אגוזי או כיף-כיף?

just stav

New member
אנגלית זה סתם...

מתמטיקה זה כיף! (בדרך כלל)
יום טוב לכולם Love סתו

מתימטיקה נראה לי..

לפחות פעם זה היה ככה.. בתחילת השנה זה הפך ואנגלית.. אבל עכשיו מתימטיקה זה עוד סביר.. אז.. נראה לי ש.. מתימטיקה! או אולי אנגלית?! או-או.. זה חוזר!! (הפיצול כיאילו..)

rinani

New member
במבה כמובן!

שמעתם על השוס החדש במבה לבבות ואפילו זאת שקית מלאה וגדולה ולא חצי כמו בכל שקית לישון במלון או בחוץ?

just stav

New member
תלוי מתי...

בחוץ זה תמיד כיף, אבל הפינוק של בתי מלון זה משהו טוב...
יום טוב לכולם Love סתו

אבל הבמבה לבבות הזה.. אין לזה טעם

טוב! כשהבמבה היתה רגילה- זה היה משהו משהו אבל כשהם החליטו לכווץ אותה לצורת לב הם לא התייחסו ליחס של החומרים שהם שמים בפנים ולגודל כך שהלבבות האלו מרוכזים ומגעילים ובכלל, הבמבה עם התינוק לא תופסת הבמבה באריזה הכתומה הענקית (אפילו שהאריזה גדולה מדי) - הכי טוב! ועכשיו נשאלת השאלה- למה אני יודעת כ"כ הרבה על במבה?! (אל תענו.. זה רק יביא אותי ליתר יאוש על המקום שבזבזתי בראש) ערב ערב.

פחח.. איפה השאלה בכלל?

כמובן שבמבה! במבה זה הכי הכי! (גם קיבוצניק זה הכי, אבל לא קשור עכשיו...)

just stav

New member
קבלו וידוי:

אני שונאת במבה!! וגם כל סוג של חטיפי שוקולד! (אז לא אגוזי ולא כיףכיף, אותו גועל נפש) איזו ילדות עשוקה בטח הייתה לי, הא?
יום טוב לכולם Love סתו

kedeman

New member
אתם כאלה גרועים

קודם כל... במבה זה גאוני!!!!!! והביסלי שבדרך כלל מתכוונים אליו הוא הביסלי גריל שהוא ממש ממש מגעיל הביסלי הטובים זה ביסלי פיצה וביסלי פלאפל אבל אין ספר במשהו אחד שילוב בין במבה, ביסלי ובייגלה הוא שילוב אדיר!!!! (כל יום הולדת עד כיתה ג, ובארועים מסויימים גם היום)

כל מי שמכיר אותי יודע ש..

טוב נו.. לא כל מי שמכיר אותי יודע את זה.. אבל הרבה יודעים שאני לא אוהבת במבה!! לכן - הפעם החלטנו פה אחד - ביסלי! :)

just stav

New member
סוף סוף אני לא מרגישה מוזרה ומנודה.

אני לא היחידה שלא אוהבת במבה!
יום טוב לכולם Love סתו

למעלה