אוי, לא שוב !

ShiRa1101

New member
../images/Emo32.gifהתייבשות במחנ"ק?

לאלאלאלא אל תעשו את זה..אחת מהסניף שלי פשוט לא שתתה והתעלפה. תשתו.:] אוווף אני לא יודעת למה אני מבואסת, אני צריכה להיות הכי שמחה בעולם שאני לא בג'יפה והזיעה הזאת כשבונים את המתקנים המחנאיים האלה.אני צריכה להיות בשדה עוד שעתיים בדרך לברלין עם המשפחה. אבל במקום להיות שמחה אני עצובה.אני נורא רציתי להמשיך במחנה הזה. לפני כמה שעות יצאתי ממנו והרגשתי רע,עצב והכל . אני מבואסת כ"כ שזו שנה אחרונה עם שמיניסטים כ"כ חמודים באמת, כפרעליהם!#! אווווףף היה כזה כיף ביומים היחידים שהייתי.למרות שהיה מזוויע מרוב החום הזה והכפיתות הכואבות האלה.נהניתי~!! נהניתי כ"כ מהמקלחת בשוקת אתמול..זה היה כזה אדיר
ממש רציתי להינות ולהתחבר יותר לח'ניקים שסיימו קורס כי הם מתוקים כאלה.כיפים. תכל'ס כיף לי במכבי..אני לא רואה את עצמי פורשת אף פעם.גם כי אני אחת שמתחילה משהו אני מסיימת אותו וגם כי אני לא יכולה יש שם אנשים שאני ממש אוהבת ואני לא רואה את עצמי עוזבת את הסניף שלנו.הקטן והחמוד הזה:) אז למה אני עצובה?!גודאמט אני טסה..לברלין?@!#..שנה הבאה אני כ"כ באה לכל המחנה..אבל כ"כ!!! חוזרת שבוע הבא..תתגעגעו;)

OverSharing

New member
יואו היית עם עמרי במחנה]:../images/Emo103.gif

כיף לך! [חח כאילו שאת יודעת מי הוא, או שאכפת לך. אוווווף אני מתגעגעת:(]

את לא לבד,

תשאירי את פולין מחוץ לעסק. נכון שזה הולך להיות קשה אבל את תצליחי להתמודד עם הכל כמו גדולה כי אין ברירה ואז הוא יחזור ואת תוכלי לספר לו כמה מצויין הסתדרת ואיזו גיבורה את.

OverSharing

New member
יפה]:../images/Emo103.gif

את באמת לא תשימי לב כמה מהר התקופה הזו תעבור. אף אחד לא אמר שהיא תעבור בקלות, אבל לאט לאט, ואם זה לא יקח שבוע או שבועיים אז חודש או חודשיים, את תשימי לב שאת כבר לא חושבת עליו כ---ל היום אלא רק בחלק ממנו, ואת מוצאת דברים אחרים להנות מהם ואני בטוחה שתמצאי לך חברות בצבא ויהיה לך כיף!! [יואו- גישה זה הכל בחיים] הוא לא נסע והשאיר אותך לבד, הוא נסע להנות ובמקרה את נשארת פה זה לא אותו הדבר..
אני אוהבת אותך.

Miss Tika

New member
../images/Emo24.gif

מיכלי, אני אוהבת אותך כל כך. ואת לעולם לא לבד.
אני במחרק שיחת טלפון, ואת כל כך הרבה יותר ממוזמנת. התגעגעתי אליך.

K a y a 1989

New member
../images/Emo32.gifמצאתי לי קצת זמן

בין כל הנסיעות והעבודה ביקורי חברים וכל מה שאני מנסה לדחוף לתוך חופש אחד קטן. אז מה היה?,היתי ברפסודיה היה מפגש לא ברור ומבטים וסיפורים שאולי היה עדיף לוותר עליהם. פגשתי מלא פרצופים שלא ראיתי הרבה זמן. הפכתי לסנילית,או שיש יותר אנשים שמכירים אותי מאשר שאני מכירה אותם,מה שיצר מצבים לא נעימים. שחינו בעירום חלקי[נו עם תחתון],ואז מלא אנשים החליטו שנורא מגניב לשבת דווקא ליד איפה שנכנסו. וכן למדנו את שאם אתה לא רואה מישהו זה לא אומר שהוא לא רואה אותך. וזה כל כך לא הזיז,התגלו מלא סודות ישנים והיה פול צחוקים. כמובן שאחרי שניה שראיתי אותו עם הסטוצית שלו הולכים יד ביד זה בהחלט הפך את היום ליותר מבדר. אבל מה אני אמורה לחשוב בכלל כשחברים שלו מהקיבוץ מספרים לי פול סיפורים על איך הוא רוצה להראות אותי לכמה חברים וכל פעם לא מספיק,ואיך הוא לא מפסיק לדבר עלי. בכל זאת אני אקסית אמורים לשנוא אותי או משהו לא יודעת. כל המצב הזה יצר אצלי בילבול לא ברור. אבל,אין לזה כל בסיס ושום הגיון קטן,ככה שעדיף שאני אמשיך לחשוב על הבחור החמוד שבהה בי ללא הרף. ואחרכך עשה איתי הכרות,וישר גיליתי שהוא חבר של ילד שאני לא ממש מחבבת אה כן וחבר של האקס. וכמו שחברה שלי אומרת לאקס שלך יש יותר מדי חברים,תכלס. אה כן הוא היה בשוק שאני מעשנת ובלה בלה בלה,מה שכן הרגשתי טוב עם עצמי בפגישה מה שתרם מאוד. והוא חייב להפסיק להבות בי כי זה סתם מבלבל . ואני בכל זאת גאה בעצמי שהלכתי להגיד לו שלום,ולא ברחתי כמו שאופייני לי . נסענו מהרפסודיה באמצע הלילה השני,ככה שהיה דווקא טוב שלא היה צריך להגיד את כל סבב השלום. ביום שני נסענו לקייטנה שזה בעצם,ים-לישון-לאכול. ככה שהיה אחלה. וזה עשה לי עור פנים יפה לימים הבאים. ושזופה אני מעל ומעבר באמת שלא ניסיתי כי נמאס לי כבר. היום אני לא הולכת למסיבה כי מחר אני נוסעת ליומיים לשדות ים עם ד-ו לקייטנה שלהם ואני מקווה שאני אחזור שפויה בחלקי,ולא עצבנית יתר. אני כבר בקושי בבית,אחרי הקייטנה שלישי רבעי אני בבית ואז נוסעת לתל אביב-צובה עד ראשון. נקווה שזה יעבור בשלום. שבוע טוב בנות :)

drops of summer

New member
אווו

דווקא השנה אף אחד מאיתנו לא היה ברפסודיה. ומיליון שנה לא דיברנו! אם את באזור בין כל השיטוטים- דברי איתי!

K a y a 1989

New member
את לא מאמינה

היתי בשירותים שם,ואת יודעת בנות בוהות. ואז לא יודעת למה נזכרתי ואמרתי לעצמי ואם אחת מהן שיר? ואז התבאסתי שלא שאלתי אותך אם את יוצאת וכל הקקי. חבל שלא יצאת הינו עושות מפגש מרגש משו :].

חח קטע מוזר.

אתמול כזה יצאנו והסתובבנו בקיבוץ וגאיה [בנארי] ראתה את דפנה בת דודה שלה שאיתך בחדר, והיא רצתה להעביר את המיטה או משהו כזה, וגאיה רצתה לראות את החדר של דפנה אז נכנסנו לשם ואז הסתכלתי כזה פתאום אני רואה תמונות שלך וזה אז הבנתי שזה החדר שלך, לא יודעת זה היה מוזר

K a y a 1989

New member
הא

היא העבירה דברים?,כבר אפשר להשתלט באכזריות על החדר? וואו אני פשוט באמת לא נמצאת בקיבוץ כמעט והיום אני לא ישנה בשכבה כי חזרתי מהקיטנה של ד-ו,אפילו לא נכנסתי לשם. הא אני חייבת להתחבר חזרה לעולם. וכן אי אפשר לפספס שזה החדר שלי עם כל התמונות שם.

../images/Emo32.gif מה נסגר?! ../images/Emo42.gif

אתמול עשיתי התלמדות בבית קפה שאני מתחילה לעבוד בו בתור מארחת. באתי בשמונה בערב, הכרתי את האחמ"ש שהיה שם באותו הרגע, הוא הסביר לי מה אני פחות או יותר אמורה לעשות, הראה לי כל מיני דברים ואמר לי פשוט לעקוב אחרי המארחת הנוכחית וללמוד ממנה. כששאלתי אותו עד מתי הוא רוצה שאני אשאר הוא אמר שבסביבות 11 וחצי. אז חשבתי לעצמי "טוב. מה זה שלוש וחצי שעות ללא תשלום, אם יבואו אח"כ הרבה משמרות עם?" עובר לו הזמן, אני לומדת להכיר את המארחת ואת העבודה וסוףסוף מגיע 11 וחצי (אלוהים, השעה האחרונה עברה כ"כ לאט, ובמיוחד החצי-שעה האחרונה). אני ניגשת לאחמ"ש ומבקשת ללכת (רציתי עוד להספיק לצאת לאכול עם החברים) והוא עושה לי פרצוף ושואל אם התעייפתי ושהוא מעדיף שאני אשאר. למה? אלוהים יודע. מאז 11 לא נכנס כלב למסעדה ופרקטיקלי עמדנו שם שתינו מתבכיינות על החום הבלתי-נסבל (עומדים בחוץ) ועל זה שאין אףאחד להושיב גם ככה. ב12 כבר מתתי ברעב אז אמרתי לו שיש לי תוכניות ואני חייבת לזוז ושוב הוא עשה פרצוף ואמר לי שטוב, אני יכולה ללכת ושמחר להתקשר לקבוע משמרות וכאלה. מילא, מי אני, המארחת המתחילה שתגיד משהו לנוכח הפרצופים של הבחור? אז פשוט לקחתי את הדברים שלי, הודתי לו בחיוך והלכתי (המארחת השנייה הייתה בשוק שהוא השאיר אותי דקה אחרי 11 וחצי בכל מקרה, והיא רק אמרה לי ללכת כבר הבייתה ושהאחמ"ש סתם החליט להיות היום פוץ). הבוקר אני מתקשרת והבחורה שעונה אומרת לי שקודם אני צריכה לקבוע סידור עבודה (כלומר, לומר להם מתי אני יכולה לבוא) ורק אח"כ יקבעו לי משמרות. מתי היא תודיע לי על המשמרות שלי? מתישהוא, עד מחר. וואלה יופי. וזה סתם מעצבן כי כבר להתחיל לעבוד מהיום מצידי. אוף, אני מתחילה להתחרט שכלכך התעקשתי לעבוד דווקא שם.

MC SammY

New member
איזה בית קפה זה?

ואני לא מבינה מה בידיוק מעצבן אותך בקטע של הסידור עבודה..ככה זה הולך.

נמ, ../images/Emo42.gif

גם בגלל שכבר הייתי אתמול בביתקפה אז יכלו לשאול אותי בקשר לסידור עבודה כבר אתמול ולא לתת לי לרדוף אחריהם עם כמה טלפונים וגם כי אמרו שיחזרו אליי מחר, ואני מצידי יכולתי לעבוד גם היום אז חבל היה לי על המשמרת המבוזבזת.

למעלה