אבחון בגיל מבוגר

נתנאל184

New member
נכון עצם הסינון הוא הרחבת הפוקס והתבננות עמוקה.

ישרה לתוך החור הכי עמוק ומסריח ככה זה גם ברפואה אתה מנתח אתה בודק מוציא נגעל, נדחה מתערבב עושה כל מיני פעולות ואז מרפא, אבל בעולם הנפש? חלילה אסור לגעת " כי נגעת לי באישי " עבור רוב בעולם האפל הוא לא מקום שהם ידברו עליו לעומק אלא ירדו לרידידות ולאמירות חלולות ונבובות ולסיסמאות ולחיבוקים ונשיקות, כל בחורה אנסו אותה? בואי חיבוק " אוי איזה מסכנה אומללה איזה נבל" איכסה לא באמת יפתור לה את הבעיה בליקוק תחת הזה צריך להבין את הקשר את החיבורים את המגעים מה קרה איך קרה למה, ואת זה לא עושים וחבל.

נתנאל184

New member
זה ברור לי לגמרי שהם לעולם לא ירגשו אשמה.

הראי מה הולך? כל מי שבא ומתלונן או מנסה לצאת מעגל הסיוטי הזה מנסים להכניס אותו לשם בחזרה, ומי שמנסה להצביע על הבעיה ישר סותמים לו תפה כי הוא לא מבין דום דבר ולא יודע בכלל על מה הוא שח והוא מדמיין, כולם אומרים לך שאתה לא אשם ואתה תצא מזה והוא חרא, אבל לא נוגעם באם השאלות למה זה קורה, ובצורה פרקטית הם מעודדים אונס מעודדים רצח מעודדים אלימות ואני לא ואותי מאשמים בתרבות האונס אתה מבין? היא באה עלי החצופה הזאת ואומרת לי אדם שאנסו אותו שאני מעודד אונס וסלחן לאונס השמעת דבר כזה? מםילים הכל עלי ועל כמותי חפצים ומיחלים פתרון הבעיה הזו, וכותבים ברש גלי שהם מפחדים מעצמם בכל מקום בכל רשת עם כל אחד במלוא הפתיחות ואותי מאשמים שאני רוצח, תאמין לי אם הייתי כזה רע ומכוער ואנס לא הייתי כותב ,ההייתי הולך ואונס ודפוק ילדות, אבל אני מודע לעצמי וליצר הרע שבי ומתחק ומחפש עזרה ושואל ומנסה לתהות ולהבין ופוסל וחוזר ומחוק ושוב מחזיר, ואותי מאשמים שאני תומך זה טמטום.

kagome10

New member
איפה הרגישות שלך להקשר

למילים שונות יש משמעות שונה (ואני אישית מרגישה, ממש מרגישה בגוף, את ההבדל בין המילים השונות).
להגיד שמגיעים לעוררות מינית, לאורגזמה, או להנאה פיזית זה נכון. להגיד סתם הנאה, זה שקר מוחלט, רוע לב, או סתם חוסר הבנה של שפה. וזה פשוט עושה לי רע לקרוא את זה!
&nbsp
כל כך מסובך להבין שלמילים שונות משמעות שונה בהקשר שונה?
&nbsp
שלהגיד שמישהי (או מישהו) הגיעה לאורגזמה באונס זה שונה מאוד מאוד מלהגיד שהיא נהנתה?

נתנאל184

New member
אבל לזה אני מתכוון......

אני רואה בזה הנאה פיזית אני חזרתי ואמרתי לך את זה מאה פעמים אני לא מדבר על הנאה נפשית מה את קשת תפיסה? על זה אני מדבר וצינתי את זה מאה פעם, אני מציע לך לקחת אוויר לנשום לקורא את מה שאני אמור ולהבין אני לא מאשים נשים בזה ,אני לא תומך באונס ,אני רגיש מאוד לאונס, אני מכיר נשים שעברו אונס ,אני חוקר את הקשר בין קריבה פיזית שכזו לבין פיתוח רגשות כמו במקרה של הורה/ילד קאפיש? זו הכוונה שלי אם לא הבנת עוד פעם אני מצטער.

kagome10

New member
אם תגיד פעם אחת שאדום זה כחול

זה לא ישנה את המשמעות הסמנטית של מילה. המשמעות של מילה היא המשמעות בה אנשים משתמשים בה.
למילה יש מטען רגשי. למטען הרגשי הזה יש היסטוריה, ואפילו ההיסטוריה האישית שלי היא בת יותר מעשר שנים בהם אני משתמשת במילה "הנאה".
גם אם אני אזכור שאתה המצאת משמעות חדשה ובעקביות משתמש לא נכון במילה מסויימת, זה לא מעלים את התחושה הרעה שאני מרגישה כשאני קוראת אותה.
&nbsp
אתה מבין שרע לי, רע לי פיזית לקרוא את המילים שמישהי נהנית בזמן אונס? רע לי לקרוא את זה!
&nbsp
כי המשמעות של המילה הזו קיימת בעולם, ויש לה עוצמה אנרגטית, ואתה לא יכול פעם אחת להגיד שאדום זה כחול, ולצפות שאבין אותך. וגם אם תגיד את זה עשר פעמים זה עדיין לא יעבוד. כי למילים יש משמעות. יש אנרגיה. יש עוצמה.
&nbsp
קח דוגמא מהמאמר ששלחת לי, ותשתמש בטרמינולוגיה שלא עושה רע לראות אותה.
&nbsp
<לא חשבתי שאתה מאשים נשים באונס. אבל כשאני קוראת שאתה אומר שנשים נהנות באונס, אני קוראת שנשים נהנות באונס. כי זה מה שאתה כותב!>

נתנאל184

New member
אני הבנתי כעת.

אבל אני חוזר על עצמי ואומר שוב אני לא חושב שנים נהנות באונס אני לא חושב ככה את מבינה אותי? או לא? אני חושב שיש הנאה פיזית ( הנה אני משתמש במילה הזו עבורך) אבל וזה אבל גדול אני מנסה להבין האם יש הנאהע נפשית בצורה כזו או אחרת, ופה את כבר יכולה להאשים אותי בכל השטויות שלך שאני שובניסט וכל מיני האשמות מטומטמת וחסרות שחר שאי לא מבין מאיפה את מקריצה אותם, בנוגע לאנרגיה ולעוצמה : את צריכה להבין שזה עובד הפוך אני מרגיש את המילים באופן שונה ממך אני יוצר לעצמי את השפה שלי, אני יוצר לעצמי תודעה שלי, לי יש משמעות לכל מילה, אות, מספר אחר אני חוו את העולם כנתנתלי כמו שאמרת אני לא יכול לשנות את קו החשיבה שלי עבורך, לא מסוגל לשנות את זה כי אני חווה את השפה אחרת, אני חווה אותה בהקשרים שוני,ם בצורה שונה, בנזילה שונה, את חוות אותה על פי המוסכמה אני לא, את חיי את המודע אני יוצר את הלא נודע את מבינה? זה מה שבן אדם עם יכולת התבננות מעבר לעצמו יכול לעשות, ליצור עולם משלו, את לא יכולה כי את מקובעת לסל המושכים הקיים ,אני וארנה יוצרים שפה משלנו שבה אנו מדבראים, חווים מרגשים, ויכולים לנוע במרחב הזה, אני לא קל לקריאה אף פע ם לא הייתי ולעולם לא היה, אני אומר דברים נוראיים ומכאבים ומכעסים ודוחים אני יודע אני מודע לזה לגמרי, אבל זה העולם שלי זו התודעה זה זה הרשה והמחשבה שלי, ושאת מנסה לישר את הקו איתך את פוגעת בגאותנטיות שלי והופכת אותי למי שאני לא, ואני לא מוכן שזה יקרה.

kagome10

New member
למה אתה חושב שאני אמורה לסבול בגלל האותנתיות שלך?

רע לי לקרוא את השפה האותנתית שלך. רע לי!
האותנתיות שלך לא מצדיקה את זה שתתשמש בניסוח שעושה לי רע. כלומר, אתה יכול לרשום מה שבא לך, אבל אני לא אתכתב איתך אם רע לי מזה.
&nbsp
יש איזשהי סיבה הגיונית בגללה אתה לא יכול להוסיף את המילה "פיזית" למילה "הנאה" כל פעם שאתה כותב את זה?
&nbsp
ואולי תפסיק להניח כבר שרק לך יש קשר מיוחד לשפה! לכולם יש! הוא פשוט שונה. תפסיק כבר לזלזל בכל מי ששונה ממך! זה בדיוק מה שאתה מאשים בו את הנטים, וזה מה שאתה עושה באופן קבוע.

נתנאל184

New member
את קצת עושה דרמה.

ואני חושב שאת טועה לא לכולם יש בקשר מיוחד לשפה לכולם יש שפה משל עצמם שמתבטאת באופן מסיום אצל אחד זה בולט יותר ואצל השני פחות, אבל לי ברור לגמרי ואני לא מנסה להראות מיוחד שאצל האוטיסט ובטח אצל אוטיסט כמוני שהוא בתפקוד לא גבוהה כמוך יש חיבור עוצמתי יותר למלים, לשפה, לצבע, לתנועה זה מאוד ברור וארנה מסביר את מעולה בטח ממני. אני לא מזלזל באחרים אני לא רואה את העולם כטן או נמוך כמו שמאשמים אותי אני מצביע על יכולות מול יכולות כל אחד מבטא את היכולת שלו באופן שונה, אצל אוטיסט זה בולט יותר זה הכל, לכן הדרישה שלך שאני אכבד את כולם כל הזמן ללא יוצא דופן היא לא ראלית והיא פוגעת והיא מחטיא את המטרה אני אמור לתקשר ולקבל ולכבד את מי שנראה לי ראוי וכל מי שיוצא מהשטח של ראוי אני מגנ אותו או תוקף אותו זה מאוד פשוט,
&nbsp
אחרון : כן יש סיבה כי אני מנסה להבין אם הנאה היא רק פיזית או היא גם נפשית אני מנסה להבין האם יש הדבקות או שאין האם יש רגש של חיבה, אהבה או לא, לכן אני יכול לומרשיש הנאה פיזית באופן בטוח אבל לא יכול להצביע על כך שיש הנאה נפשית באופן מוחלט אני מנסה לחקור את ולהבין תדנאמיקה בין התוקף/לנאנס.

גור42

New member
בן אדם אומר לך שרע לו, ואתה אומר לו "את עושה דרמה"?

כמה נחמד ורגיש מצידך. וזה מבהיל במיוחד כשלוקחים בחשבון גם את הנושא המדובר.

אבל מה לעשות... טיפוסים נאלחים כמוני וכמו קגומה כנראה לא מסוגלים להבין את "הרגישות האוטיסטית" הנשגבת והמושלמת שלך ושל אראנה, אה?

arana1

New member
בדיוק, שמח שאתה מתחיל להבין

כי למשל
בשבילך
ובשביל אנשים כמוך
עצם הנסיון לדבר על חופש מידע, חופש יצירה, עולם ללא כסף, נתפש כדבר הכי רע ונורא,
אז מה ?
אנחנו אמורים להפסיק לדבר ולחלום ולחשוב על עולם טוב יותר רק בגלל שאתה חזיר קפיטליסטי כמו כולם ?
ממממ... לא נראה לי.

הדודה וקגומה, בכלל לא הבינו על מה נתנאל מדבר, הן גם לא ניסו, פשוט שמעו את המילה אונס ותענוג ביחד וקפצו להן האזניים,
אלא שהנסיון של נתנאל, לפחות לדעתי, ולא רק, לגעת גם בהיבטים הקשים והסבוכים ביותר של המערך הנפשי והחברתי שמנציח אלימות, הוא הכיוון הנכון, לדעתי ולדעת רבים וטובים ממי,
כך שלנסות להשתיק את הנסיון הזה רק בגלל שכמו שהוסבר כאן עשרות פעמים למגיבות אין בכלל מושג על מה מדובר הוא דפוק לגמרי

נתנאל184

New member
הדודה האשימה אותי שאני מתחרמן מאונס.

את מבין? אני מתענג לראות נשים נאנסות? באמת זה טמטום אני בחיים שלי לא חשבתי בכיוון הזה והיא מאשימה אותי בחרא הזה.

נתנאל184

New member
כי לה מותר לפגוע בי ולי אסור לפגוע בה?

היא והדודה וכל הנשים חושבות שאני נהנה מאונס אז כן אני יכול לומר להן דברים קשים ,הם מפגרות אני לא יכול להיות רגיש למי שבכלל לא מנסה להבין מה אני אומר ומאשים אותי בכל החרא בעולם. ועושה ממני סוטה מין, ותומך בתרבות האונס אז היא אמרה ככה אני החזרתי והיא לא ש תמים את אתה זזוכר היא הייתה בעד רצח תינוקות, אז גם בי זה אז פגע ואני שתקתי והמשכתי לבר עם כל הרקע שלי, אז גם היא יכולה לא לבגור אוניים ולנסות להבין.

arana1

New member
אין לי ספק שאתה לא רוצה לפגוע באף אחד

ואנשים פוגעים בך רק בגלל שמה שאת כותב מורכב מדי בשביל הדעות הקדומות שלהם

נתנאל184

New member
אני לא יודע למה כי אני מדגיש שוב ושוב.

שאני לא מאשים ואני לא חושב שכיף להם וזה הכי נורא בעולם וטוענים שאני מתחרמן מזה זה שובר אותי אני עד כדי חולה? באמת בן אדם שהגן על חלשים וסיכן את עצמו יהנה מאונס? תחשבו בהגיון, אני לא יודע אם אני מורכב אבל אני חושב שיש להם דעות מקובעות שאי אפשר לשחרר את הפקק.

נתנאל184

New member
ועוד דבר שפגע בי תסברי לי למה את חושבת שאני שובניסט?

כתבת לי שכתבתי הודעות שמראות שאני כזה איפה ולמה? כי זה פוגע שחושבים שאני כז,ה כי אני הכי לא ואנשים כמוך מדבקים עלי את כל הזבל בעולם הזה.

kagome10

New member
בגלל דברים שרשמת על נשים

מהן משתמע שהן חייבות לך, והן רעות אם הן לא רוצות לשכב איתך. תכלס, זה היה מזמן ואני לא אלך עכשיו לחפש.
&nbsp

נתנאל184

New member
מה? את רצינית?

לעולם לא אמרתי דבר כזה, אני לא רוצה מגע עף אף אחת, אני הכי חושש מדבר כזה ואני מדבר על זה כל הזמן, יש לי פוביה מנשים בכלל וממגע איתם את יכולה לשואל את הדודה ואת גור ואת הדודה כולם יודעים את זה, אני לא מעוניין בכלל בקשר מיני עם נשים אלא זה יותר רוחני אצלי.

kagome10

New member
זה לא מפריע לך לרשום דברים מגעילים למיניהם

אני אישית הייתי חוששת להשאר לידך. בתור אישה.
&nbsp
טוב, אז לא "לשכב" אלא לא התענינו בך בתור בן זוג (אלו דברים שרשמת מזמן, אתה חושב שאני זוכרת? בטח עם החיפוש הגרוע של תפוז שלא מאפשר באמת לחפש דברים בצורה נורמלית).
&nbsp
עדיין, אני הרגשתי מאויימת מהיחס שלך כלפי נשים, ושמסוכן לי להיות לידך.

נתנאל184

New member
מה כתבתי? אם את לא זוכרת מאיפה את יודעת?

למה את חוששת שאני יפגע בף? אני לא יעשה לך כלום אני לא פוגע בנשים מה מפחיד בי ?
אני באמת לא מבין למה את אומרת ככה : אני באמת לא מבין מה אני עושה שאני מפחיד אותך, לא מבין בכלל... מה עשיתי? אם הייתי יודע לא הייתי עושה ככה, אני לא רוצה להפחיד אותך ממש לא זה לא הקטע שלי.
&nbsp
ולא רשתי שאף אחד לא התעניינה כבת זוג לא נכון בכלל לעולם לא דיברתי על לא הזכרתי מילה אחת על יחסיים שלי עם נשים, את מתלבלת עם אדם אחר.

kagome10

New member
אין סיכוי שאני מתבלבלת

אתה לא מישהו שאני יכולה לבלבל אותו עם מישהו אחר. יש לך סגנון ברור ומובהק.
&nbsp
התחלתי ללכת לחפש בחיפוש הגרוע של תפוז. ומצאתי כבר כמה דברים לא שוביניסטיים.
1. טענת עלי טענה שקרית. אמרת שאמרתי שאני אוטיסטית, כשמעולם לא אמרתי את זה.
2. קראת לשפה שלי נאצית. שלא לדבר על שאר מילות גנאי והכללות על כל הנ"טים שהן מזלזלות וסתם מגעילות. אפילו בעמוד הזה ועכשיו.
כמו שרשם גור - כל מי שלא כמוך נאצי מבחינתך. לא סתם אמרתי שבעולם עם רוב אוטיסטי היו מכריחים ילד נ"ט לדבר באוטיסטית...
בוא נחשוב, אתה בא ואומר עלי מלא דברים מגעילים ולא נכונים. מה אני אמורה לחשוב עליך, שאת צדיק תמים בדורותיך?
3. אמרת שאוטיסט טוב מנ"ט בהרבה. ובה לא רק שהוכחת שאתה טועה, אלא הראת את עצמך כגזען נוראי. הנה ציטוט, כדי שלא תכחיש: http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/612/179968042/תמיכה/אוטיזם_אספרגר_ו-PDD
&nbsp
כל מי שחושב שקבוצת אנשים מסויימת נעלה במהותה על אחרים, הוא אדם רע בעיניי.
&nbsp
וגם מצאתי הודעה של צלליתי שבה היא טוענת שסיפרת איך אתה עוקב אחרי נשים. אולי זה הדבר שנראה לי מפחיד? הנה ההודעה שלה:
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/612/179984416/תמיכה/אוטיזם_אספרגר_ו-PDD
&nbsp
&nbsp
<עברתי על כל 9 העמודים שתפוז נותן לחפש אחורה. הוא לא נותן לחפש הודעות ישנות יותר. כבר אמרתי שהחיפוש של תפוז גרוע ממש?>

למעלה