אוי, לא שוב !

היית בהתלמדות ללא תשלום?

זו עבירה שלהם על החוק ואני במקומך לא הייתי עובדת שם אם כבר זה מתחיל ככה גם התלמדות נחשבת שעת עבודה, אפילו אם את לא בתפקיד עדיין. ולגביי הסידור עבודה שצריך להגיש ורק אז אומרים לך מתיי את עובדת, זה דבר שקורה בכל מקום שיש בו משמרות, סתם לידע כללי :) (יש מקומות שאת פשוט רושמת את עצמך ביום מסויים וזה היום שאת עובדת... אבל זה גם מתנהל כך שאת נותנת את כל הימים שאת יכולה, ומי שמסדר את המשמרות קובע מתיי תעבדי לפי זה)

Liraz 6q

New member
את מודעת לזה

שזה לא חוקי לעשות התלמדות בלי תשלום? מגיע לך כסף אפילו על ישיבת צוות לפי החוק!

THE ronch

New member
פ'סדר,

גם אני עובדת במקום כזה. עשיתי אפילו שתי התלמדויות ולא קיבלתי על זה כסף אז אמנם זה הנוהל שם, א-בל אני מקבלת 25 ש"ח לשעה במקום...16? 17? ובסופ"שים מקבלת 30 אז לא תמיד זה בקטע של לדפוק את העובד, כי במצטבר אם לחשב את כמה שאני מקבלת יותר, קיבלתי על ההתלמדויות המסכנות האלה הרבה יותר מהרגיל...

Liraz 6q

New member
זה לא משנה

התלמדות אלה שעות שאת עובדת! זה לא מעניין כמה את מקבלת לשעה. את תראי שיקום איזה עובד וילך ללשכת התעסוקה וידווח עליהם הם יצטרכו לשלם פי 10 מהשעות התלמדות המסכנות האלה.

לכל אלה שמעליי [כן, אני עצלנית] ../images/Emo42.gif

אני מניחה שאני לא מקבלת תשלום על השעות האלה בגלל שלא רשמו אותי בתוכנה [יש תוכנה כזאת שמחשבת לכל עובד כמה שעות הוא עובד בחודש]. כן, אני יודעת שזה לא חוקי אבל אני לא ממש במצב של לשאול יותר מידי שאלות [קשה למצוא עבודה באזור שלי, בעיקר בחודשים האלה ובעיקר כשאין לי ניסיון בשומדבר] ובינתיים אני נשארת עם העבודה הזאת (וממשיכה לחפש בעוד מקומות).

לא הבנתי איפה העצבים...

ברוב המקומות את נותת קודם כל את הימים שאת יכולה לעבוד ואז מתאימים לך סידור עבודה לפי מה שמתאים לך והצורך שלהם. לא באמת ציפית להתחיל לעבוד למחרת נכון? סידור עבודה לכל שבוע מתבצע שבוע קודם. זתומארת, שאם את מתחילה השבוע התלמדות, את תתני משמרות השבוע, כן, אבל לשבוע שאחריו. את לא יכולה לקבל משמרת למחר כי זה לא עובד ככה. לכל דבר יש את הסדר שלו.

אמ, ../images/Emo42.gif

הייתה סיבה לזה שהתעצבנתי. כשהגעתי לשם בפעם הראשונה כדי לשאול אם הם צריכים עובדים כל המלצרים שהיו בסביבה ושמעו שהצעתי את עצמי ישר צעקו "כן, כן! מחפשים! ותתחילי גם היום" כי הם די במחסור וכל הנטל נפל על העובדים הנוכחיים. אז חשבתי שברגע שאני אתקבל הם יתנו לי משמרות כמעט באופן מיידי כי כל העובדים קצת קורסים תחת הנטל. אולי טעיתי במחשבה הזאת, אבל בכל זאת זה מעצבן. והנה, עובדה שאתמול הם אמרו לי שהם יתקשרו (במקרה הכי מאוחר) היום והם לא התקשרו.

זה לא משנה אם יש

חוסר בעובדים או לא... יש סדר עבודה מסויים וצריך לעבוד איתו. אי אפשר להפוך את הכל רק כי חסר עובד אחד או שניים. ואת בעצמך אמרת שיש להם עומס עבודה, אז תתקשרי את ותבררי את את המשמרות שלך.

adiss90

New member
../images/Emo32.gif אני שונאת מניפולטיביים !!

איכס, היא כ"כ נוראית! מניפולטיבית-שקרנית-חסרת רגישות שכמותה!! כל החיים שלה נוטפים צבע. קשה לי אפילו לרחם עליה, [כי היא מתנהגת ככה בגלל שמאז שהיא היתה ילדה שנאו אותה.] היא מהפנטת את כל הבנים בעולם ולא אוהבת אף אחד בעצם. אין לה שום קשר עמוק, אף אחד לא מכיר אותה באמת(אולי חוץ ממני). ומבחוץ- הכל נוצץ, הכל דבש. בחורה שיש לה הכל מהכל. זה כ"כ קל ליפול בשבי הזה. ממבט מבחוץ, עלולים לחטוף פראנויה.

למעלה