אובססיות

EROTOMANIA

New member
הלוווווווו

טוב יש לי פטיש תחתונים. זה נחשב? יש לי מגוון חוטינים ותחתונים מויקטוריה סיקרט כל יום שישי אני חייבת לקנות משהו בקניון. אם אני לא קונה משהו, אני מדוכאת כל הסופשבוע. ברצינות. ומשהו מוזר שלא ממש קשור לאופנה אני חייבת שהשיער שלי יהיה בצורה מסויימת אני עושה שביל בצד, כמו שהיה לי כל החיים והצד ה"קטן" יותר חייב להיות שטוח, ואיפה שרוב השיער נמצא, הוא חייב להיות נפוח כזה. עזבו אני מפגרת..

original jess

New member
את לא מפגרת. את אובססיבית.

זה בסדר, אנחנו איתך.
מזה פטיש תחתונים

M r s J o n e s

New member
לא חסר-

בראש ובראשונה,תחתונים.יש לי המווווווון תחתונים מויקטוריה סיקרט עד דלתא.אני פשוט מכורה לתחתונים-חוטיני,ברזילאי,טנגה..נראה לי שאני יכולה להסתדר חודשיים שלמים לפחות בלי כביסה ועדיין יהיו לי תחתונים נקיים. פטיש מס'2-חצאיות.היה לי אנטי כלפיהם עד כיתה י' ואחרי חתונה דתית אחת שבה נאלצתי ללבוש חצאית,התאהבתי בפריט הזה. בד"כ,דבר ראשון שאני עושה כשאני נכנסת לחנות בגדים זה לבדוק את מדף החצאיות. פטיש מס' 3-גופיות סבא-גופיות בייסיק.מטורפת עליהן.תנו לי אותן עם חצאית וכפכפים ואין מאושרת ממני.יש לי בכל צבעי הקשת.בד"כ כשאני קונה תחתונים אני קונה גם איזו גופייה. ואחרון חביב-שרשראות.צמידים-טבעות-עגילים,לא תראו אותי עונדת אותן אבל שרשראות זו אובססיה קטנה שלי.לא מזהב ומכסף אלא חרוזים,פנינים,עץ..

R o N i 17

New member
אמממ...

אין לי אובססיות מוזרות או משהו... אבל אולי יש משהו.. לא ממש קשור לאופנה אין מצב שאני יוצאת מהבית לא מאופרת לכל מקום... אני אוהבת איפור!

../images/Emo221.gif../images/Emo28.gifהמון^^

נעליים, תחתונים, גרביים, אין אני ממש אוהבת לקנות אותם כל פעם מחדש

v i k i D

New member
מה לגבי אילת? ../images/Emo3.gif

ומוטי?
אם כבר אילת, לא יודעת אם יצא לך לראות- אבל יש ב-v.o.d "בחזרה לתחתית".. זאת תכנית שבה אחד מבכירי האנשים של חברה מצליחה בארץ, עובד במשך שבוע בתור עובד זוטר במערכת. בקיצור, יש את ישרוטל :] בטוח תאהבי.. אז סתם רציתי להמליץ :)

KiShKooSh

New member
חחח אני רואה את התוכנית הזו תמיד...

וראיתי שהוא היה ברויאל ביץ'
אני אוהבת את התוכנית הזו היא מענינת ותודה

shachari

New member
מממ ../images/Emo23.gif

אז ככה : לפני שאני יוצאת מהבית החדר חייב להיות פיקס
ממ.. את הבגדים .. מכנסי ספורט צד אחד לפני צבעים , וכנ"ל גינסים בהירים וכההים. וחולצות לפי גוונים של צבע
חחח

נועוW

New member
אוהו כמה אובססיות יש לי../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo166.gif

טוב בעיקרון אצלי האובססיה היא מסתמנת בכל הקשור לניקיון וסדר. אם מישהו מזיז לי את השמיכה טיפה מהמיטה זה משגע אותי
. אני גם חייבת להתאים בגדים שיהיו קשורים אחד לשני[בינינו כמעט כל אחת עושה את זה
]וכמובן שיהיו יפים. יש לי אובסייה בלסדר את הבגדים מסודר ולפי צבע. יש לי אובסייה גם לקנות מכל בגד שאני רואה-2.לא ידועת למה

momososo

New member
ממ שלי

כמובן ללבוש של מרי קייט ואשלי ואני מכורההה לשמלות סמרטוטיות

למעלה