אווו גרעין עודד הבא

קשתונה

New member
גם אני רוצה להתפלצן קצת

היום היה ערב "תודה ופרידה" (המצאתי שם) למשצים של הגולן. ואז עשו סבב שכל אחד אומר משהו בשנים שהוא בתנועה משהו מצחיק או עצוב או מרגש-מה שבא. ולאט לאט ככל שהסיפורים התחילו להפתח הכל נהיה יותר נוסטלגי... המחנה פסח בכיתה י שהפך ליום טיול בגלל הגשם וכל הבוץ! המחנה קיץ בכיתה י הזנותי... ההכנה לישראלי בעזריקם... (מור ואהוד שיחקתם אותה עם השיר) פעולות שעשיתי...והתחילו לרוץ לי בראש כל כך הרבה אירועים ורגעים מהשנים האחרונות שפתאום נזכרתי בהם... וככל שהימים עוברים הזמן שלנו לגרעין או לצבא מתקצר... חברה ממש טוב שלי מתגייסת עוד שבוע ויום.... השיבוצים כבר עוד חודש ו-4 ימים... פעם זה נראה הכי רחוק בעולם! וכבר מתחילים לפחד ולחשוש... ופתאום ההמון חופש וזמן פנוי שחשבתי שיש לי...אין לי! יש לי בערך שבועיים שאני אהיה במושב... עד הגרעין...וגם הם מלאים בהכנה לאירוע שאנחנו מארגנים,הנוער של גמלא. איפה לשפץ את החדר ואיפה אני... אני בשלב של לנסות להספיק אולי לטעום רק עוד קצת מהילדות...ולא הולך לי... אני בת 18.5 סיימתי י"ב עשיתי את כל הבגרויות אני מתחילה ש"ש אחרי זה צבא חברים הכי טובים שלי כבר מתגייסים הגיע הזמן שאני אתחיל להשלים עם זה לא?

go golan go

New member
אה... קשת! שכחתי להגיד לך....

ראיתי את איתי הגרעינר ברכבת. ולא סתם- עם מדים! גרעינר במדים זה מוזר!!!!!! הוא צריך ללבוש חולצה כחולה!!!!

קשתונה

New member
איתי במדים זה לא מוזר

זה חתיך:) אני ראיתי את מיכל במדים... הכי מצחיק אותי לראות את נעם אבי זהר ושני במדים... כן צודקת זה מוזר:) חחחחחחחחחחח אבל ראיתי את איציק במדים...

fresh mishmesh

New member
לנו היה ביום שישי

ערב פרידה מהרכזת (מד"בית) שעוזבת אחרי שנתיים... היא עשתה לנו סרט ממש יפה ומושקע וכל אחד קיבל עותק... והי"בניקים קיבלו מתנות- פאוץ' חמוד כזה שכתוב עליו "השביל הזה מתחיל כאן... בהצלחה מזהר וקן בצרון" וגם היה קטע שהיה מוקדש לגמרי לנו בסרט... והיה ברקע את goodbye, נדמה לי ששל הספייס גירלז, וזה היה כלכך עצוב... באמת היה ערב יפה וכיפי... וזאת הייתה הזדמנות להיפרד- הראשון מהשכבה שלנו במושב מתגייס ב-18.7, והשניה ב-21.7 זה איום ונורא! אווווווף! אני רוצה להיות גרעינרית בבצרון!!! אהה, וגם עשיתי היום מועד ב'

קשתונה

New member
אנחנו קבלנו

כובעים שכתוב עליהם: הייתי מש"צ בגולן. וגם אני כבר אמרתי שאני רוצה להיות גרעינרית בגמלא:(

קשתונה

New member
אנחנו קבלנו

כובעים שכתוב עליהם: הייתי מש"צ בגולן. וגם אני כבר אמרתי שאני רוצה להיות גרעינרית בגמלא:(

למעלה