אולי אתם מכירים

sheepeH

New member
הוא השתמש גם בקהלר בתקופה מסויימת

שזה סוג של גשר צף.. כמו פלוייד. אז תשנאו אותו! מוחע.

The Walrus

New member
מדהים

נגינה מדהימה, וקטע מעולה. בקשר להשוואה לגילמור - זה קצת כמו להשוות בין מוצארט לדה וינצ'י... זה פשוט שתי דברים שונים לגמרי, 2 סגנונות שונים, וקשה להשוות ביניהם.

The Walrus

New member
אני באמת ישמור את זה

אבל אחי, ההודעה שלי הייתה כולה 2 וחצי שורות...

Katarzis

New member
2 שורות + 2 שורות + 3 שם + 1 פה =

בור אחד גדול
.

Y036

New member
../images/Emo31.gif

מוצארט ודה וינצ'י בכלל לא עסקו באותם דברים. גם גילמור וגם זאת שבסרטון מנגנים בגיטרה. ובהחלט יש מה להשוות, למרות שלא צריך את זה לדעתי.

The Walrus

New member
דוגמה קיצונית

ברור לי שמוצארט ודה וינצ'י לא עסקו באותם דברים, אבל היי, שניהם היו "אמנים". גם גילמור וגם ההיא בסרטון הם "גיטריסטים" - שזה אמנם קטגוריה קטנה יותר מאמנים - אבל הכל ביניהם כל כך שונה, מסגנון המוזיקה והנגינה עד סוג הגיטרה, שפשוט אי אפשר להשוות ביניהם.

wish i was here

New member
זאת פשוט אנלוגיה מושתנת

סליחה על המלה. דה-וינצ'י היה פיסיקאי+צייר+בחור מפוצץ בIQ מוצארט היה מלחין,בתקופות שונות,בארצות שונות וחסרי השפעה אחד על השני. ההשוואה שלך היא בין שני אנשים שיש ביניהם המון נקודות חיתוך והשוואה. חוץ מזה שכמו שכפיר אמר-חופר קצת פה,חופר קצת שם,ועוד ועוד ועד....ובסוף אתה מקבל את מלחמת העלום הראשונה(למה לעזאזל אני זוכר את זה?אני את היסטוריה א'+ב' כבר סימתי...shish...)

The Walrus

New member
אם אתם מתעקשים

להתעסק בדוגמה, אז סבבה, אני ישנה אותה, אבל זה לא עיקר ההודעה. עיקר ההודעה היה שהסגנונות של גילמור ושל ההיא שבקליפ כל כך שונים שקשה לי להשוות ביניהם. והנה לכם השוואה אחרת: זה כמו להשוות בין (הכנס כאן גיטריסט ג'ז מסויים שלא שמע על המילה דיסטורשן) לבין (הכנס כאן את השרדר הממוצע שמסוגל לרוץ על פטטוני ב1200 BPM). ככה אין שמות, ואי אפשר להתעסק בדוגמאות במקום להתעסק בעיקר ההודעה.

yotamn9

New member
לפני יומיים הייתי עד לגיטריסט ג'אז שרדר

עופר גנור. הבן אדם תותח. נותן סוויפים בג'אז.

loomer4

New member
חחח ../images/Emo45.gif

גם יותם זילברשטיין נתן סוויפים אם אתה זוכר, היה איזה קטע שהוא בכלל השתולל. אבל עופר גנור מטורף, חלק גדול מהזמן הוא גם מנגן רק עם האגודל כמו ווס.

yotamn9

New member
בקטעים שעופר גנור השתולל הוא היה עם מפרט

אני די בטוח לגבי זה. והבחור השלישי (עמוס הופמן?) גם היה לא רע בכלל. הוא קצת נבלע בין השניים האחרים, אבל נתן קטעים יפים מאוד. במיוחד על העוד.

loomer4

New member
הבחור השלישי היה יהודה פוליקר ../images/Emo3.gif

הוא גם ניגן מעולה, את הסגנון נגינה שלו הכי אהבתי מבין השלושה.

למעלה