אווו גרעין עודד הבא

kedeman

New member
קשת חפר

במקום ממצפה אבירים - מעלה יוסף גרעינרית בבאר טוביה

ידעתי שמדברים עליה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הכרתי אותה כשנסעתי עם עדי לנהריה.. ביומולדת של מורוש =] היא ועוד גרעינרית הכינו דבר למדצים.. היה מגניב

just stav

New member
אני מנסה לא לחשוב על זה יותר מידי..

עד עכשיו הולך לי לא רע.. כל פעם שהתחלתי לחשוב על העניין רק שיגע אותי כל כך שעדיף פשוט להדחיק את זה עד ה-15 לאוגוסט. גם ככה אין לנו יותר מידי מה לעשות בעניין. למען האמת כבר לא יותר מידי אכפת לי. כלומר, זה מאוד מסקרן עם מי ואיפה אני הולכת לבלות את השנה הקרובה, אבל אין לי ציפיות או תקוות או חששות לגבי אנשים מסוימים או מועצות מסוימות. נראה כבר מה יהיה ונוציא מזה את המיטב. העיקר להיות אופטימיים ולהסתכל תמיד על הצד החיובי, כי חייב להיות אחד.
יום טוב לכולם Love סתו

קשתונה

New member
אווווו אקשן:)

דבר ראשון- כן זה מאוד מותח! וזה מטריד אותי בטירוף! אבל אל תדאגו סידרתי לי עומס בכל החודש הקרוב ככה שלא יצא לי לחשוב על זה הרבה...אני מקווה. הסיוט הכי גדול שלי...זה עמק יזרעאל. אני לא רוצה להצהיר הצהרות שווא... אבל יש סיכוי מאוד סביר שאם אני אהיה בעמק יזרעאל אני פשוט לא אלך לגרעין. זה הקו האדום שלי! כמובן שיותר גרוע מזה זה להיות בעמק יזרעאל עם כמה אנשים שאני לא סובלת!!!!! הקומונה החלומית? האמת היא שיש כמה אנשים שאני מאוד מאוד מאוד מאוד רוצה הליות אתים בגרעין. למה? זה לא כי הם חברים טובים שלי(גם כאלה יש)... יש כמה אנשים בשכבה שלנו שאני פשוט יצא לי לפגוש ולדבר איתם ולהכיר אותם רק השנה...ולהסתכל עליהם מהצד ופשוט להגיד לעצמי...וואו! אני לא מאמינה שאנחנו באותו גיל...הם נראו לי כאלה המממ לא יודעת להגיד את המילה... אנשים שהם פשוט וואו! עם יוזמה ורצון וחוש הומור והכל ברוח טובה ואידיאולוגיות מאוד חכמות. ויש כמה כאלה שאני פשוט מתלבטת מה להעדיף...שיהיו גרעינרים בגולן, במושב שלי.... או שיהיו איתי בקומונה! (שאגי אתה שחור). יכול להיות שאני עלולה להתאכזב, אבל מאוד מעניין אותי להכיר את האנשים האלה... ויש רשימה של כמה כאלה אצלי בראש השאלה היא אם כדאי באמת לפרסם אותה...נראה לי עדי שלא.... המשך יום טוב!

Tha ©reep

New member
את רעה... נקודה.. בלי הסברים רק מי

שהבין יודע על מה מדברים

קשתונה

New member
עדי= עדיף. אני שונאת לכתוב הודעה

במיוחד בשביל תיקון קיוויתי שתבינו. ובעז אתה קטנוני

עמק יזרעאל זה לא כזה סיוט...

תשאלי את הגרעינרים אצלינו. נגיד שחר, היא גם לא רצתה להיות כאן בהתחלה, ועכשף היא לא רוצה לעזוב.. :) ונכון שקשה כאן, אולי אפילו ממש קשה כאן, ויש מצב שיותר קשה כאן מבמועצות אחרות, אבל ההבדל הוא שהבעיות אצלינו הן שונות לגמרי מבעיות במועצות אחרות, כי יש כסף ויש חניכים ויש אמצעים ויש רצון. אבל אולי עדיף שלא תהיי גרעינרית בעמק ואז תפרשי. זה בכלל יגשים את התאוריה שלי לגבי גרעינרים מרמת הגולן בעמק יזרעאל. לא שילוב טוב!

ה טמבל

New member
גרעינרים מרמת הגולן בעמק יכול

להיות אחלה שילוב, כמו אח של קשת(שבטח אין לך מושג מי זה), וזאת הסיבה אם אני לא טועה שקשת לא רוצה להיות פה... אל תבני תאוריה בגלל מקרה אחד(אם אנחנו חושבים על אותו הדבר)

קשתונה

New member
לגל ולנגה

נגה- כנראה שאם בחרתי מטה יהודה ואשכול ובאר טוביה... אני רוצה להתמודד עם קשיים. לא זאת הסיבה שאני לא רוצה עמק יזרעאל. גל פעם אמר...אני לא רוצה לראות מה יקרה להם אם הם ישימו אותך בעמק יזרעאל. וזה נכון. ביזרעאל יש אחלה אנשים!!!! חברים מאוד טובים שלי גרים שם! רק הבעיה היא שמכיתה ט אני תמיד בעיני היזרעאלים- אחות של- אז אומנם זה כבר דור אחר של גילתיכון אבל הצמ"ר הוא אותו צמ"ר וכמה שאסי ואלון אוהבים אותי וזה מאוד מחמיא לי.... אין בי שום רצון אבל שום רצון שעוד שנה נוספת על ה-18.5 האחרונות יצפו ממני להיות כמו האח המוצלח והמושלם שלי (הוא לא צאו מזה הוא בנאדם !!!!). אני רוצה להגיע למקום שאני אוכל להיות עצמי ולא יצפו ממני להיות מישהו אחר...ובטח שלא אח שלי! מקום שאני אוכל להוכיח את עצמי כעצמי ולא כאחות של. וגל- איזה תאוריה?!?!?!?! ואיזה מקרה?!?!?!? ואנחנו כבר לא חושבים אותו דבר מהיום שהכרנו עוד לא הבנת את זה?!?!?!

fresh mishmesh

New member
אוף צאו מזה... אנחנו לא עד כדי כך

מועצה טיפולית! חלק מהמושבים קשים יותר אבל אם את מגיעה לבאר טוביה ונופלת בבצרון, למשל, השנה שלך הולכת להיות פשוטה למדי... חוץ מהקטע של הקישור לתנועה... על זה עוד צריך לעבוד פה

למעלה