אהלן אני חדשה פה..

Dawny

New member
בגלל המצב די בטוח שלא יהיה...

גם את ניצנים דחו לסוף אוגוסט בגלל זה וספק אם זה יהיה בכלל...

אהלן אהלן

זה רק אני או שאיזור ירושלים אימפריה?
, ברוכה הבאה! אני יואב

יאר! איזור ירושלים משתלט על הפורום!

ושימו לב לגיוון. 2 ירושלמים(איתי וענבר) אחד ממבשרת(יואב המנהל) אחת ממעלה אדומים(זאת שהצטרפה כאן) ואני מכפר אדומים(אני נו) עכשיו רק צריך שלאחד מהחבורה יהיה אותו ואז נוכלח לתור את הארץ בעקבות הופעות של ברי!

ronnin

New member
אממ

אםם היית פוגשת את הרצל מה היית אומרת לו..?? ואם הייתה לך תאפשרות לדבר עם משהו שמת כבר.. עם מיי היית בוחרת..

Dawny

New member
הייתי שואלת את ברצל מה ה-ו-א

חושב שהרעיון ציונות הוא.. יש כל כך הרבה גרסאות לציונות... ואם הייתה לי אפשרות לדבר עם מישהו שכבר מת אני חושבת שהייתי מדברת עם פרדי מרקורי או קורט קוביין (למה לעזאזל הוא התאבד??)

עמטת

New member
../images/Emo42.gifאני כבר שמתי מלא תמונות!!

וברור שאני כוסית. יש לי עיניים אפורות מהממות
.

עמטת

New member
../images/Emo42.gifזה לא באמת../images/Emo3.gif

הן כחולות. זה אמר לי בריה תוך כדי בהייה מוקצנת במחשוף.

ברוכה הבאה שחר ../images/Emo13.gif

אני רן בן 20 מכפר אדומים(וסביר להניח שהבן אדם שהכי קרוב אלייך פיזית מבין כל חברי הפורום) גם אני הייתי שמח לדעת קצת פרטים עליך(איפה את לומדת למשל,לאיזה הופעות בירושלים את הולכת בדרך כלל) והכי חשוב. אם תצטרפתי אלי ואל איתי למסע הופעות מטורף של ברי :) יום טוב שיהיה לך...

Dawny

New member
היי רן

אני לומדת בבויאר עולה ליב' בזמן האחרון לא יצא לי להיות בהרבה הופעות בירושלים ואני ממש מקווה שיצא לי בזמן הקרוב שזה אוגוסט כי מחר אני נוסעת לאילת ויומיים אחרי שאני חוזרת אני טסה לפולין (משלחת) אבל כמו שהמצב נראה עכשיו בטח לא יהיו הופעות רציניות בזמן הקרוב.. ואל תדאג אני בטוח אצטרף למסע הופעות של ברי.. מחכה בקוצר רוח! עכשיו עם כל הצטברות השאלות על הילדה החדשה.. אני לא יודעת כמעט וכלום על אף אחד מכם אז אם בא לכם לשתף ולספר קצת על עצמכם =)

יוווו את בשכבה של שמיקי!

איזה קטע טוב! את בטח מכירה אותה. ילדה חמודה ומתוקה שמנגנת על גיטרה הרבה ומלחינה כל מיני שירים הזויים. היא בפנימייה והיא גרה בדימונה. השם המקורי שלה הוא אורטל אבל כולם קוראים לה שמיקי! בקיצור היא אחת החמודות. והיא גם כאן בתפוז תמצאי אותה בעיקר בפורומים של היהודים ופינק פלויד. בקיצור שיהיה לך בכיף. עשית בחוכמה שלא נשארת ללמוד בדקל וילנאי. אגב את מכירה במקרה את זהר בן יוסף? היא גם במעלה אדומים בשכבת גיל שלך אבל היא לומדת בלידה. אמממ שיהיה לך כיף באילת ו... כל הכבוד לך שאת יוצאת לפולין זה מסע חשוב. ונקווה שמתישהו יצא לראות אותך באיזה הופעה של ברי...

למעלה