אולי אתם מכירים

yotamn9

New member
../images/Emo6.gif

גם אני אהבתי אותו מאוד. אבל גם את השרברב/מתקן מכונות כביסה אהבתי. אגב, נראה לי שיותם זילברשטיין זכה בפרס הפרצופים המוזרים ותנועות הגוף המעוותות

Y036

New member
אוף ../images/Emo10.gif

כמעט כל מי שאני מכיר היה בזה ואני לא

יאסון1234

New member
נו ברור שכן!

כל המטאליסטים האלה לא יודע בכלל תיאוריה אז איך הם יודעים איפה ללחוץ? :p

The Walrus

New member
אתם עדיין מתעקשים

להסתכל על הטפל ולא על העיקר. הדוגמה היא לא הפואנטה, היא... טוב, נו, דוגמה. אז אני יקח את הדוגמה חזרה, אם זה מה שאתם רוצים. אבל אתם מתעלמים מהנקודה - הקשר היחיד שאני רואה בין הקטעים זה ששניהם מנגנים על כלי הנקרא 'גיטרה'. חוץ מזה זה סגנון מוזיקה שונה, סוג גיטרה שונה, סגנון נגינה שונה והכל שונה בעצם. קשה להשוות ביניהם...

loomer4

New member
זה לא העניין, העניין הוא שאתה עושה מגילמור אל

סתם
כמו שאמרו, סתם בגלל שמישהו אמר גילמור התפתחה הקטטה הזאת, היא מנגנת נפלא, סוף סיפור

The Walrus

New member
סבבה,

אבל אני עדיין חושב שהתגובה שלי לגיטימית לחלוטין, אני לא זה שהזכרתי את גילמור ראשון, וציינתי בקצרה שקשה לי להשוות ביניהם. והשרשור על שהתפתח פה עסק בדוגמה שלי, שהיא לא נושא ההודעה...

Katarzis

New member
זה שהזכיר אותו ראשון

עשה את זה בתור בדיחה וגם ציין את זה אחר כך...

theGypsy

New member
למרות שאני נגד חפירות-

פעם שמעת גיטריסט ג'אז? ג'אז צועני? החבר'ה האלה מנגנים יותר מהר מהרבה מאוד שרדרים ומנגנים גם דברים חכמים ולא סתם ריצות על פנטטוני.

RoieL

New member
לא בקטע של לפגוע, אבל כולכם משחקים בחרא

יניב אמר שהיה אחלה קטע, סבבה, סוף פסוק. בשביל מה כל הויכוח הזה? בואו נעצור את זה פה. קאפיש?

eran377

New member
אויש דיי כבר (מופנה לכולכם)

כמה אפשר לחפור?! כפיר הביא ביטוי "לגילמור נשאר רק לקנא", וואלה יופי.. הוא נתן את זה כחמאה לבחורה שמנגנת בקטע שהוא העלה, חאלס לנתח כל משפט שהשם הקדוש "גילמור" מופיע בו. אם כפיר היה אומר שם של גיטריסט אחר, השרשור הזה היה פחות מנופח. בדוק.

Boba Smith

New member
חחחחחחחח

אני לא מאמין שחפרתם עכשיו על מוצארט ודה וינצ'י

The Walrus

New member
הנה השוואה קצת יותר במקום

ביצוע ענק לקטע ענק, המבוצע בידי גיטריסט עם פיל ענק. הבנאדם גאון, ולצערי הוא לא מאוד מוכר... סוף סוף מצאתי מתחרה ראוי לגילמור (אולי חוץ מגרי מור) באותו סגנון! אגב, גם הבס ליין לא רע בכלל.

למעלה