אני חייב למישהו התנצלות?????????
שיהיה ברור לכולם - היחידים שלא חייבים התנצלות הם אתם. מהיום הראשון שהתחלתי להגיב בפורום (ודוד זוכר זאת טוב , אני חושב) הצגתי דעות לא מקובלות , שונות , בגאווה אך תוך מתן כבוד לדעתו של האחר. עד היום , במהלך כל הודעותי בפורום לא יצאתי ולא העלבתי אף אמנות לחימה - אפילו לא פעם אחת. מתוך עשרות (ואולי מאות) הודעות שלי - אני אישית מכיר רק 2 שבאות בהעלבה אישית למשתמש בפורום , וגם אז רק כתגובת נגד . מה שנותן לדברי צידוק הוא ההגיון מאחוריהם , בשילוב של נסיון אפילו קטן. מה שנותן לדברי צידוק הוא הזכות להביע אותם. מי שמגיע לו התנצלות הוא זה שפתחו במסע צלב נגדו , במקום לבחון את הדברים באופן אוביקטיבי , ולענות לגביהם - תמיד ותמיד דברתם עלי , על איך שיש לי או אין לי זכות לדבר , על איך שאם אני אומר את הדברים הם פחותי ערך וכו . לא ידידי , לכם לא מגיע התנצלות - אלה רק חוסר כבוד מצד מי שניסיתם לרדוף אותו. אני לא אשנה את עמדתי , אני לא אשנה עובדות פשוטות שאני חזיתי בהן - ואת העובדה הפשוטה שהדבר היחידי שמעניין אותי באמנויות לחימה , זה הלחימה. זה ישאר כך , על חמתם של כל יושבי הפורום מצידי - כי זה לגיטימי , כמו שלגיטימי שאדם יתרכז רק באספקט הפילוסופי באמנויות לחימה. הודעה זו תהייה ההודעה מס3 של ההעלבות האולי אישייות - כי אני חושב שכל אחד מכם (חוץ מאלו , שבלי ציניות , הציבו שאלות ועובדות כנגדי בדרישה מוצדקת להתיחסות שלי - והם יודעים מי הם) הוא צר אופקים , המרגיש מאויים בגלל אנשים כמוני , לא איום פיזי - איום כלכלי , איום של ניפוץ המסורת , ושינוי מעמד ה"מאסטר" הקדוש כל כך.(למעמד המאמן למעשה , ואשמח להסביר נקודה זו בפירוט רב בהמשך). איש באמונתו יחיה , לא העברתי ביקורת כלפי אף אחד מכם - לא לגבי שיטות האימון שלכם , לא לגבי מה עדיף לכם לעשות. אני רק הצגתי חלק מצומצם מאוד מהמצע שלי - לגבי אימונים שתפוקתם בתחום יכולת הלחימה לדעתי היא מיטבית. שוב , אתם יכולים לכעוס מהיום ועד מחר שאני לא תומך של הדברים הבאים : לימוד של שיטה אחת יחידה , ממורה יחיד. לימוד מנסיון בלבד , קבלה של השיטה ללא העברת ביקורת. קאטות כאמצעי ללימוד לוחמה. מסורת ופילוסופיה כחלק מלימוד אמנות הלחימה. אז יש מצב נתון כזה , זה הוא אני - ואתם יכולים או לחיות אם זה , או לפעול בדרכים דמגוגיות , בנסיון להשתיק ובנסיון לתחקר אותי אישית כאילו הייתי איזה פושע. במידה ותבחרו בדרך השנייה - נראה מי ישבר קודם.