אגוזי או כיף-כיף?

just stav

New member
אין ספק שהסת(י)ו שולט!

ואחריו חורף, אביב וקיץ אחרון... איכס, שונאת קיץ!! תנו לי גשם ורוחות קרות ואני מרוצה :) כל כך מבאס שפתאום נהיה חם כל כך...
יום טוב לכולם Love סתו

כן.. רוח חמה זה מגעיל

ומעצבן שזה בא ככה פתאום בלי להודיע לנו נתקעתי עם בגדים חמים מדי אתמול כל היום

s h e e p i t

New member
חחחח! ראית ?! דאגתי לך !

רשמתי סת(י)ו שלא יהיו לך תלונות כי אני כעיקרון רושמת סתיו... וכן אני שומעת את ה-י' ! וזה שאת לא שומעת בעיות שלך

נ ו ם

New member
שחיף או מוצק וחסון?

(ולאלו מכם שמעדיפים בנות - רזה או קצת מלאה) אני אומרת - בטח שמוצק וחסון!

איזו שטחיות.........

סתם נועם... את לא ממש מכירה אותי אז אני ארגיע אותך, ואגיד שאת ממש, אבל ממש! לא צריכה לקחת אותי ברצינות....

מוצק וחסון. בהחלט!

אבל האמת שזה תלוי בבנאדם, כי אם הוא קקי, אבל הוא מוצק וחסון - אז לא! אבל אם הוא אחלה והוא שחיף - אז כן בהחלט! כי למשל אני דלוקה על אחד שהוא שחיף יחסית, אבל הוא הבנאדם הכי מדהים ובין המוכשרים שאני מכירה. אז.. אחלה! :)

מוצק וחסון. בהחלט!

אבל האמת שזה תלוי בבנאדם, כי אם הוא קקי, אבל הוא מוצק וחסון - אז לא! אבל אם הוא אחלה והוא שחיף - אז כן בהחלט! כי למשל אני דלוקה על אחד שהוא שחיף יחסית, אבל הוא הבנאדם הכי מדהים ובין המוכשרים שאני מכירה. אז.. אחלה! :)

מי דיבר על עופר?

שקט!! לא ראיתי אותו איזה שנה וגם כשאני כבר כן רואה אותו אז הוא כל הזמן מרביץ לי... אוף, נו.. אז אולי חרובי כן צדק??

פIלי

New member
זה הכל מאהבה ../images/Emo7.gif

וחרובי לא צדק. תסמכי עליי בקטע הזה. לא משנה מה הוא אמר - הוא לא צדק.

הכל במידה..

שחיף - חביב.. אבל יותר מדיי זה כבר הופך להיות מגעיל.. =\ מוצק וחסון - חביב ביותר.. בכל מקרה עדיף שיהיה גבוה ממני וה"סוג" כבר פחות משנה..

למעלה