אבי בן 1231
Well-known member
הכתיבה המגעילה שלו מראה איך הוא!!איך את יודעת איך סבא, בבקשה אל תגרמי לשאול אותך שאלה מתבקשת, ובבקשה נוספת אל תגררי את הפוסט שלי לכתיבה על גופו של כותב.
תודה מראש.
הכתיבה המגעילה שלו מראה איך הוא!!איך את יודעת איך סבא, בבקשה אל תגרמי לשאול אותך שאלה מתבקשת, ובבקשה נוספת אל תגררי את הפוסט שלי לכתיבה על גופו של כותב.
תודה מראש.
בשום כתיבה שלו לא סיפר מה הוא עושה, אלא כותב בכללי.הכתיבה המגעילה שלו מראה איך הוא!!
לאנשים כאן יש את המנהג המגונה (בעיני) לקחת משפט אחד של אדם, דעה אחת בנושא מסוים, ולבנות עליו תילי תילים של תיאוריות לגביו. אם אזכיר לך כיצד התחילה ה'איבה' (מילה גדולה מעט לעניין) בין אבי לביני למשל, את תתפקעי מצחוק. אותי בכל אופן זה מצחיק עד היוםבשום כתיבה שלו לא סיפר מה הוא עושה, אלא כותב בכללי.
אבי אל תשכח כמה כעסת, ועדיין כועס כשמבינים מכתיבתך מה אתה אוהב ומה אתה שונא!
בחלק מכתיבתו הוא מספר על עצמו.בשום כתיבה שלו לא סיפר מה הוא עושה, אלא כותב בכללי.
נכון, יום אחד את עוד תודי לי על הידע הרב שאני מעשיר אותך כאן.בחלק מכתיבתו הוא מספר על עצמו.
במאות הודעות הוא כותב את דעתו בנושא, כך שניתן להסיק מסקנות.
אין סיכוי. אין במלל שאתה שופך כאן שום העשרה.נכון, יום אחד את עוד תודי לי על הידע הרב שאני מעשיר אותך כאן.
והכל חינם.![]()
יש אימרה: אתה יכול לקחת את העז אל השוקת.אין סיכוי. אין במלל שאתה שופך כאן שום העשרה.
חכםיש אימרה: אתה יכול לקחת את העז אל השוקת.
אתה יכול להביא את השוקת על העז.
אבל בשום מצב אתה לא יכול להכריח את העז לשתות מהשוקת.
חביבתי, מנסיון מה שלא טוב לך דלגי, לא תוכלי לשנות אף אחד. חבל על המלחמות.בחלק מכתיבתו הוא מספר על עצמו.
במאות הודעות הוא כותב את דעתו בנושא, כך שניתן להסיק מסקנות.
אתה מוזמן לדלג על ההודעות שלי אם הן לא לרוחך.חביבתי, מנסיון מה שלא טוב לך דלגי, לא תוכלי לשנות אף אחד. חבל על המלחמות.
מספר הצדיקות עלה בזה הרגע ל ל"ז....בשום כתיבה שלו לא סיפר מה הוא עושה, אלא כותב בכללי.
את מבינה?בשום כתיבה שלו לא סיפר מה הוא עושה, אלא כותב בכללי.
לא נכנס לדיון ביניכם או לנושא עצמו, אבל יש כאן אנשים שאילו היו גמלים, היו בדכאון אטומי מהעובדה שלא היה להם מושג כיצד נראית הדבשת שעל גבםכשהוא מביא את כל האמירות הגזעניות שלו נגד חרדים או נגד השוטרים, זה בסדר.
מילא דבשת אחתלא נכנס לדיון ביניכם או לנושא עצמו, אבל יש כאן אנשים שאילו היו גמלים, היו בדכאון אטומי מהעובדה שלא היה להם מושג כיצד נראית הדבשת שעל גבם.
סליחה שמלת תחרה שפגעתי בכוכב שלך.בשום כתיבה שלו לא סיפר מה הוא עושה, אלא כותב בכללי.
מתוך מאות הודעות בהן הוא כתב הן על עצמו והן שטח את דיעותיו.איך את יודעת איך סבא,
כל מה שתכתבי/תשאלי יהיה בחירה שלך בלבד, אל תגלגלי את הבחירות שלך על אחרים.בבקשה אל תגרמי לשאול אותך שאלה מתבקשת,
כתיבה מכוערת ומתועבת כמו של סבא לא תשאר ללא תגובה. את הבקשה שלך להשאיר את הפוסט נקי את מוזמנת להפנות אל מי שטינף אותו.ובבקשה נוספת אל תגררי את הפוסט שלי לכתיבה על גופו של כותב.
תודה מראש.
חבל שאת מניפה מה שאת מגדירה מטונף.מתוך מאות הודעות בהן הוא כתב הן על עצמו והן שטח את דיעותיו.
כל מה שתכתבי/תשאלי יהיה בחירה שלך בלבד, אל תגלגלי את הבחירות שלך על אחרים.
כתיבה מכוערת ומתועבת כמו של סבא לא תשאר ללא תגובה. את הבקשה שלך להשאיר את הפוסט נקי את מוזמנת להפנות אל מי שטינף אותו.
אם כולנו היינו אותו דבר העולם היה נורא משעמם.חבל שאת מניפה מה שאת מגדירה מטונף.
איני מגיבה למה שמטונף בעיני.
איש באמונתו יחייה.
כשאת צודקת מגיע לך |כןןאם כולנו היינו אותו דבר העולם היה נורא משעמם.
חבל שאת מניפה מה שאת מגדירה מטונף.
איני מגיבה למה שמטונף בעיני.
איש באמונתו יחייה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.