויד
T theGypsy New member 22/6/07 #42 אחי../images/Emo70.gif אתה עושה צחוק? לא מוכר? הוא הגיטריסט של ג'נסיס! אין כמעט פלוץ בעולם שכדאי לשמוע את הדעה שלו (למשל, את הדעה של פלוצה מבת ים לא כדאי לשמוע) שלא שמע ג'נסיס! אז בלי לזלזל. אולי השם לא מוכר בפורום הזה, אבל בלי לזלזל.
אחי../images/Emo70.gif אתה עושה צחוק? לא מוכר? הוא הגיטריסט של ג'נסיס! אין כמעט פלוץ בעולם שכדאי לשמוע את הדעה שלו (למשל, את הדעה של פלוצה מבת ים לא כדאי לשמוע) שלא שמע ג'נסיס! אז בלי לזלזל. אולי השם לא מוכר בפורום הזה, אבל בלי לזלזל.
T The Walrus New member 23/6/07 #49 הוא די מוכר רק התכוונתי שבעולם מתוקן, מישהו היה אומר "הנדריקס, קלפטון, ג'ימי פייג', סטיב האקט" ולאף אחד זה לא היה נשמע מוזר.
הוא די מוכר רק התכוונתי שבעולם מתוקן, מישהו היה אומר "הנדריקס, קלפטון, ג'ימי פייג', סטיב האקט" ולאף אחד זה לא היה נשמע מוזר.
Y Y036 New member 23/6/07 #51 לא, התכוונת שבעולם מתוקן מישהו היה אומר "גילמור, גילמור, גילמור, גילמור, גילמור" ולאף אחד זה לא היה נשמע מוזר.
לא, התכוונת שבעולם מתוקן מישהו היה אומר "גילמור, גילמור, גילמור, גילמור, גילמור" ולאף אחד זה לא היה נשמע מוזר.
T The Walrus New member 23/6/07 #50 ובלי קשר רוב האנשים שומעים ג'נסיס ישר עולה לראש פיל קולינס, לא הרבה מכירים את התקופה הראשונה לצערי.
R RoieL New member 23/6/07 #54 אתה מאוד טועה אמנם כשמדברים על התקופה הראשונה השם שעולה הוא פיטר גבריאל ולא סטיב האקט, אבל התקופה עד פרישתו של גבריאל היא הכי מוערכת ומפורסמת.
אתה מאוד טועה אמנם כשמדברים על התקופה הראשונה השם שעולה הוא פיטר גבריאל ולא סטיב האקט, אבל התקופה עד פרישתו של גבריאל היא הכי מוערכת ומפורסמת.
R RoieL New member 22/6/07 #47 יניב, זה סטיב האקט ההוא שהוא לא פיטר גבריאל שלא משותף באיחוד הפופי של קולינס.
E Excentrifugal Forz New member 23/6/07 #52 במדינה מתוקנת לילדים בני 14 לא צריכה להיות גישה לפורומים.
E eran377 New member 21/6/07 #4 נשמע כאילו ב-2 וחצי דקות הוא ניסה לעשות "כל מה שהוא יודע". בתכלס זה נשמע לי קשקוש אחד גדול.. ממש לא הרשים אותי.
נשמע כאילו ב-2 וחצי דקות הוא ניסה לעשות "כל מה שהוא יודע". בתכלס זה נשמע לי קשקוש אחד גדול.. ממש לא הרשים אותי.
E eran377 New member 21/6/07 #9 הכל טכני... אז וואלה אני לא מסוגל לנגן במהירות שלו... מה אכפת לי? אני לא שואף לנגן כמה שיותר מהר ולנסות להרשים אנשים.
הכל טכני... אז וואלה אני לא מסוגל לנגן במהירות שלו... מה אכפת לי? אני לא שואף לנגן כמה שיותר מהר ולנסות להרשים אנשים.