אווו גרעין עודד הבא

את מדברת איתי על אחים?!

את זוכרת מי זה אח שלי?! את יודעת כמה פעמים בחיים שמעתי את המשפט "את אחות של..."?? (אסף / עופר. לא באמת משנה!) את יודעת כמה פעמים שאלו אותי "מה? גם את טבעונית?", או "יצאת למדחים? מה לא? ומה אח שלך אומר על זה?", או "את מתכוונת לצאת למדחמים? מה לא? ומה אח שלך אומר על זה?", או "את גם כופתת וכאלה?", או (דוגמה אחרונה, מפטיחה!) "היו צריכים להרוג אותה כבר בגיל צעיר, לפני שהיא התחילה לדבר ולחשוב. ואם לא הצליחו, אז עכשיו, לפני שהיא תתחיל לכפות". נו מה?! אני לוידעת מה את מרגישה? גם אני אחות של! גם במועצה וגם בתנועה! אין כמעט אנשים שהכרתי דרך התנועה (והם לא י' / יא') שקוראים לי בשמי הפרטי. זה פשוט לא הגיוני! אז אצלך זה בעמק יזרעאל. אצלי זה ב... ממ.. כל התנועה. אז מה? פשוט לצאת מהתנועה? לא להדריך? לא לצאת לטיולים / מחנות / סמינרים / הכנות? לא נראה לי.. ושתדעי, ששי פרידמן היה גרעינר בעמק, ושלוש שנים אחריו אח שלו נעשה גרעינר בעמק. ואני לא חושבת שזה כזה נורא. באמת שלא! וגל צודק, אני באמת לא מכירה את אח שלך. פשוט אם יקרה שתהיי גרעינרית בעמק, ואני מקווה בשבילך שזה לא יקרה, פשוט תוכיחי לאסי ואלון שאת לא אח שלך. זה כל כך פשוט!

קשתונה

New member
תרגעי!

ואל תגידי גם סתם דברים... שוב אני אגיד ואחזור...אני חיה בצל של אח שלי 18.5 שנה... אני מאוד יודעת שאת יודעת מה זה להיות אח של... לא אמרתי לצאת מהתנועה ולא להדריך (אגב אח שלך עשה את זה בדיוק מהסיבה הזאת להזכירך!!!) אבל יש לי עוד איזה 14 אפשרויות אז למה דווקא??? נמאס לי להיות במקומות שמצפים ממני להיות כמו אח שלי אז אני פשוט אלך למקומות שהם לא כאלה. לא משנה אם בצבא או בתנועה או בבי"ס. ובדיוק מה שאמרת-להוכיח לאסי ואלון שאני לא עומר? למה??? למה לא לבוא למקום שאני מהתחלה לא עומר?? למה להיות עסוקה חצי שנה בלהוכיח שאני לא אח שלי. לא חבל? וכל הכבוד לעידו פרידמן. לא יודעת מה קורה ביחסים שלו עם אח שלו או במשפחה שלו או ביחס שהוא מקבל...אבל כנראה שזה שונה. וזה נראה לי מאוד יפגע בי אם ישימו אותי בעמק למרות שביקשתי והסברתי יפה מאוד למה לא.

kedeman

New member
אם ביקשת

אז מן הסתם סביר להניח שלא ישימו אותך שם. בכל אופן - להיות "אח של" זאת התחלה דיי מחורבנת לחיים וזה קרש קפיצה דפוק כי אז כל הזמן מצפים וכל הזמן משווים בשביל זה גם אני לא רוצה להיות במטה אשר. אני מעוניין להתחיל, כמו שאמרתי קודם, ממקום שבו תהיה לי התחלה נקיה יותר ושאני לא אצטרך להיות מושווה לאח שלי כל היום. הרבה יותר כייף להתחיל ממקום שבו לא יודעים למה לצפות ממך כי אם אני במצב שבו אני "כמו אח שלי" אז אני עלול להיות גם אכזבה. כי אז אני עלול להיות לא כמו אח שלי וזה מאכזב איזה כייף זה שאני קצת שברתי את הצל של אח שלי :) אפילו כבר פעם שאלו אם הוא אח שלי

magnum325

New member
שי אתה טועה

יש הרבה גרעינרים שביקשו לא להיות במועצה מסוימת וקיבלו אותה(בייחוד בעמק יזרעאל, בגרעין של עומר אח של קשת היה אחד כזה, שבסוף דווקא מאוד נהנה בעמק...) קשת, דבר ראשון אל תתעצבני עליי(יש לך נטייה כזאת שאני מדבר על אחיך..), אבל את קצת מגזימה... כי אם תבואי לעמק חוץ מאסי ואלון שעדיין זוכרים ואוהבים את עומר, אז אף אחד כבר לא זוכר אותו(לא בקטע של מזלזל... פשוט זה דור אחר כבר...) הכוונה היא שמי שיעבוד עם הגרעין שלך זאת תום ולא אסי ואלון...שהיא מדהימה אגב...וכשעומר היה היא עוד לא הייתה... ככה שבשבילה לא תהיי אחות של... חוץ מזה שמהילדים אנחנו זה הדור האחרון שזוכר את אח שלך(היינו טרומפים בתקופתו)... ככה שבאת אם תגיעי לעמק זה לא יהיה כמו שאת מתארת...! ועוד הערה קטנה לנגה, דבר ראשון עופר הוא לא קשור לתנועה... דבר שני עם על הערכה העצומה שיש לי והערצה לאח שלך... זה לא מתקרב למה שיש לאנשים בעמק לאח של קשת... ככה שאל תשווי בכלל...

ה טמבל

New member
חחחח במשפט האחרון שלך לנגה

נגדת את כל מה שאמרת לקשת. אבל אתה צודק, אנחנו הדור האחרון שזוכר את עומר לדעתי, עובדה שנגה למשל לא יודעת מי זה.

את טועה. טועה בגדול.

דבר ראשון, זאת נגה מהמחשב של יפעת. :) דבר שני, את טועה ממש בגדול. אח שלי לא לא הלך לתנועה בגלל שהוא אח של. את אפילו לוידעת. זה לא ממש משנה למה הוא לא בתנועה, למרות שזה נכון שהוא לא אוהב שקוראים לו אח של, אבל זו לא הסיבה. את אומרת לא לצאת מהתנועה. את אומרת ללכת למקום אחר, לא לעמק יזרעאל, ל-14 המועצות האחרות, כי אותך משווים לאח שלך בעמק יזרעאל. אז מה האפשרויות האחרות שלי? לכל מקום שאני הולכת אני אח שלי. אז מה הפיתרון שלי? פשוט לצאת מהתנועה? כי אני לא רואה אותי הולכת לגרעין בלי שישוו אותי לאחי. אז זה הפיתרון? אני אומרת לא. להתמודד עם הקשיים...

kedeman

New member
אני אומר לעשות משהו אחר

להשאר בתנועה ולהוכיח שאת לא אח שלך עוד שנתיים החדשים בתנועה פחות יכירו את אח שלך או לפחות פחות יקשרו (רק הזקנים עוד יזכרו...) עד אז יש לך זמן להוכיח שאת טובה בזכות עצמך ולא בזכות המשפחה שלך

נגה מהמחשב של יפעת!

אני יודעת, זה בדיוק מה שאני *מנסה* לעשות... אני רק מקווה שתיקי לא ימשיך בתנועה שנה הבאה.. ואחרי זה..

קשתונה

New member
אבל דיברתי עלי לא עלייך

עם הבעיות האלה את תצטרכי להתמודד לבד כמו שאני התמודדתי איתם. ואת לא בדיוק יודעת מה קורה בחיים שלי אז לא נראה לי שיש לך זכות לבוא להגיד לי להתמודד עם הקשיים. וכמו שכבר אמרו, את מתלוננת שאת אחות של...אבל קוראת לעצמך צ'רטקוף הקטנה. לא קצת סותר?? מ.ב. בקשר לעופר עם התנועה והכל... זה מה שתיקי אמר לנו לפני קורס מדצים. כן זה היה לפני כמה שנים

לא..

זה לא סותר. תסתכלי בהודעה שכתבתי לבן (bobby6killer). לא קשור לתיקי אני צ'רטקוף הקטנה.. ושוב, נראה לי שאני יודעת קצת מה הולך במשפחה שלי... אולי אם היה בשכבה של עופר קצת נכונות מצד החברים שלו פה אז הוא היה מתרחק בגלל תיקי, אבל לא נראה לי שהוא נתן לעצמו את האפשרות להתרחק בגלל זה כי הם לא התעניינו בזה.. מבינה?

bobby6killer

New member
נגה נגה

"צרטקוף הקטנה" זה הניק שלך פה... דיי מוזר שאת כלכך מתלוננת על זה,אבל עדיין קוראת לעצמך כיאילו בצל של אחייך... הלוואי ותצליחי להגיע למצב שאת תהיי סוף סוף נגה ולא אחות של מישהו...ומה שכן,עד עכשיו ידעתי שיש לך אחים שהם "שם דבר" בתנועה...

נגה מהמחשב של יפעת!

אני עדיין צ'רטקוף הקטנה, בלי קשר לאחים שלי. זה פשוט מה שאני, מי שאני, זה השם משפחה שלי. אני גם "הבת של", מעבר ל"אחות של". זה תמיד יהיה ככה.. לא משנה איך אני קוראת לעצמי.. אבל מה, אני שונאת שמשווים אותי לאנשים אחרים שקשורים אליי. "מה, את גם תהיי רופאה כמו אבא??". אולי לא?

bobby6killer

New member
לדעתי זה ממש חבל

אבל,בהיותך אחות של את יכולה להשיג פרוטקציות... כיאילו, רואים אותך באור שונה שאת אחות של,אולי זה מאוד מעצבן אבל מצד שני,תגידי תודה שאת אחות של והבת של אנשים שיש להם שם טוב לא של אנשים בעלי שם "רע" כביכול... (יצא לי קצת מחורבש ולא מובן אבל אני מקווה שהבנת)

נגה מהמחשב של יפעת!

הבנתי בן. בטח שהבנתי. איך אני יכולה לא להבין אותך חבוב? וכן. תקשיב, תמיד יש גם טוף וגם רע. אין רק רע. אז אני משתדלת כמה שיותר לראות את הטוף, ויש המון המון טוף בלהיות אחות של תיקי (או של עופר, או לא משנה מה!), אבל אתה חייב להסכים שזה יכול להיות ממש ממש מעצבן שצריך שיקראו לי בשמי המלא רק פעם אחת ליד גרעינרים / צמ"רניקים כדי שכ-ל המחנה ידע שאני אחות של צ'רטקוף. והכי מעצבן זה שמעמידים אותי, מול גרעינר שלא יודע שאני אחות של, ושואלים אותו "של מי, של מי היא אחות? למי היא דומה?". אז זה גם מעצבן. למזלי אני לא דומה לאחי השני.. וגם לא הכי לאבא / אמא.. (לאמא יותר דומה)

bobby6killer

New member
שמעי ממש אין לי מה לומר לך ../images/Emo4.gif

מצב בלוך,אבל הלוואי שאלו יהיו הבעיות של בחיים... חוצמזה כמו שכתבתי בהתחלה אני מקווה בשבילך שיום אחד יגידו על על עופר:"מה הוא אח של נגה? וואו!!!"

ה טמבל

New member
מה שאמרתי על התאוריה היה מכוון

לנגה כי היא אמרה משהו כמו "זה מוכיח את התאוריה שלי על גרעינרים מרמת הגולן בעמק..." תנשמי עמוק ותחזרי כמה הודעות אחורה ותביני

וואו!

חחח קשת, למרות שאני שחור.... אני מסמיק!
(כמה שזה נדיר!!) באמת תודה על המחמאה... אני רק רוצה להגיד, שעכשיו אחורי ההכנה לפלמ"ח אני מתחיל להרגיש את הרגעין מתקרב... דיברתי על זה עם קשת, ו... לא יודע, אני אישית עדיין לא לחוץ. אני רק מקווה שאני אפול על אנשים איכותיים, יודעים לדבר (אבל לא רק!!!) מצחיקים, ובעיקר גמישים. מת על כולם (חוץ מעל אלה שלא) (אל תתרגלו, אני לא אכתוב כאן המון... אין זמן... (לא סנוב) פשוט נחמד לראות מה אנשי תנועה כותבים... גם אם לפעמים לדעתי הם כותבים שטויות!)

למעלה