אוי, לא שוב !

Gtime

New member
אוי, לא שוב ! ../images/Emo46.gif

היה אפשר לחשוב שפעם אחת זה מספיק, אתם יודעים.. לומדים, מפיקים לקחים ועוברים הלאה וכו'.. אבל זה כבר עובר את גבול הפרובוקטיביות. זה ממש לא בטוב טעם. שונאת כשדגים צעירות תמימות לטירוף שכזה.

../images/Emo32.gifקניתי שתי חולצות.בזארה.../images/Emo7.gif

מי אני? אני הכי לא ילדה זארה בעולם. הכי הכי הכי הכי הכי לא. ואני מרגישה כמו גוני.;[ אז מילא אחת- אפורה כהה, יושבת צמוד ויפה נורא על הגוף של:little miss greedy עם ציור הולם (ויש את זה לכל העולם! מה אני עושה לעזאזל!!!) אבל השניה.|: טוניקה. פאקינג טוניקה. אני!! שחורה, עם מחשופים וכיווצים וגורמת לי להיראות מושלם.
איבדתי כל חלקיק אישיות שהיה לי, נשבעת לכן. אני הולכת פתאום עם קשתות סאטן ופלאפון חדשני כזה ומשוכלל בצבע פנינה.|: מה פנינה מה, יש לבן ויש כסף. פנינה. ואתמול אשכרה נתתי לבחור להרים אותי על הכתפיים בהופעה. (טוב אבל זה היה כיף אז לא נחשב) בכ"א, אני אילאיל החדשה והמשופרת.

THE ronch

New member
בסדר,

אז זה בא לך קצת באיחור עדיף מאוחר מאשר לעולם לא
אבל הישמרי- אחרי שגילית את נפלאות זארה אין דרך אחורה.

SNoopY 26

New member
חח הכי טוב שינויים:)

אבל אני חייבת לשאול אותך, איך עשית את זה?!? איך מצאת חולצות נורמליות? כאילו פאקקק הייתי אתמול 4 שעות ברמת אביב!!! ומה קורה שם? פול אנד בר וזארה פשוט כמו קרקס! הבגדים יצאו לחלוטין מפרופורציות בכל אופן יצאתי משם עם שלוש חולצות. אחת גופיה אדומה פשוטה אז זה לא נחשב. אחת גם גופייה אבל מיוחדת ויושבת יפה. ואחת חולצה מוזרה כמו כל האופנה עכשיו אבל יפה. והיה לי ממש ממש קשה למצוא שם בגדים, ובעיקרון תמיד אני קונה בזארה. כאילו, אני אוהבת את האופנה החדשה שהכל צבעוני ומוזר, זה מגניב והכל. אבל קצת יצא מפרופורציות מה שהלך שם לי לפחות היה ממש קשה למצוא בגדים. את יכולה לשיים תמונה של הטוניקה?

התמונה עושה לה ממש עוול.

תצטרכי להאמין לי שהיא הרבה הרבה יותר יפה במציאות, וממש יושבת יפה על הגוף, ולא ביחד עם שרוואל כמו שאני פה.|: אוף באמת שהיא יותר יפה, לא רואים פה את כל התפרים היפים שלה. (חח טוב ואני נראית פוסטמה כי במקרה יש עליי לק אדום וזה, אבל נו טוב. אני פוסטמה.)

Miss Tika

New member
נכון!!!!

קרקס. זו פשוט ההגדרה. גם אני מתוסכלת. כל פעם שאני הולכת לזארה זה פשוט מה שהולך שם והכל מכוער!!! חוץ ממיני ג'ינס מאמי שקניתי שם לאחרונה, אין כ-ל-ו-ם.

Tin Doll

New member
וואי סוף סוף.

בזארה לא הייתי בזמן האחרון אבל בפולאנדבר אני לא מבינה איך מישהי מצליחה למצוא חולצה יפה.. הכל שם ילדותי זועק וקטשי רק הג'ינסים יפים

KarenTheGoddess

New member
../images/Emo32.gifאתן לא מבינות כמה אני שונאת את איתור חמן

כרגע, או מי שלא אחראי לזה בצבא. פאק, עשיתי תחקיר בטחוני לתפקיד מסוים בדיוק לפני שנה(גם בדיקת עיניים עשיתי לפני כמה ימים בירפ"א), והם בכלל מייעדים אותי לגיוס של דצמבר! זה עוד פאקינג חצי שנה(-)! מה גם שהם יכולים להודיע לי פתאום חודש לפני שלא התקבלתי.. ואז בזבזתי חצי שנה בבטלה מוחלטת כדי להיות פקידה. (עזבו, זה מהעצבים, אני מודעת לזה שאפשר להשיג תפקיד טוב בכל"צ) ונגיד שאני מבקשת הקדמת שירות? מה בדיוק אני ארשום להם? "אני לא רוצה להתגייס בגיל 19! בוהוווו"? איזו אטימות. עשיתי את כל השלבים, יש מספיק זמן כדי לקבל החלטה לגבי (יש עוד גיוס בספט') אבל לא! יגייסו אותי בדצמבר. :\

DIE kvar

New member
גם אנחנו אוהבים אותך מותק

בכל מקרה תחקיר בטחוני תקף לשנה אחת בלבד ולכן אם עשית אותו בדיוק לפני שנה את תצטרכי לעשות אותו פעם נוספת ואז ייקח כמה חודשים עד שתזוכי, וזו יכולה להיות סיבה אחת לדחייה. אם עשית אותו לא בדיוק לפני שנה אז יכול להיות שמה שמונע מאיתנו להודיע לך קבלה זו סיבה אחרת מה שנראה לי שקרה זה שקורס ספט' נסגר ואין אפשר להכניס אליו עוד אנשים כי כבר הודיעו להם קבלה או אי קבלה סופית יכול להיות שאת התהליכים איתך סיימו מעט לאחר שסגרו את גיוס ספטמבר ועל כן נדחית לקורס הבא. את הפקס של הקדמת הגיוס את מוזמנת לשלוח אפילו אם נראה לך שהתשובה תהיה שלילית, מה אכפת לך לנסות. ואם בסופו של דבר הגיוס שלך הוא אכן בדצמבר, אז וואלה זה לא כזה נורא לכי תמצאי עבודה, תרוויחי כסף, תטוסי לאנשהו עם חברות או עם המשפחה, תפתחי תחביבים, תעשי דברים שאת אוהבת כשגרה. אני התגייסתי בנוב' ובאמת שמצויין לי עם זה. אני לא הכי צעירה מכל השכבה שלי ובכל זאת היה לי מספיק זמן לעבוד, לטוס, להנות, להרגע מהמסגרות. זה זמן מאוד יקר בהתחשב בעובדה שהמסגרת שאת הולכת להכנס אליה היא כזו קשה וחונקת. כל עכבה - לטובה.

KarenTheGoddess

New member
יש הרבה הגיון בדברים שאת אומרת

וכן, אם זה מה שיקרה בסוף אז כדאי לנצל את הזמן כמו שצריך ובכל זאת במצב האידאלי הייתי מתגייסת בספט'. באמת שאני לא מבינה למה יצא שאנשים שהמיון הזה נסחב להם פחות קיבלו תשובה מהירה ואני, שנה+ אחרי התחלת המיון עדיין מחכה ומקבלת "תשובות סופיות חודש לפני הגיוס". באתי פעמיים לרענון ועוד מעט שוב אצטרך לעבור תחקיר? פווו, כולכך מייאש. אני לא מאשימה אנשים פרטיים, אני בעיקר מתמרמרת על הפרוצדורה ההזויה הזו.

DIE kvar

New member
הפרוצדורה ההזויה הזו

נועדה כדי לא להשלות אותך אם היינו מודיעים קבלה סופית כשאנחנו בטוחים ב99% ולא ב100% שאת בפנים היה עלול לקרות מצב שחודש לפני הגיוס, אחרי שקיבלנו את הזיכויים הבטחוניים של כולם, אחרי שברור לנו שכל המועמדים שבחרנו למיין עברו את כל המבחנים והראיון, ופתאום..אופס, הודענו קבלה סופית ל3 מלש"בים יותר מהתקן, כלומר ממספר המקומות שהיחידה מקבלת לקורס (לדוגמא - בקורס יש 100 אנשים, ואת כל השלבים עברו 103). ואז מגיע יום סגירת הגיוס (חודש לפני הגיוס) ופתאום אנחנו צריכים להודיע ל3 מלש"בים שהם מתגייסים כל"צ אחרי שהודענו להם קבלה סופית?? תראי, התהליך הוא אותו תהליך. אנחנו לוקחים אקסטרה אנשים, ואם כולם עוברים אנחנו מעלים את רף המבחנים והראיונות כך שרק המועמדים הטובים ביותר מתקבלים. ההבדל הוא שאנחנו לא מודיעים קבלה סופית עד שזה לא סגור מכל הכיוונים. מה ששונה מחילות אחרים שכן מודיעים קבלה חודשים רבים לפני הגיוס, הוא שבחיל המודיעין יש תחקיר בטחוני. וגם אם את סיימת את התהליכים שלו, יכול להיות שמועמדים אחרים לא סיימו, ולכן המידע שלנו לגבי מי התקבל ומי לא התקבל מגיע רק סמוך מאוד למועד הגיוס, ועד שלא קיבלנו תשובות מכולם אנחנו לא נודיע לאף אחד קבלה סופית, כי יכול להיות שיקרה מה שאמרתי קודם. תשובות מתחקיר בטחוני אנחנו לא מוסרים. לא טלפונית, לא בדואר, לא פנים מול פנים. גם אם קיבלת זימונים לאחר התחקיר - זה לא אומר שעברת אותו. אם את מתגייסת לחיל - כנראה שעברת. אם לא - זה יכול להיות ממליון סיבות אחרות, לא בהכרח התחקיר.

DIE kvar

New member
ד"א זו גם אחת הסיבות

למה מודיעין מתחיל למיין לפני כולם, בסוף כיתה י"א.

KarenTheGoddess

New member
אין לי בעיה בכלל עם קבלת התשובות חודש לפני

הבעיה היא שבמקרה שלי ספציפית אחרי שציפיתי שאני אקבל תשובה בערך בתקופה הזו, ואתגייס בחודש הזה אני אמורה לחכות עוד חצי שנה כשבעצם לאיתור יש את כל המידע הנחוץ לגבי אז אוקיי, אולי הם מילאו את המכסה לקורס הזה, וזה מובן אבל אני בטוחה שחלק מהמלש"בים לא חיכו כולכך הרבה כמוני ויש מצב שגם התחקירים שלהם נעשו הרבה אחרי שלי.

adiss90

New member
ולי שלחו זימון להאזנות ערבית\פרסית

מישהי יכולה להסביר לי למה?

DIE kvar

New member
כי את בפוטנציאל

ככל הנראה את לומדת 4-5 יח"ל ערבית או שהצהרת בצו הראשון שיש לך ידע בערבית\פרסית ברמה גבוהה

למעלה