כוכבית מצויה
Well-known member
אתה תלמיד גרוע במיוחד.למדתי את זה ממך.![]()
אתה תלמיד גרוע במיוחד.למדתי את זה ממך.![]()
כותרת הפוסט הזה היא :"אהבה בזמן מלחמה".אתה תלמיד גרוע במיוחד.
לא רואה שום סיבה לכבד את השבתכותרת הפוסט הזה היא :"אהבה בזמן מלחמה".
עכשיו שבת.
אני בשבת לא יורה עם הרוגטקה על היונים שמציקות לי בחצר.
אני בשבת לא רב עם אנשים . (אפילו לא מילולית)
אז תראי, אני לא מבקש ממך אהבה.
אבל לפחות בואי נכבד את השבת ולא נעשה מלחמה.
ביום ראשון אם תרצי להמשיך...תרגישי חופשי.![]()
בוקר טוב, שבת שלום לך בת ישראל.לא רואה שום סיבה לכבד את השבת
סלחיוז ME שאני מתערב בדיון שלכםמי שלא מבין זה אתה. זכותו של כל אחד לכתוב ולהגיב למי שהוא רוצה גם אם מה שהוא כותב לא מוצא חן בעיני אחרים.
זכותו של סבא לכתוב וזכותי להגיב לו. מבחינתך התגובות שלי מעכירות את הפורום מבחינתי הכתיבה של סבא מעכירה אותו.
בדיוק כפי שאתה משתמש בזכותך לכתוב ולהעיר לי פעם אחר פעם על התגובות שלי לסבא, זכותי להעיר לסבא פעם אחרי פעם.
גם דברים מטונפים נכללים בחופש הביטוי ולכן אין זה מתפקידה של ההנהלה להתערב, מצד שני אין סיבה שהם יעברו בשתיקה ע"י מי שבעיניו הינם מטונפים
זכותךסלחיוז ME שאני מתערב בדיון שלכם
אבל הרינגטון דיבר (לא בקשר אליך) על שיירת גמלים שחוצה את המדבר וש-אף גמל לא שם לב שיש לו על הגב וואחד דבשת.
אם לא הבנת, אז אני מוצא שהמשל שהריגנטון הביא מתאים דווקא לך.
איזה מזל, אם לא שמת לב אני מדברת גם על זכותך... וזכותו של הרינגטון להעיר ליאת מדברת כל הזמן על זכותך להעיר וזה בסדר.
תבדוק שוב , אפילו בשרשור זה ותראה שאתה משקר.רק שאת לא שמה לב שאת כל הזמן, כל הזמן, אבל כל הזמן, מעירה רק לאותו אדם
תבדוק בכמה דיונים שפתחת אפילו לא הגבתי. כך שברור שזה עוד שקר אובססבי שלך.ועל כל נושא שהוא מעלה, על כל דיון שבו הוא דן, שזה כבר גובל באובסיסיביות חולנית ובלתי נשלטת מצידך.
כמה צפוי שמי שמקבלת את הכתיבה המתועבת שלך היא מודל לחיקוי בעיניךאם אין לך מושג כיצד מנהלים דיונים רציניים ו/או קלים, אז אולי תקחי כמה כותבות כאן כמודל לחיקוי.
אני לא אזכיר שמות אבל יש כאן מלא כותבות נפלאות אשר גם כשהן קוראות מילה גסה שמישהו "זרק" בפורום
הן לא מתרגשות יתר על המידה וחלק מהן אף שולחות עקיצה עם קריצה.![]()
אתה חוזר על השקר הזה שוב ושוב, קשה לך לקבל שיש יותר מאדם אחד שחושב שכתחבתך לא ראויה. כנראה השקר הזה עוזר לך לאגו.אבל את כל כך אובססיבית במלחמה מול זה שהעז להמרות את פיך
עד שבסוף את פשוט ממאיסה את עצמך על כולם ואז כשאת הופכת לשיה דחויה את הולכת בסתר ומחליפה ניק.
הרי זה מה שקרה עם הניק הקודם שלך, נכון יקירתי?![]()
אכן הגיע הזמן שאתה תאמץ קצת נימוסים והליכות. ההצעה שלך בול מתאימה לך.אם תמשיכי בדרך הזאת את תצטרכי להכין מבעוד מועד מלאי רציני של ניקים.
הצעה שלי לניק הבא: חנה בבלי. (נימוסים והליכות)
כאמור יש עוד אנשים שהבינו מי אתה ומגיבים לכתיבתך הלא ראויה.אגב, חבל שאבי תפוס, אתם דוקא מתאימים כמו מחט לת_ת.![]()
מי שמקבלת את הכתיבה שלי היא דמות למופת.זכותך
איזה מזל, אם לא שמת לב אני מדברת גם על זכותך... וזכותו של הרינגטון להעיר לי
תבדוק שוב , אפילו בשרשור זה ותראה שאתה משקר.
תבדוק בכמה דיונים שפתחת אפילו לא הגבתי. כך שברור שזה עוד שקר אובססבי שלך.
כמה צפוי שמי שמקבלת את הכתיבה המתועבת שלך היא מודל לחיקוי בעיניך
אתה חוזר על השקר הזה שוב ושוב, קשה לך לקבל שיש יותר מאדם אחד שחושב שכתחבתך לא ראויה. כנראה השקר הזה עוזר לך לאגו.
אכן הגיע הזמן שאתה תאמץ קצת נימוסים והליכות. ההצעה שלך בול מתאימה לך.
כאמור יש עוד אנשים שהבינו מי אתה ומגיבים לכתיבתך הלא ראויה.
מעניין שמי שמתלונן על סתימת פיות מנסה לגרש גולשת מכאן בגלל כתיבתה. יחי המוסר הכפול!מי שמקבלת את הכתיבה שלי היא דמות למופת.
היא נתפסת בעיני ובעיני חבריי כדמות ליברלית, חברית, אהודה ומכובדת. ואני לא אומר את זה כדי להתחנף למישהו.
ואילו את כנראה רגילה להסתובב במקומות שבהם אין חופש דיבור וסתימת פיות היא עניין שבשיגרה אצלם.
את רגילה להסתובב במקום שבו מתגודדות קליקות שמאלניות ולכן את פשוט מתפוצצת כאן כל פוסט מחדש.
מתי תביני שכאן זה לא מקום שמתאים לך?
את לא תצליחי לשנות את אופי הפורום הזה כהוא זה.
הרי זה מה שחשבת מלכתחילה לעשות, לא כן יקירתי?![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחמי שמקבלת את הכתיבה שלי היא דמות למופת.
היא נתפסת בעיני ובעיני חבריי כדמות ליברלית, חברית, אהודה ומכובדת. ואני לא אומר את זה כדי להתחנף למישהו.
ואילו את כנראה רגילה להסתובב במקומות שבהם אין חופש דיבור וסתימת פיות היא עניין שבשיגרה אצלם.
את רגילה להסתובב במקום שבו מתגודדות קליקות שמאלניות ולכן את פשוט מתפוצצת כאן כל פוסט מחדש.
מתי תביני שכאן זה לא מקום שמתאים לך?
את לא תצליחי לשנות את אופי הפורום הזה כהוא זה.
הרי זה מה שחשבת מלכתחילה לעשות, לא כן יקירתי?![]()

Ha! Ha! Said the fucking clownחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זכותך
איזה מזל, אם לא שמת לב אני מדברת גם על זכותך... וזכותו של הרינגטון להעיר לי
תבדוק שוב , אפילו בשרשור זה ותראה שאתה משקר.
תבדוק בכמה דיונים שפתחת אפילו לא הגבתי. כך שברור שזה עוד שקר אובססבי שלך.
כמה צפוי שמי שמקבלת את הכתיבה המתועבת שלך היא מודל לחיקוי בעיניך
אתה חוזר על השקר הזה שוב ושוב, קשה לך לקבל שיש יותר מאדם אחד שחושב שכתחבתך לא ראויה. כנראה השקר הזה עוזר לך לאגו.
אכן הגיע הזמן שאתה תאמץ קצת נימוסים והליכות. ההצעה שלך בול מתאימה לך.
כאמור יש עוד אנשים שהבינו מי אתה ומגיבים לכתיבתך הלא ראויה.
לפי מה ששמעתי היא בסוף מצאה לה זרזיר גדול.לא לחינם הלך העורב אל הזרזיר.
זה מה שהיא חיפשה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.