אין בעד מה
נתחיל בתזכורת. הנה שוב הניסוח המדוייק שהושג בעזרתך: כאשר הדרך למטרה מסויימת ידועה, ולמרות זאת עדיין ממשיכים לתמוך בהשגת אותה המטרה (תוך כדי שנעשה המשך השימוש באותה הדרך), הרי שזו תמיכה מפורשת בדרך. אתה צודק, אני בפירוש מתעלם מקבוצות. תנסה להבין: אני מתבונן על הנושא מן הפרספקטיבה הלאומית. שוב: 1) יש מאבק לאומי בין הפלסטינים לישראלים. 2) יש למאבק הזה מטרה: מדינה. עד כאן אתה מסכים? למה? אולי יש לו עוד מטרות? אולי המטרה האמיתית שלו היא להשמיד אותנו? אולי יש עוד מטרות? יכול להיות. אבל יש מטרה רשמית, ידועה ומקובלת על הכלל (וסליחה על ההכללה)... אז אני הולך עם המוסכמה הזו ומניח שזו אכן המטרה: מדינה. ברשותך נמשיך: 3) יש למאבק הזה דרך: טרור. האם זו הדרך היחידה? בוודאי שלא. אבל זו האסטרטגיה המרכזית. תגיד, ידידי: אם במלחמה יש כמה אנשים שרוצים שלום, זה אומר שאין מלחמה?... אם מצאת נאצי אחד שעזר ליהודים, האם זה אומר שהנאצים לא השמידו יהודים?... העובדה שיש עוד כמה דרכים בסביבה ממש חייבת להפריע לך לראות את הדרך המרכזית? אתה מוכן להכיר בכך שה"חברה" הנאצית בחרה באסטרטגיה של השמדת יהודים? מדוע אינך מכיר בכך שה"חברה" הפלסטינית בחרה באסטרטגיית הטרור? משום שזה לא יפה? משום שאתה לא רוצה להכיר במציאות? אתה זוכר מה היה בג'נין? תזכורת: בית חרושת למוות. כל בית שני היה מעבדת חבלה. כמו כן של נמלים רוחשות שכולן עסוקות בדבר אחד: מוות ומוות ומוות. מדוע הערבים והשמאלנים כל הזמן אומרים שהם מגנים טרור אבל כאשר עם נמצא תחת כיבוש הם יכולים להבין שהוא עלול להגיב?... מדוע השמאלנים כל הזמן מספרים לנו שאין לנו ברירה, חייבים להכנע משום שאי אפשר לנצח עם כבוש?... מה פירוש לנצח? במו"מ או במלחמה לאומית נגד טרור לאומי?... כולם יודעים שהטרור הוא לאומי, רק כשזה לא מתאים לקונספציות פתאום שוכחים... ידידי היקר, עליך להכיר במציאות, גם אם היא לא נעימה: העם הפלסטיני רובו ככולו, כחברה, כציבור, כעם, התגייס כולו למלחמה בנו. הטרור הוא שליחו. זה לא טרור פלילי, זה לא קבוצות קיצוניות, זו הדרך הרשמית, הפורמאלית, והמעשית, הידועה והברורה גם לכל עיוור וחירש, בה בחר העם הפלסטיני לפעול למען שחרורו. האם הוא בחר "לבד"?... האם המנהיגים שלו "עזרו" לו לבחור?... שאלה יפה לדיון. אבל זו בחירתו. וכל הדרכים הצדדיות לא רלוונטיות. עד שהעם הפלסטיני לא יוותר על הטרור כאסטרטגיה המלחמה הזו תמשיך. מצטער, זו המציאות. === הטרוריסטים הם מיעוט? באמת? וצה"ל? צה"ל לא מיעוט?... איזו מן טענה מגוחכת זו? עד שכל העם הגרמני לא ילבש מדים נאצים לא תהיה מוכן לקבל שהם השמידו אותנו?... לא ברור לך שהטרור הוא הצבא שלהם? אז תתעורר. מה אני יכול לאמר לך?... תמיכת האוכלוסיה. ידידי, אם אינך מוכן להכיר בכך, זו זכותך. מה אני אומר לך. לנסות להתווכח עם עיוור, חרש, אילם, פיסח, שחי בתוך בועה ומתעקש שלא להכיר במציאות זה קשה. כמה פלסטינים תראה רוקדים על הגגות כדי שתהיה מוכן להכליל ולאמר שזה עם ששמח על מותם של יהודים? כמה צפירות תצטרך לשמוע בכיכר העיר לאחר כל פיגוע מוצלח כדי להכליל ולעכל שהבודדים הם אלו שלא שמחים?... כמה מעשי לינץ', תערוכות "תרבותיות" של פיצות וגופות, תהלוכות מתלהמות, שנאה יוקדת בעיניים, הרס בתי כנסת וקברים הקדושים ליהודים, אימהות הנכנסות לאקסטזת אורגזמה ממותו של בנם, נערות פלסטיניות המשוויצות בכך שפיתו נער תמים באינטרנט והובילו אותו למלכודת מוות? כמה? כמה?... ידידי היקר, אם עד עכשיו לא עיכלת שהעם הפלסטיני כולו (רובו ככולו) שותף לאורגיית הטבח, הרי שאתה פשוט שמאלן שטוף מוח שחי במציאות אחרת, ואי אפשר לדבר איתך. מה לעשות? סלח לי, אל תפגע, אבל אתה פשוט מנותק מן המציאות. שטיפת המוח של התפיסה השמאלנית הנאורה המודרנית מעוותת את המציאות של אנשים בצורה פשוט מדהימה.