אבי בן 1231
Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!אבי בניגוד אליך, לי לפחות יש מה להגיד.
ולך מה יש להגיד?
כלום.
לכן כל כולך, אנטי חרדים, אנטי נהגים, אנטי משטרה ואנטי אנשים שחיים טוב.![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!אבי בניגוד אליך, לי לפחות יש מה להגיד.
ולך מה יש להגיד?
כלום.
לכן כל כולך, אנטי חרדים, אנטי נהגים, אנטי משטרה ואנטי אנשים שחיים טוב.![]()
Ha ha said the clownחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!
קשה לי לקבל את זה שהיא נסעה לשם כדי לסייע לפליטים יהודים.
קוראים לה אונר"א?
אני רואה שאתה כל הזמן בודק אותי בציציות, אהההה?ממתי אונר"א עוזרת לפליטים יהודים?
אני רואה שאתה כל הזמן בודק אותי בציציות, אהההה?
סתם אמרתי, אונר"א, זה האירגון לסיוע הראשון שעלה לי בראש.
יכולתי להגיד גם הסהר האדום.
NBTT (אפשר לקרוא לך נבוט?) תודה על העירנות וההערות, הכל טוב כפרה.![]()
סתם זרקתי בתום לב אונר"א.רק העניין הוא שאונר"א ארגון שעוסק אך ורק בפליטים פלסטינאים . יש גוף באו"ם שעוסק בכל שאר הפליטים בכל העולם, וגוף מיוחד לפליטים פלסטינאים.
מילא אם זה רק היה העניין. הוא גם מעניק להם תנאים שאין לאף פליט אחר. ה"פליטות" שלהם עוברת בתורשה לנצח לדורות הבאים, וממשיכה להתקיים גם כאשר הם מקבלים אזרחות ממדינה אחרת. נוצר מצב שכמות הפליטים בעליה מתמדת, וזאת כדי שטענת "זכות השיבה" תהיה לנצח על השולחן כדי לאיים על קיומה של מדינת ישראל.
בנוסף הגוף עוסק בהסתה נגד מדינת ישראל ויש הטוענים שגם בסיוע לטרור.
אז אני ממש לא בודק אותך בציציות - אבל קצת צרם לי שהאסוציאציה הראשונה שלך עבור גוף סיוע (ועוד ליהודים) הייתה ארגון שהוא למעשה אנטישמי.
אולי כדאי לבדוק מהיכן זה נובע (ייתכן שאתה בכלל פרופלסטיני בארון...)
סתם זרקתי בתום לב אונר"א.
ותראה לאן הרצון הבלתי פוסק שלך להביא לכאן "חוכמולוגיה" במיטבה היגיע.
אבל אני לא מאשים אותך, כנראה שהאתה כל כך שופע "חוכמה" שזה פשוט מבעבע מתוכך וכמו הר געש פורץ ממך החוצה.![]()
אתה לא חייב על כל דבר שנאמר כאן להגיב ולהרחיב בלי די.
בסדר? נבוטי יקירי?![]()
אתה לא שופע חוכמה אבל אתה מנסה בכל הכוח להפגין ידע (רובו נרכש בגוגל לדעתי) ועל הדרך להשפיל את בן שיחך.זה לא שאני כל כך שופע חכמה כמו שאתה כל כך שופע בורות. רק שבניגוד לבור שזכה באינטליגנציה מינמאלית , בור שבנוסף הוא טפש, גורם לכך שבורותו נחשפת בכל פעם מחדש.
ואתה חייב?
לא שזה מזיז לי, אבל כשגולש מחליט לרדת לרמה של שיבוש nick names זו עוד הוכחה לכך שהוא ממש ריק מתוכן.
המשך יום מקסים!![]()
סבא אתה צודק ודי מסיכמה איתך.כך העולם מתנהג היום.ומי שלא נעים לו שילך לגור במנזר.קשה לי לקבל את זה שהיא נסעה לשם כדי לסייע לפליטים יהודים.
קוראים לה אונר"א?
לדעתי היא נסעה לשם כדי לחפש ז*ן חדש.
ההפצצות הרוסיות, הגברים האוקראינים המיוזעים שלא התקלחו זמן רב (המון פורמונים באוויר)
זה גם מוסיף לנופך ההירואי שבו היא רואה את הלוחם האוקראיני.
אני מכיר המון "נשמות טובות" שנסעו עד לאפריקה הרחוקה
לכאורה כדי לסייע לפליטי מלחמה כשבעצם לדעתי הן הלכו לחפש לעצמן ז*ן שחור וגדול.(סליחה על הביטוי
)
תודה עינבלי, כפרה.סבא אתה צודק ודי מסיכמה איתך.כך העולם מתנהג היום.ומי שלא נעים לו שילך לגור במנזר.
לאנשים לא נוח עם מה שאתה אומר.אין זה אומר שזה לא נכון.
לא כולם כמוך...לא לחינם הלך העורב אל הזרזיר.
זה מה שהיא חיפשה
אם היא הייתה כמוני - היא הייתה מבינה שאין לה מה לחפש צרות.לא כולם כמוך...
במלחמת המפרץ כשנפלו כאן סקאדים ועדיין לא היתה ברשותינו מערכת כיפת ברזל.אם היא הייתה כמוני - היא הייתה מבינה שאין לה מה לחפש צרות.
שימי לב שלקח לה 10 ימים להתחיל להשתרלל,
זו לא בחורה שעזבה את הארץ בתום לב.
זה מה שהכתוב טוען שבעלה אומר שקרה. אני לא משוכנעת שזה באמת מה שהיה.אם היא הייתה כמוני - היא הייתה מבינה שאין לה מה לחפש צרות.
שימי לב שלקח לה 10 ימים להתחיל להשתרלל,
זו לא בחורה שעזבה את הארץ בתום לב.
מי שמתחילה להשתרלל בנסיעה לחו"ל של 10 ימים - לא טסה כדי לעזור.זה מה שהכתוב טוען שבעלה אומר שקרה. אני לא משוכנעת שזה באמת מה שהיה.
היא לא הלכה לחפש צרות, היא הלכה להתנדב ולעזור.
את מדמיינת מציאות שונה (מאוד!!!) מהמתואר בכתבה, ולכן מן הסתם מדברת על עניין אחר.מתנדבת ישראלית באוקראינה "התאהבה במקומי" - ובעלה נקט בצעד קיצוני
במהלך השהות של המשלחת, שבעצם נמשכת עד זמן כתיבת שורות אלו, הכירה אחת המתנדבות גבר מקומי שצורף למשלחת – והתאהבה.
זו גרסת האישה " "אני בקשר עבודה איתו כדי להציל יהודים. הוא איש נחמד שמסייע – ובניגוד לאוקראינים מקומיים שמקבלים שכר על פועלם, הוא עושה זאת גם בהתנדבות ולכן התחברתי אליו".מי שמתחילה להשתרלל בנסיעה לחו"ל של 10 ימים - לא טסה כדי לעזור.
אולי על הדרך היא גם עזרה.
אנחנו מדברים על המצב שמתואר בכתבה.
בכתבה מתואר:
את מדמיינת מציאות שונה (מאוד!!!) מהמתואר בכתבה, ולכן מן הסתם מדברת על עניין אחר.
להציל יהודים זאת אכן תכונה רמת מעלה.זו גרסת האישה " "אני בקשר עבודה איתו כדי להציל יהודים. הוא איש נחמד שמסייע – ובניגוד לאוקראינים מקומיים שמקבלים שכר על פועלם, הוא עושה זאת גם בהתנדבות ולכן התחברתי אליו".
אין שום סיבה להגיד שהמציאות היא דוקא טענת הבעל ועורכת דינו כיוון שהכתב בחר לאמץ אותה כעובדה
ממש לא, היא הגדירה את מהות הקשר שלהם זה שאתה מדמיין משמעויות לא אומר שזו המציאות.להציל יהודים זאת אכן תכונה רמת מעלה.
אבל כשהיא אמרה : "ולכן התחברתי אליו", יש לזה משמעות כפולה.
אני חושבת שאתה חולה, פסיכיאטר אולי יוכל לעזור לך.כנראה שהאורגזמות בצל הפגזים, זה עושה את ההתחברות שלה אליו ליותר מעניינת.
את לא חושבת כך, יקירתי?![]()
איך את יודעת איך סבא, בבקשה אל תגרמי לשאול אותך שאלה מתבקשת, ובבקשה נוספת אל תגררי את הפוסט שלי לכתיבה על גופו של כותב.לא כולם כמוך...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.