אווו גרעין עודד הבא

Yootam

New member
אני ביקשתי

אפשרות ראשונה! והלוואי שאני אגיע לשם...

kedeman

New member
אני לא רוצה להיות עם חברים טובים

אני לא רוצה להיות עם מישהו שאני מכיר אותו "יותר מדי" או שמכיר אותי ככה ותאמת? נראה לי שהייתי שמח להגיע לקומונה שבה אני לא מכיר ממש אף אחד (אולי רק בשם) כי זה נותן סוג של התחלה חדשה באמת ומקום להוכיח את עצמי בלי שתהיה התייחסות למה שעשיתי בעבר (טוב ורע) איפה אני רוצה? אחרי מליון שיחות עם גרעינרים (ותודה לצוות בעקבות על אלפי שעות השיחות שהם העבירו איתנו :) אני יודע שאני לא מכיר אף מועצה באמת ואני לא יודע באמת איך זה לעבוד בה יכולים לשים אותי באימפריה כמו יזרעאל (מן הסתם לא יעשו את זה כי ביקשתי לא להיות שם) ולשים אותי במושב עם אופי מאוד קשה אז אני לא ממש יודע איפה אני רוצה - אני רק יודע שאני רוצה מקום שיוכל לתת לי עניין ואתגר... וגם צוות הדרכה לא גדול הקומונה האידיאלית שלי היא עם 6-8 גרעינרים ואני מקווה מאוד שהאנשים שם יוכלו להבין את כל התסבוכים שלי... ולהבין בעיקר שברוב הפעמים גם אם אני אומר שטויות אני ממש לא מתכוון להעליב, לפגוע או לזלזל

קשתונה

New member
שי אם אתה אומר ש...

אתה "מועד לפורענות" לא חשבת לעשות עם זה משהו? כלומר אם אתה אומר שאתה לא מתכוון לפגוע ולזלז בשטויות שלך כנראה זה קרה בעבר... לא חשבת לנסות לתקן את זה?

kedeman

New member
אני לא מסוגל לשנות את האופי שלי

זה פשוט שיש לי לפעמים יציאות שצריך קצת להתרגל אליהן ולהבין שהן לא מכוונה רעה יש לעיתים קרובות דברים שאני אומר שעלולים להתפרש דו משמעית ואפשר להעלב מהם או שאני אומר משהו ציני שגם זה פוגע לפעמים באנשים אבל זו דרך התמודדות בשבילי

kedeman

New member
האופי שלי כן משתנה

לא התכוונתי לומר שאני נשאר אותו דבר אבל לא נראה לי שאני מסוגל לומר "החלק הזה באופי שלי הוא חרא אני מפסיק להיות ככה" זה משתנה לאט לאט עם שאר התהליכים שאני עובר ושעוברים סביבי

קשתונה

New member
ביזרעאל

כמו בכל מקום יש יתרונות וחסרונות. וכשאתה מגיע לשלב שאתה צריך לבחור איפה להיות..אתה רוצה לשמוע הכל...ככה שאנחנו נחשפנו להרבה רע בנוסף לטוב בעמק. זה הכל.

shivie

New member
מה שמעתם?

מעניין אותי לשמוע... כי חלק נכון אבל סה"כ אנחנו מועצה בסדר

kedeman

New member
אין רע ביזרעאל

מה רע בעמק חפר? אין רע. (ואל תתחילו בבקשה להיכנס עכשיו לכל מני מלחמות גאווה טיפשיות) עדיין הרבה אנשים לא כתבו שהם רוצים להיות בעמק חפר למה? כי כל אחד רוצה שהשנה שלו בגרעין תהיה מיוחדת ושהוא ירגיש שהוא עושה משהו ומה לעשות? שני העמקים נראים כמו אימפריות. ככה זה כשאתה מוציא 100 ילדים לטיולים הגדולים. אז נכון שיש עדיין הרבה עבודה, אבל מרחוק לא רואים את זה. רוב האנשים בחרו מקומות שנראים יותר מאתגרים לא נראה לי שלמישהו יש ממש בעיה אישית עם עמק יזרעאל או עם כל מועצה אחרת. כל אחד בחר מועצות לפי מה שהוא רואה ומכיר והתעניין ולפי מה שמשך אותו יותר. אבל בתכלס אף אחד מאיתנו לא יודע באמת מה זה להיות גרעינר ואף אחד מאיתנו לא יודע מה זה להיות בגרעין מסויים. אנחנו נדע את זה עוד שנה בכל אופן בסוף השנה רוב הגרעינרים כבר מתאהבים במועצה שהם מגרענים בה.

shivie

New member
אבל אני כן מסכים שהכי כייף זה להיות

עם אנשים (טובים) שאתה לא מכיר בכלל בכל מצב

go golan go

New member
שי- יש לי שאלה!

למה היית צריך להכניס שרשור קיים לתוך כותרת חדשה? זתומרת- לפי מה שאני ראיתי זה לא שהכנסת כמה הודעות באותו נושא לאחת.... (ואני אומרת לפי מה שאני ראיתי, כי אני יודעת שיש מצב שאני טועה...) אז... למה?

אולי להקפיץ את השרשור?../images/Emo12.gif

(סתם השערה
)

kedeman

New member
כי הוא הפסיק לקפוץ

אבל הוא עדיין רלוונטי אז החלטתי ששוה להקפיץ אותו

go golan go

New member
רוצה להתפלצן

בפסח הדרכתי מסע ט' איזורי של הגולן (קבוצה של משו כמו 14 חבר'ה), והיה לי ממש קשה, וכבר לא הייתי בטוחה עם מקומי בגרעין עודד. אז ישבתי עם אחד הגרעינרים לשיחה והוא ממש עזר לי, אז רק רציתי להגיד לו תודה (לא איכפת לי שהוא לא קורא פה- אולי יום אחד אני גם אגיד לו את זה) וזהו!

למעלה