צבא
ה ה קוטרית New member 29/2/04 #40 מה זה???? לא רוצה לבחור! חצופה! אני רוצה שניהם! ובמקביל אם אפשר!!!!!!
ק קשתונה New member 1/3/04 #53 התכוונתי.... עכשיו ללכת לגרעין או לצבא??? יענו לדחות שירות וללכת לגרעין או לא לדחות וישר לצבא???
ק קשתונה New member 1/3/04 #91 לא! זה או זה או זה! לא ש"ש בכלל... רק גרעין! מה לא ברור במה שכתבתי??????
J just stav New member 1/3/04 #102 הווו.... גרעין עודד עולה.... גרעין עודד עולה, גרעין עודד עולה, גרעין עודד עולה... יום טוב לכולם Love סתו
הווו.... גרעין עודד עולה.... גרעין עודד עולה, גרעין עודד עולה, גרעין עודד עולה... יום טוב לכולם Love סתו
ו ויינר הקטנה New member 1/3/04 #117 אם הייתה לי את האפשרות אז הייתי הולכת לגרעין עודד.. ואני רצינית..
ו ויינר הקטנה New member 1/3/04 #118 כבשה שחורה.. כי.. זה סימן למיוחדות.. ורותם.. הרי כולם יודעים שאת מיוחדת סתם מותק! את יודעת שאני אוהבת אותך.. אל תקחי את זה קשה!
כבשה שחורה.. כי.. זה סימן למיוחדות.. ורותם.. הרי כולם יודעים שאת מיוחדת סתם מותק! את יודעת שאני אוהבת אותך.. אל תקחי את זה קשה!
S s h e e p i t New member 1/3/04 #121 ../images/Emo3.gif "מיוחדת"... לא לקחתי קשה... אפילו לא הבנתי מה אני אמורה לקחת קשה... מתקשה שכמותי