אהלן אני חדשה פה..

Dawny

New member
אורטל היא אחת החברות הטובות שלי =)

ונראה לי שאני מכירה את זהר בן יוסף.. בלונדינית לא? אפרופו (וואי איזו מילה זקנה זו) פולין.. אני רוצה להכין לי דיסקים לנסיעה אנחנו הולכים לנסוע המון שעות באוטובוסים.. יש לכם אולי הצעות לשירים שאני יכולה לשים? ובטוח שתראו אותי בהופעה הבאה של ברי... מתי שלא תהיה =)

יאר!

אורטל מאמי(מוזר לקרוא לה אורטל) שמיקי מאמי! היא ממש ילדה טובה. העבירה לי בכיף את השעות עד למופע של רוג'ר ווטרס עם משחק טאקי מרענן. ולגבי דיסקים לפולין. בהחלט כדאי לקחת מלאי דיסקים. אני מציע לך לא מוסיקה שמחה מדי. עדיף מוסיקה שקטה שתתאים למצבי רוח. אני הייתי ממליץ כמובן על כל הדיסקים של ברי. פורטיסחרוף נראה פחות מתאים משום מה. אמממ עוד מוסיקה שמתאימה לפולין? ישראלי: היהודים,אביב גפן,אסף אמדורסקי,ירמי קפלן,עברי לידר לועזי: פינק פלויד(חובה,חובה,חובה,וכמה שיותר),רדיוהד,נירוונה(אנפלאגד),ניק קייב,ג'וני קאש,דפש מוד,סטינג(לא פוליס),באק.

Dawny

New member
מה פתאום שירים שמחים מדיי

חשבתי בנוסף לשירים שקטים אני אוסיף גם כמה שירי מורל כאלה.. לא שמחים אבל לא מדכאים.. שירים שגורמים לנו להרגיש טוב כזה.. אבל אני עדיין בחיפוש אחר השירים האלה.. עוד לא מצאתי.. אני בדיוק מדברת עם אורטל... סליחה.. שמיק =] היא שולחת לי כמה שירים.. תודה על ההצעות.. אני בטוח אאמץ..

למעלה