אגוזי או כיף-כיף?

s h e e p i t

New member
פ-ו-ר-י-ם עם החופש של פסח.. שווה =)

פורים יותר כיף לא משנה שחופש פסח יותר ארוך... אבל פורים!

s h e e p i t

New member
אה ועוד משהו

אני שונאת את ליל הסדר של פסח הם תמיד מביאים ראש של כבש =( שונאת אותם!

just stav

New member
מה יש לאהוב בשבועות?

זה תמיד נראה לי סתם חג... בכל מקרה, פורים לוקח ובגדול!!
יום טוב לכולם Love סתו

נ ו ם

New member
מה זאת אומרת מה יש בשבועות!?

חג נפלא. יש עוגת גבינה של אמא. ואפשר חלשבת על הדשא עם האחיינים שלי ולאכול איזה אביטיח או דבש שהביאו בתור "ביכורים" מהמכוורת. ויש חצאיות לבנות!!! ויש יריד-ירדן בטיילת שאפשר לבוא אליו עם חצאית לבנה ופרח בשיער ולפגוש בערך את כל האנשים מהצפון שאת מכירה ולקנות שרוול אדום וליסוע עם עודד בטרמפים חזרה.

קשה.. קשה..

פורים - תחפושות וצחוקים וככייייף!! פסח - יומודלת! אז זה לא פייר.. אני משוחדת.. אמ... אבל אם אני חושבת על זה.. נראה לי ש.. פורים! לא!! פסח! בעצם פורים! או אולי פסח?! בעע.. לא יודעת! אגב פורים - אסור לנו להביא מסיכות לבצפר! ויש עוד כמה דברים.. אבל זה הדבר העיקרי שאני זוכרת.. מה זה אסור להביא מסיכות!? שיגידו לא להתחפש וזהו! יותר קל..

s h e e p i t

New member
ממממ....

אימלה =\ שעורי אנגלית אצלינו זה בערך הדבר הכי משעמם שקיים ומתמטיקה =\\\\ לא נגמר... אני יושבת שעה וחצי בשיעור ובוהה בלוח בתקווה להבין משהו ובשני המקצועות אני גרועה... יווו לא יודעת! אבל אין ברירה מתמטיקה שמישהו יתעד את זה...

אנגלית

אין לי בעיה עם שתי המורות אבל בכל זאת אנגלית.. כי זה מקצוע שדורש פחות זמן בבית.. למשל: למבחן באנגלית הרי לא מתכוננים- מתמטיקה תופס שעות

נ ו ם

New member
מתמטיקה!

למרות שאנגלית יותר קל, הוא הרבה יותר משעמם ממתמטיקה.

kedeman

New member
מתמטיקה

כי אנגלית זה שיעור משעמם ומעצבן וכי למתמטיקה יש 4 שעות תגבור אחרי הצהריים ואלה השיעורים הכי הזויים בעולם!!!!

למעלה