אהלן אני חדשה פה..

אהלן אני חדשה פה..

אני גם די חדשה בפורום הרשמי של סחרוף ולא יוצא לי להיות כל כך פעילה שם... קוראים לי שם dawn ולפי השם משתמש שלי אני סורגת.. אני רוצה לשנות את השם אבל לא מצליחה למקרה שמישהו יודע זה יעזור לי מאוד.. =) טוב.. אז קוראים לי שחר, בת 17 ממעלה אדומים.. אני מקווה שיצא לי להיות פה הרבה.. וזהו.. ושיהיה טוב יותר לכולנו במדינה הזאת..

וולקאם!../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה, את מוזמנת לספר קצת על עצמך ואיך התחלת לשמוע ברי
אני אביה ואני מקווה שתהני פה

איך התחלתי לשמוע ברי...

לפני 4 שנים בטיול לאילת ידיד שלי השמיע לי את שתי פנים וממש אהבתי את השיר.. וזהו.. מאז אני שומעת ברי סחרוף ובעקבות גם פורטיס.. חוץ מזה מה אני עוד יכולה לספר על עצמי? לא יודעת.. תדעו עליי יותר עם הזמן אני מקווה... אם בא לכם לשאול משהו אז בכיף =)

הלווו../images/Emo140.gif../images/Emo194.gif

אני קרן ב 17 וחצי מתל אביב^.^ כדי לשנות את השם את צריכה לפתח משתמש חדש לגמרי =] זהו יומטוב

Elfangor

New member
יאר! שלומות :)

אני איתי, 17 מירושלים :) אממממפ, שאלות: שירים שאת אוהבת של ברי? או של פורטיס? איזה מוזיקה את שומעת בכללי? ולהקות מועדפות וכו? ובכלל, את אוהבת ברד או שרב? ואם היית עכשיו במלון באילת, היית יוצאת לים או לבריכה או לטיילת? P: ובלללעעעעע יש לי מיליון שאלות בראש אבל קוראים לי לאכול =X קיצר ברוכה הבאה, תישארי, נחמד פה :)

Elfangor

New member
כה? ומה איתך?

ברד או מילקשייק? אוה! שאלה קשה אם היו שואלים אותי...מילקשייק יותר זמין, ברד יותר... ברדי P: משקפיים או עדשות? שיר אחד מפוריין אפייר שהיית נוצרת בדיסק השנה שלך? ^_^ יאר... פיטר או יהלי?xD סתם טוב דיי... ברוכה התמיד נמצאת xD

LOL../images/Emo194.gif

ברד או מילקשייק? מילקשייק!
אוה! שאלה קשה אם היו שואלים אותי...מילקשייק יותר זמין, ברד יותר... ברדי P: איכס ברדדדדדדדדדדדדדדד משקפיים או עדשות? לא ניסיתי עוד עדשות אבל משקפיי ראייה זה כלכך מעצבן יוו שיר אחד מפוריין אפייר שהיית נוצרת בדיסק השנה שלך? ^_^ לא הבנתי את השאלה שלך.... יאר... פיטר או יהלי?xD חחחחחחחחחחחחח יהלי סנוב!!!
גרר רק פיטר!
סתם טוב דיי... ברוכה התמיד נמצאת xD תודה תודה

salinder

New member
??

" שיר אחד מפוריין אפייר שהיית נוצרת בדיסק השנה שלך? ^_^ לא הבנתי את השאלה שלך...." מה יש לא להבין?

Elfangor

New member
foreign affair

יאר... סנדניה, ג'וניה... הדיסק של פורטיסחרוף "באירופה" אז שיר אחד מתוך הדיסק שהיית משאירה על דיסק שתשמעי עוד 20 שנה ^^

סליחה על האיחור... טוב אז ככה:

אין לי שירים מועדפים של סחרוף ופורטיס אבל הדיסקים של ברי: נגיעות, על המשמרת ו11א' מאוד אהובים עליי.. מוסיקה בכללי.. אני אוהבת מאוד רוק ישראלי.. אמנים ישראלים כמו משינה, אהוד מאיר ואביתר בנאי, אביב, עברי לידר... לועזי החיפושיות, אואסיס, רובים ושושנים, לד זפלין ופינק פלויד.. לא יודעת אם אתם מכירים אבל גם our lady peace! אני מעדיפה ברד על שרב והאמת שבסוף השבוע הזה אני באילת וסביר להניח שאני אלך לבריכה כי אף אחד מהמשפחה שלי לא ירצה לבוא איתי לים.. ושיהיה בתיאבון (למרות שבטח לא לוקח לך שעתיים לאכול... =] ) וכשתשבע אתה מוזמן לשאול עוד שאלות אבל אני אחזור יותר מאוחר כי אבא רוצה לפרמט את המחשב.. =/

אממ.. אנלא כל כך טובה בדברים האלה..

קצת על עצמי.. בוא נראה.. עבדתי בבית חולים גיראטרי (בית חולים זקנים) ואני רוצה לחזור להתנדב שם.. תמיד כשאני משתכרת אני אומרת דברים שאחרי חצי שנה עוד צוחקים עליי... אני בנאדם עצלן.. אני שונאת לישון אבל כשאני הולכת לישון אני שונאת לקום.. ואני באמת חושבת שלב שבור זה לב שלם.. דרך אגב.. מישהו יודע מתי יש הופעה של ברי בקרוב?

Elfangor

New member
לא בקרוב.

אמממפ, ברי+רע היה לאחרונה, ואין רע. ברי לבד אמר שהוא לא מתכנן להופיע סולו יותר מדי בקרוב, הוא מקשיב לחומרים, אוסף רעיונות והיו רמיזות לזה שהוא מתכוון להתחיל לכתוב... מתישהו פורטיסחרוף בהפסקונת, בהתחלה זה היה לשבועיים אבל התבטל ניצנים אז יותר... הופעה בטוחה ב31 לשמיני נראה לי, אולי תיהיה גם ב17 לשמיני. אם כבר, באיזה הופעות היית שלהם בשנה-שנתיים האחרונות?

Dawny

New member
הייתי רק בהופעה אחת שלהם

רוב החברים שלי לא אוהבים אותם ולא רציתי ללכת לבד להופעה.. ממש רציתי לבוא להופעה של ברי ורע אבל רק אחרי שקניתי כרטיס לאביתר בנאי גיליתי שיום אחרי יש ברי במעבדה.. אז ההופעה היחידה של ברי הייתי בניצנים עם פורטיס.. והבנתי שהופעה בסוף אוגוסט לא תהיה משהו כי זה חינם.. לא יודעת מה זה קשור אבל נראה לי שאני אבוא בכל מקרה אם תגמר כבר המלחמה המפחידה הזאת.... ולא שמעתי על הופעה שלהם ב17.8 אתה יודע איפה? אה.. פתחתי שיניתי שם.. אני כבר לא ממש סורגת =]

Elfangor

New member
מה לא סורגת? לא חבל?

שנים של אימונים יורדות לטימיון ככה? או שאת רק סורגת צעיפים לחורף? ^_^ לא משנה. יאר! אממפ, להופעות הולכים לבד! בעיקר אם זה לאומנים שחברים לא אוהבים, ואם מעלה אדומים קרוב לכפר אדומים אז יש לנו פה מישהו שישמח ללוות אותך הלוך וחזור הביתה אני מניח, והוא אפילו נחמד :) אבל בלע, נדבר על זה לקראת הופעה ^_^ וב18.7 לפי מה שהבנתי יש הופעה בבריכת הסולטן בירושלים, שצריך להצביע איפשהו אם לפורטיסחרוף ומשינה או ל...לא זוכר למי =X אם יש לך עכבר העיר תבדקי ותודיעי לנו גם איפה מצביעים P: יאר, המשך יום טוב ושבוע בטוח :)

T S F1

New member
18/7? זה מחר...

נכון לעכשיו, ב17/8 אין הופעה מתוכננת..

Dawny

New member
אני הבנתי שההופעה של סחרוף ומשינה

זה ברעננה בכלל ושזה בחינם... לא משנה כבר... כשיצאו פירסומים נדע...

למעלה