אהבה וזוגיות

ואני אשאל למה כן???

בשביל שעת הנאה?? בשביל לספק את היצר? יש עוד דברים כייפים לעשות יש עוד צורות לפרוק מתחים...

sahr12

New member
מה??להרכיב פאזל???

לפתור תשחץ??? למה כן??בתור מה את שואלת אותי??? אני נגד הדברים האלו,אבל מטעמים שונים...(מה את צוחקתתתתתתתתתתת) אם תלחצי עליי בכמה נקודות שתפוס לי שם... יש סיכוי שאכתיב לך משהו שקראתי פעם....ממש במקרה....:) אבל בעיקרון זה שחושב שכן לא צריך להסביר..רק זה שאומר לא... צריך לנמק...

לוחצת..... חזק!!! חחחחח...

גם תשחץ אפשר לפתור יחד במיטה... בכל מיני דרכים עם הרבה פרסים בסוף לזוכה... לשם הדיון גם זה שחושב "כן" וגם זה שחושב "לא" צריכים לנמק...

sahr12

New member
יש כאלו שאוהבים לדבר לפני..חחח

מה רע??? את צ´ארלי אני מכיר...ומי את???חחחח..אה, סתם ניק יפה לאחה"צ??? סבבה......

קליאו??????????????

"ולא אני לא אוהבת אותו (כמו שמייקי רצה לשמוע...) אני מכבדת אותו, אני מעריכה אותו על כל הטוב והרע שבו. הוא האיש שהתחייבת לו." מה זאת אומרת לא אוהבת אותו??????????

מתוקה...

אני חולה עליו, אני מטורפת עליו!!!!!!! והוא יודע את זה וביום שאפסיק לאהוב הוא ידע... כיום האהבה שונה ממה שהייתה בתחילת הנישואין או החברות... זוהי אהבה מסוג אחר יותר בוגרת ויותר פתוחה.

sahr12

New member
וואא,וואא, עלייך קליאו.....חחחחחח

היא קמה עכשיו.....Y.....חחחחחחחח דרדי???????בואי שבי..מה להכין לך לשתות???

giulietta

New member
בואי נתחיל מערך אחד-

יושר. כאילו, משהו בסיסי שבלעדיו אינטראקציה בין אנשים לא מובילה לשום מקום טוב ויציב. מה דעתך? אלמנטרי, לא? אבל את אומרת שאף אחד לא יחליט בשבילך. או. קיי. חברה לא יכולה להתפתח באופן חיובי אם אין ערכים מינימליים שמקובלים על כל חבריה. מצמרר אותי לחשוב שזה נראה לך תקין לשקר לאדם הכי קרוב אלייך שאת חולקת איתו את נפשך, את יצועך ואת חשבון הבנק שלך. אה, הבנתי, "זה בסדר אם הוא לא יודע". ג´ול

giulietta

New member
בעיקרון, אלייך ../images/Emo13.gif

(לא ידעתי שזה יופיע כל כך נמוך חחחחחחחח) אבל כל אחד מוזמן להגיב.

על יושר ואמון בזוגיות

בעיני, אמון הוא ערך מאוד חשוב בזוגיות. יותר חשוב מ"נאמנות". הווה אומר: אם אשתי תהיה עם אחר, ניחא, אם היא תפגע באמון שאני נותן בה בגלל זה - זו תהיה פגיעה חמורה בי ובקשר שלנו. למה? כי זה אני וזה הקשר שלנו. כל אחד וכל זוג וסדר העדיפויות שלו. אני זוכר שלפני 10 שנים שוחחתי על נושא הבגידות עם פסיכולוג שעשה איתי מילואים. שאלתי אותו אם הוא חושב שצריך לספר או לא. הוא אמר: "הבגידה היא שלך. ברגע שאתה מספר לבת זוגך, אתה מערב אותה בזה. למה אתה רוצה לכפות את הבגידה עליה?" אני לא אומר שזה מה שאני דוגל בו, אבל... יש בזה משהו. לפחות נקודה למחשבה.

giulietta

New member
נו, באמת...

קיבלת דו"ח על 1200 ש"ח - למה לערב את אשתך? כי אתם חיים על אותם משאבים. פוטרת מהעבודה- למה לספר?.... דפקת את האוטו - למה לספר?... כי אתם חיים בשותפות. ברור שיש קושי / בעיה להתוודות על בגידה, אני מדברת על השלב המקדים, לפני שאתה נגרר לבגידה. הקושי שלי בשירשור הזה הוא הפיכת החיים השקריים לדבר של מה בכך ואפילו למשהו חיובי. כולנו חוטאים בזה מדי פעם, אבל מכאן ועד להצדיק את זה הדרך ארוכה. ואסיים את חלקי בדיון הזה בציטוט של ריצ´ארד באך: "חייה כך שלעולם לא תצטרך להתבייש אם דבר מה שעשית או אמרת יפורסם ברחבי העולם. גם אם הדברים שיפורסמו לא יהיו אמת". ערב טוב
ג´ול

למעלה